Θητεία πριν ή μετά τις σπουδές;

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Θητεία τώρα ή όχι ;

Δημοσίευση από Θητεία τώρα ή όχι ; »

Καλημέρα, τις τελευταίες εβδομάδες αντιμετωπίζω ένα δίλημμα. Έχω γίνει δεκτός σε ένα πανεπιστήμιο στο εξωτερικό και μου είπαν ότι μπορώ να ξεκινήσω τις σπουδές μου και του χρόνου. Οπότε σκέφτηκα ότι είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να ολοκληρώσω τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις. Όμως ανησυχώ να μπω τώρα στρατό μήπως γίνει τίποτα με τη Τουρκία. Οι γονείς μου ανησυχούν κυρίως και μου λένε να πάω στρατό αφού ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα. Τι πιστεύετε; Τι μπορεί να μου συμβεί εαν υπάρξει εμπλοκή με την Τουρκία;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 1
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Δυστυχώς τα πράγματα πηγαίνουν προς σταδιακή κλιμάκωση. Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι πάνω από ένα μήνα σε κατάσταση επιφυλακής.
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από yandr »

Θητεία τώρα ή όχι ; έγραψε:Καλημέρα, τις τελευταίες εβδομάδες αντιμετωπίζω ένα δίλημμα. Έχω γίνει δεκτός σε ένα πανεπιστήμιο στο εξωτερικό και μου είπαν ότι μπορώ να ξεκινήσω τις σπουδές μου και του χρόνου. Οπότε σκέφτηκα ότι είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να ολοκληρώσω τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις. Όμως ανησυχώ να μπω τώρα στρατό μήπως γίνει τίποτα με τη Τουρκία. Οι γονείς μου ανησυχούν κυρίως και μου λένε να πάω στρατό αφού ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα. Τι πιστεύετε; Τι μπορεί να μου συμβεί εαν υπάρξει εμπλοκή με την Τουρκία;
Στην χειρότερη δυνατή περίπτωση μπορεί να υπάρξει θέμα με ΠΑ (κατάρριψη) ή το Πολεμικό Ναυτικό ('δυνατή' επακούμβηση).

Εμπλοκή στρατού ξηράς δεν βλέπω, γιατί αν μιλάμε για κατάληψη εδάφους θα πάμε όλοι στρατό έτσι και αλλιώς, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς Εικόνα.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες