Καλησπέρα παιδιά, φτιάχνω καινούργιο θέμα μιας και δεν βρήκα κάποιο αντίστοιχο.
Θα ξεκινήσω τη θητεία μου το Νοέμβριο και αναρωτιέμαι αν κάνοντας μια επανάληψη τους επόμενους μήνες μπορώ να εξεταστώ για πτυχίο ξένης γλώσσας (την οποία ήδη έχω μελετήσει) κατά τη διάρκεια της θητείας. Ωστόσο δεν ξέρω αν αυτό είναι δυνατόν αφού δεν θα θεωρούμαι πολίτης για εκείνο το διάστημα, η κανονική μου ταυτότητα θα έχει κρατηθεί και θα έχω μόνο στρατιωτική. Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία ή γνωρίζει κάτι παραπάνω;
Υπάρχουν αρκετά ζητήματα προφανώς, αν θα μπορώ να πάρω άδεια τις μέρες των εξετάσεων, πως θα εξελιχθεί η κατάσταση με τον κοροναϊό, αν θα έχω χρόνο / διάθεση για να διαβάσω 5 πράγματα ακόμα, αλλά προς το παρόν με ενδιαφέρει το νομικό κομμάτι και για τα υπόλοιπα βλέπουμε.
Δικαιώματα στη θητεία - πτυχίο ξένων γλωσσών
Δικαιώματα στη θητεία - πτυχίο ξένων γλωσσών
Αν κρίνω από την έλλειψη απαντήσεων μάλλον αυτό που ρώτησα είναι λίγο εξωπραγματικό. 

Τέσπα, είπα να δοκιμάσω μπας και ήξερε κανείς τίποτα. Θα δω και στην πορεία, αν και δεν έχω ιδιαίτερες ελπίδες.

Τέσπα, είπα να δοκιμάσω μπας και ήξερε κανείς τίποτα. Θα δω και στην πορεία, αν και δεν έχω ιδιαίτερες ελπίδες.

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες