625 Μ/Π ΤΠ - Ιωάννινα
625 Μ/Π ΤΠ - Ιωάννινα
Ξέρει κανείς πως είναι η μονάδα σαν κλίμα, υπηρεσίες, εξόδους, άδειες κτλ;
625 Μ/Π ΤΠ - Ιωάννινα
Σε ποια μονάδα ανήκεις;
Εννοώ πεζικό, μηχανικό, διαβιβάσεις;
Εννοώ πεζικό, μηχανικό, διαβιβάσεις;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Ιουν 19, 2021 9:35 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
625 Μ/Π ΤΠ - Ιωάννινα
Δεν ακούω και τα καλύτερα για το 625. Ανάλογα σε ποιο σώμα είσαι βέβαια. Το πεζικό είναι χάλι μαύρο. Το τεχνικό τρώγεται. Το ΤΥΠ είναι το πιο χαλαρό και βυσματικο. Γενικά παίζουν ενισχύσεις και αποσπάσεις σε διάφορα μέρη της γύρω περιοχής, αν και τώρα τελευταία έχουν μειωθεί.
- Panosss
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 2
- Ενδιαφέροντα: Μπάσκετ
- Επάγγελμα: Φοιτητής
625 Μ/Π ΤΠ - Ιωάννινα
Καλημέρα σε όλους.Υπήρξε κανένας που να μπήκε 625 Μ/Κ ΤΠ και να ξέρει τι παίζει από κινητό; Αν στο παίρνουν πχ, και στο δίνουν μετά τη βασική εκπαίδευση;
Ω ξειν', αγγέλλειν Λακεδαιμονίοις ότι τήδε κείμεθα τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι.
625 Μ/Π ΤΠ - Ιωάννινα
Έμαθα ότι έχει να κάνει καθαρά με το ποιος θα σου ελέγξει τα πράγματα και πόσο θα σε ψάξει. Πάρε αν θες και ένα δεύτερο χωρίς κάμερα και δείξε αυτό, το "καλό" να το εχεις πάνω σου. Αν το βρουν και στο πάρουν στο επιστρέφουν μετά την ορκωμοσία συνήθως. Γνώμη μου πάρε μόνο ένα απλό για να μπορείς να μιλάς και το άλλο μετά στη μονάδα.
- Panosss
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 2
- Ενδιαφέροντα: Μπάσκετ
- Επάγγελμα: Φοιτητής
625 Μ/Π ΤΠ - Ιωάννινα
Όταν λες πάνω μου στα ρούχα μου πχ μέσα, ή στην τσέπη μου; Και αν το βάλω μέσα στα ρούχα μου μετά δεν θα με ψάξει ο γιατρός που θα μας εξετάσει;
Ω ξειν', αγγέλλειν Λακεδαιμονίοις ότι τήδε κείμεθα τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι.
625 Μ/Π ΤΠ - Ιωάννινα
Ξέρουμε πως είναι τα πράγματα στο 625 από υπηρεσίες στελέχη διοικητή κλπ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες