Ξανά Πανελλήνιες ή Προκήρυξη

Αστυνομία, ειδικοί φρουροί, ΕΚΑΜ, λιμενικό, πυροσβέστες κ.λπ
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
JohnJohn
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από JohnJohn »

Καλησπέρα σε όλους,

Τελείωσα Χημικός Μηχανικός στο ΕΜΠ συνειδητοποιώντας πως δεν θέλω να ασχοληθώ με το πτυχίο μου, τρέφοντας όλα αυτά τα χρόνια με αγάπη για την δουλειά του Πυροσβέστη και του Αστυνομικού.

Μιας και όλα τα σώματα ασφαλείας έχουν μπει στις πανελλήνιες πιστεύετε ότι θα συνεχίζουν να περνούν άτομα γενικών και ειδικών καθηκόντων μέσω προκηρύξεων; Άρα είναι προτιμότερο να πάω φαντάρος και να πειρμενω μια προκήρυξη ή να δώσω ξανά πανελλήνιες;

Ευχαριστώ πολύ

Άβαταρ μέλους
lancecorporal
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από lancecorporal »

Μπες σε σχολή. Δεν συγκρίνεται το να είσαι από σχολή με το να είσαι από προκήρυξη. Όλους τους χρειάζονται άλλα για διαφορετικούς σκοπούς.
You couldn't beat me even if you wanted to.
fsafsa

Δημοσίευση από fsafsa »

JohnJohn έγραψε:Καλησπέρα σε όλους,

Τελείωσα Χημικός Μηχανικός στο ΕΜΠ συνειδητοποιώντας πως δεν θέλω να ασχοληθώ με το πτυχίο μου, τρέφοντας όλα αυτά τα χρόνια με αγάπη για την δουλειά του Πυροσβέστη και του Αστυνομικού.

Μιας και όλα τα σώματα ασφαλείας έχουν μπει στις πανελλήνιες πιστεύετε ότι θα συνεχίζουν να περνούν άτομα γενικών και ειδικών καθηκόντων μέσω προκηρύξεων; Άρα είναι προτιμότερο να πάω φαντάρος και να πειρμενω μια προκήρυξη ή να δώσω ξανά πανελλήνιες;

Ευχαριστώ πολύ

Φίλε αν σε παίρνει μπες από παραγωγική σχολή, θα αξιοποιήσεις και το πτυχίο σου αν θέλεις και πιο γρήγορα, μιλάμε πάντα για αστυφυλάκων, για πυροσβεστική δεν γνωρίζω.

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες