Πρόσληψη στην Δημοτική Αστυνομία (2021)
Αχαχαχα, α ρε τσίρκο Ελλάδα!

-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
Πως μπορεί κάποιος να μπει στην δημοτική αστυνομία ;
Οταν βγει η προκυρηξη μαλλον το 2021 θα κανεις τα χαρτια σου (αυτα που ζητανε) και αν εχεις καλα μορια και περασεις τα αθληματα και εισαι και τυχερος θα μπεις.
Να σας ρωτησω παιδια, επειδη ενδιαφερομαι για την προκυρηξη, βλεπω οτι εχει υψος (βαση της προηγουμενης) 1,65 (βεβαια στους σωφρονιστικους ειχε 1,60) αν παραμεινει το 1,65, εγω που ειμαι 1,64 θα με κοψουν; Ειναι τοσο αυστηροι για 1εκατοστο; Γιατι τα αθληματα που ζητανε αν παραμεινουν τα ιδια τα εχω ρε ***** το και με στεναχωρει το υψος

margie έγραψε:Να σας ρωτησω παιδια, επειδη ενδιαφερομαι για την προκυρηξη, βλεπω οτι εχει υψος (βαση της προηγουμενης) 1,65 (βεβαια στους σωφρονιστικους ειχε 1,60) αν παραμεινει το 1,65, εγω που ειμαι 1,64 θα με κοψουν; Ειναι τοσο αυστηροι για 1εκατοστο; Γιατι τα αθληματα που ζητανε αν παραμεινουν τα ιδια τα εχω και με στεναχωρει το υψος
Έχει να πάρει άτομα από το 2009. Αφήστε να δούμε τι θα γίνει.
Μην δίνετε βαρύτητα μόνο σε ένα άρθρο.
Από το 2009 και πίσω πάντως είχε πολύ πλάκα η ΔΑ.
Από πού να το πρώτο πιάσω;
Από χοντρομπαλάδες πρωταθλητές στο πιτόγυρο;
Από αγύμναστους γιωτάδες με θείο στην τοπική αυτοδιοίκηση;
Από νανάκια με 1.30 ύψος με τα χέρια στην ανάταση που ξαφνικά τα έβλεπες να κόβουν κλήσεις στο κέντρο της Αθήνας ενώ το όριο ύψους ήταν 1.65;
Από ξεκάρφωτους με πτυχίο ΤΕΙ ιχθυοκαλλιέργειας στο Μεσολόγγι που ξαφνικά φιγουράριζαν πρώτη μούρη στο καβούρι με χακί μπλουζάκι και το παίζανε γαμπροί στις χαζογκόμενες ενώ η προκήρυξη ζητούσε πτυχία οικονομίας και διοίκησης;
"Επανιδρύεται" λέει
Μην δίνετε βαρύτητα μόνο σε ένα άρθρο.
Από το 2009 και πίσω πάντως είχε πολύ πλάκα η ΔΑ.
Από πού να το πρώτο πιάσω;
Από χοντρομπαλάδες πρωταθλητές στο πιτόγυρο;
Από αγύμναστους γιωτάδες με θείο στην τοπική αυτοδιοίκηση;
Από νανάκια με 1.30 ύψος με τα χέρια στην ανάταση που ξαφνικά τα έβλεπες να κόβουν κλήσεις στο κέντρο της Αθήνας ενώ το όριο ύψους ήταν 1.65;
Από ξεκάρφωτους με πτυχίο ΤΕΙ ιχθυοκαλλιέργειας στο Μεσολόγγι που ξαφνικά φιγουράριζαν πρώτη μούρη στο καβούρι με χακί μπλουζάκι και το παίζανε γαμπροί στις χαζογκόμενες ενώ η προκήρυξη ζητούσε πτυχία οικονομίας και διοίκησης;
"Επανιδρύεται" λέει

Και τωρα αμα δεν ειναι αυστηρα με ΑΣΕΠ, θα μπουνε χοντροι, κοντοι με 8 λέπτα το χιλιαρι!
Αντε να δουμε!
Ξερεις κανεις ορια ηλικιας, υψους, προσοντα ;
Διαβάστε το σχετικό ΠΔ για να έχετε μια ιδέα.
https://www.e-nomothesia.gr/kat-astynomikos-astynomia/demotike-astunomia/pd-23-2002.html
https://www.e-nomothesia.gr/kat-astynomikos-astynomia/demotike-astunomia/pd-23-2002.html
ευχαριστω πολυ, για να δουμε θα βγει η μας κοροιδευουν... Κατι ασχετο οι ειδικες δυναμεις δεν δινουν μορια;D.Y.K έγραψε:Διαβάστε το σχετικό ΠΔ για να έχετε μια ιδέα.
Καλησπέρα σας παιδιά. Δεν υπάρχει κάποια ομάδα στο φβ ώστε να ανταλλάζουμε πληροφορίες?
Γι'αυτό σας έδωσα το ΠΔ για να διαβάσετε τα κριτήρια μοριοδότησης. Τέλος πάντων, οι ειδικές δυνάμεις δεν δίνουν μόρια, όχι.
Θα αλλάξουν τα μόρια παιδιά
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες