ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ειμαι αστυνομικος γυναικα Απο προκυρηξη ειδικων φρουρων ελληνιδα και ο φιλος μου ειναι ελληνοκυπριος που έχει τελειωσει την ΣΜΥ και υπηρετει στην εθνικη φρουρα της Κυπρου.
Σκοπευουμε να παντρευτουμε. Γινεται να με τραβηξει εκείνος στην Κυπρο;
εκεινος απότι του ειπαν δεν μπορει να υπηρετησει στον στρατο της Ελλάδας. Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη. Ευχαριστουμε πολυ
Συνυπηρέτηση με Ελληνοκύπριο στη Κύπρο
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Σεπ 10, 2020 9:23 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλύτερα ρωτήστε την Υπηρεσία σας γιατί είναι πολύ εξειδικευμένο θέμα.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Γνωρίζω οτι προβλεπονται οι μεταθεσεις στο εξωτερικο αλλά μετα τα 5 χρόνια υπηρεσίας στη αστυνομία.
Οπως και να εχει σε ευχαριστω
Οπως και να εχει σε ευχαριστω
Το θέμα είναι αν μπορείτε να μεταθείτε αμέσως μετά τη πραγματοποίηση του γάμου πχ στη Πρεσβεία της Ελλάδος στη Λευκωσία ή σε κάποια άλλη Κρατική υπηρεσία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Σεπ 10, 2020 9:33 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν προβλέπεται μετάθεση στην Κύπρο ούτε συνυπηρέτηση.
Δεν ξέρω ποιος στο είπε πως προβλέπονται μεταθέσεις στο εξωτερικό, μόνο αποσπάσεις και αυτές εγκρίνονται για υπηρεσιακούς λόγους και δεν υπερβαίνουν τα 2 χρόνια.
Τελευταία φορά σημειώθηκε ως νέο από το μέλος Anonymous την Παρ Ιουν 09, 2023 4:56 am.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες