Οπλουργός (ΠΑ)

Πληροφορίες για όλες τις ειδικότητες από μελλοντικούς συναδέλφους που ήδη υπηρετούν σε αντίστοιχες θέσεις.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Stepdad
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Οπλουργός (ΠΑ)

Δημοσίευση από Stepdad »

Παιδιά καλησπέρα, οπλουργος έχει δηλώσει κάνεις?
Επισκέπτης

Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλησπέρα έχω δηλώσει οπλουργός στη ΠΑ και έχω αρκετά μόρια πιστεύω περνάω. Το ερώτημα μου αν γνωρίζει κάποιος είναι αν θα μπορέσω να πάρω μετάθεση για Κρήτη (τόπος καταγωγής μου ) με δεδομένο ότι από ότι ξέρω είναι μεγάλη μονάδα με αρκετές ελλείψεις σε προσωπικό. Δηλαδή αν δηλώσω ο ίδιος ότι θέλω να κατέβω αν έχω πιθανότητες . Δεν είναι ότι θέλω να πάω στο Πεντάγωνο ξέρω εγώ.
john1000
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: Ποδόσφαιρο
Επάγγελμα: Στρατιωτικος

Re: Οπλουργός (ΠΑ)

Δημοσίευση από john1000 »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιουν 14, 2025 10:51 pm Καλησπέρα έχω δηλώσει οπλουργός στη ΠΑ και έχω αρκετά μόρια πιστεύω περνάω. Το ερώτημα μου αν γνωρίζει κάποιος είναι αν θα μπορέσω να πάρω μετάθεση για Κρήτη (τόπος καταγωγής μου ) με δεδομένο ότι από ότι ξέρω είναι μεγάλη μονάδα με αρκετές ελλείψεις σε προσωπικό. Δηλαδή αν δηλώσω ο ίδιος ότι θέλω να κατέβω αν έχω πιθανότητες . Δεν είναι ότι θέλω να πάω στο Πεντάγωνο ξέρω εγώ.

Έχεις περάσει σίγουρα να ξέρεις 100% μέσα Ιουλίου θα παρουσιαστείς Τρίπολη τώρα για το αν πας Κρήτη πιθανών ναι εύκολο είναι γιατί δεν θέλει κανείς να πάει εκεί 

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες