412 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Ξάνθης
Καλησπέρα και από μένα. Σήμερα έμαθα ότι θα παρουσιαστώ στο 645 στο Πετροχώρι Ξάνθης στο υγειονομικό και μετά θα πάω στην μονάδα που θα είναι το στρατιωτικό νοσοκομείο Ξάνθης. Δεν έχω σπουδάσει κάτι παρεμφερές οπότε η ερώτηση μου είναι τι ακριβώς μπορεί να έχω ως υπηρεσία εκεί εφόσον δεν είμαι ουτε νοσηλευτής ούτε κάτι παρόμοιο. Από όσους ρώτησα πάντως μου λέγανε τι μέσο έβαλα και πήγα εκεί (ήταν το τυχερό μου υποθέτω γιατί δεν μίλησα σε κανέναν) οπότε Φαντάζομαι θα είναι, θεωρητικά τουλάχιστον, καλά.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 1
georgemn592 έγραψε:Καλησπέρα και από μένα. Σήμερα έμαθα ότι θα παρουσιαστώ στο 645 στο Πετροχώρι Ξάνθης στο υγειονομικό και μετά θα πάω στην μονάδα που θα είναι το στρατιωτικό νοσοκομείο Ξάνθης. Δεν έχω σπουδάσει κάτι παρεμφερές οπότε η ερώτηση μου είναι τι ακριβώς μπορεί να έχω ως υπηρεσία εκεί εφόσον δεν είμαι ουτε νοσηλευτής ούτε κάτι παρόμοιο. Από όσους ρώτησα πάντως μου λέγανε τι μέσο έβαλα και πήγα εκεί (ήταν το τυχερό μου υποθέτω γιατί δεν μίλησα σε κανέναν) οπότε Φαντάζομαι θα είναι, θεωρητικά τουλάχιστον, καλά.
Τυχαινει καμία φορά αν δεν έχουν νοσηλευτές να παίρνουν άτομα να κάνουν αντίστοιχη δουλειά. Μη φανταστείς κάτι εξτριμ, πιθανον να μεταφέρεις φακέλους ή φαρμακα στις κλινικές.
Ε 18 - 124 ΠΒΕ - 251 ΓΝΑ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες