Αρμοδιότητες Σωφρονιστικών Υπαλλήλων
Οι γνωστες να μας πουν περισσοτερα για τα ωραρια, τις αρμοδιοτητες, τα μισθολογικα, τα ασφαλιστικα και γενικα την φυση της δουλειας των σωφρονιστικων-εξωτερικων φρουρων στα καταστηματα κρατησης.
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 6
Γνωμη μου ειναι οτι καλο θα ήταν να μην γράφουμε για το πώς πιστεύουμε οτι θα είναι το επάγγελμα αλλά αν έχουμε προσωπική εμπειρία απο κάποιον συγγενή φίλο η αυτοί που είναι ήδη μέσα. Για να κατατοπιστουμε καλύτερα.
ξέρεις κάνεις για βαρδιες ακριβεις γιατι θελω να δω τι παιζει με τις συγκοινωνίες Της αθηνας γιατι ειμαι απο Κόρινθο
Σωστο. Εγω θα ηθελα να μας πει ενας που κανει ηδη την δουλεια αυτη πως ειναι μια τυπικη βαρδια ενος εσωτερικου κι ενος εξωτερικου.
Σωστος.jerry που εχεις περάσει;Jerry έγραψε:Σωστο. Εγω θα ηθελα να μας πει ενας που κανει ηδη την δουλεια αυτη πως ειναι μια τυπικη βαρδια ενος εσωτερικου κι ενος εξωτερικου.
Εγώ πάντως που έχω δουλέψει μέσα στο κατάστημα έχω να σας πω ότι πραγματικά ότι κ να έχουν κάνει όλοι αυτοί, μέσα τους βλέπεις σαν καθημερινούς ανθρώπους παρολες τις ποινές τους.
Στέλλα ποτε δούλεψες εκεί τελικά ειναι εξι η εξιμηση ώρες για τους εσωτερκους
Θοδωρής έγραψε:Σωστος.jerry που εχεις περάσει;Jerry έγραψε:Σωστο. Εγω θα ηθελα να μας πει ενας που κανει ηδη την δουλεια αυτη πως ειναι μια τυπικη βαρδια ενος εσωτερικου κι ενος εξωτερικου.
Κορυδαλλο φιλε
Στελλα έγραψε:Εγώ πάντως που έχω δουλέψει μέσα στο κατάστημα έχω να σας πω ότι πραγματικά ότι κ να έχουν κάνει όλοι αυτοί, μέσα τους βλέπεις σαν καθημερινούς ανθρώπους παρολες τις ποινές τους.
Εφοσον εχεις δουλεψει μεσα πες μας και ωραρια, κλπ
Το ωράριο είναι 6ωρο,7-13,13-19, και πάει λέγοντας...Συνήθως οι βάρδιες γίνονται κατόπιν συνεννόησης σε λογικά πάντα πλαίσια για να εξυπηρετεί όλους το κατάστημα.
Μισθολογικα έχω αναφερθεί σε προηγούμενες αναρτήσεις μου...
Μιλάω πάντα για εσωτερικούς, οι εξωτερικοί κάνουν 8ωρο είτε σκοπετο είτε φύλαξη κρατουμενων σε νοσοκομείο.
Μισθολογικα έχω αναφερθεί σε προηγούμενες αναρτήσεις μου...
Μιλάω πάντα για εσωτερικούς, οι εξωτερικοί κάνουν 8ωρο είτε σκοπετο είτε φύλαξη κρατουμενων σε νοσοκομείο.
Δούλεψα πριν τέσσερα χρόνια εκεί αλλά ήμουν διοικητικός υπάλληλος και όποτε χρειαζόταν βοηθούσαμε και τα παιδιά. Πιο πολύ σε πύλες εισόδου και κάποια άλλα πόστα και μόνο πρωί γιατί τα γραφεία είναι μόνο πρωί. Δεν ξέρω ακριβώς τα ωράρια τους. Αυτό που ξέρω είναι ότι δουλεύουν εξαωρο απ ότι θυμάμαι από τότε
Δούλευα πριν τέσσερα χρόνια στο κατάστημα. Ήμουν διοικητικός υπάλληλος αλλά βοηθούσαμε τα παιδιά σε πόστα που χρειαζοντουσαν άτομο. Τα ωράρια δεν τα ξέρω ακριβώς γιατί εγώ ήμουν συνέχεια πρωί λόγω γραφείων οπότε βοηθούσα μόνο πρωί. Απ ότι θυμάμαι όμως οι συνάδελφοι έκαναν εξαωρες βάρδιες. Αυτό
Δούλευα πριν τέσσερα χρόνια στο κατάστημα. Ήμουν διοικητικός υπάλληλος αλλά βοηθούσαμε τα παιδιά σε πόστα που χρειαζοντουσαν άτομο. Τα ωράρια δεν τα ξέρω ακριβώς γιατί εγώ ήμουν συνέχεια πρωί λόγω γραφείων οπότε βοηθούσα μόνο πρωί. Απ ότι θυμάμαι όμως οι συνάδελφοι έκαναν εξαωρες βάρδιες. Αυτό
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 2
Παιδιά με το καλό να διοριστούμε και θα έχουμε χρόνο να τα συζητήσουμε όλα αυτά!!
Ακουσα εξωτερικος ειναι καλυτερα απο αποψη επικυνδινοτητας
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες