Αποτελέσματα Δόκιμων Σημαιφόρων Λιμενικού (2013)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 3
Εισαγγελική έρευνα για παρατυπίες σε διαγωνισμό του Λιμενικού
Έρευνα διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας, Παναγιώτα Φάκου, σχετικά με καταγγελίες για παρατυπίες που σημειώθηκαν... σε διαγωνισμό του Λιμενικού Σώματος.
Αφορμή για την εισαγγελική παρέμβαση υπήρξε δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών που αναφερόταν στη μη νόμιμη διεξαγωγή του διαγωνισμού για την κατάταξη 80 δόκιμων σημαιοφόρων στο Λ. Σ.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο επίμαχος διαγωνισμός καταγγέλλεται ιδίως για τον τρόπο βαθμολόγησης των δοκίμων, που φέρεται να είναι αποτέλεσμα πιέσεων που ασκήθηκαν στους βαθμολογητές.
ΠΗΓΗ
Το οποίο σημαίνει ότι; Παγώνει ο διαγωνισμός και ελπίζουμε σε κάτι οι επιλαχόντες;
Πρεπει να ακυρωθει ο διαγωνισμος. Δεν ειναι δυνατο υστερα απο ολα αυτα που εχουν γινει στην Ελλάδα να υαρχουν ακομα ατομα που ασελγουν εις βαρος αλλων. Ο καθενας να παρει αυτο που του αξιζει. Και το δικαιο ειναι αν υπαρχει εστω και η παραμικρη παρατυπια να προσληφθουν ολοι οι επιλαχοντες. Οχι αλλο καρβουνο. Ημαρτον πια...
Σε ποια θεση επιλαχων εισαι;
Σε ποια θεση επιλαχων εισαι;
Στην πρώτη σελίδα είμαι (για ευνόητους λόγους δεν σου αναφέρω ακριβή αριθμό) ... Κάποιος που να γνωρίζει τι θα ακολουθήσει; Να ξέρω, να ψάχνω για δουλειά ή υπάρχει πιθανότητα να με πάρουν εκεί;

Eco88 έγραψε:Το οποίο σημαίνει ότι; Παγώνει ο διαγωνισμός και ελπίζουμε σε κάτι οι επιλαχόντες;
Το οποιο σημαινει οτι δε προκειται να γινει τιποτα. Το 2011 ειχαν γινει σοβαροτερες καταγγελειες αλλα δεν εγινε τιποτα.
Γεια σου ρε ελλαδιτσα με τα ωραια σου. και εγω πιστευω οτι δεν θα γινει τιποτα απο τη στιγμη που στο παιχνιδι ειναι ναυαρχοι και υπουργοι. ηξεραν πολυ καλα τι εκαναν. χρονια τωρα ξερουν.δεν προκειται ποτε αυτο το @@@@@@λο να φτιαξει εστω και λιγο.
"Πρεπει να ακυρωθει ο διαγωνισμος. Δεν ειναι δυνατο υστερα απο ολα αυτα που εχουν γινει στην Ελλάδα να υαρχουν ακομα ατομα που ασελγουν εις βαρος αλλων. Ο καθενας να παρει αυτο που του αξιζει. Και το δικαιο ειναι αν υπαρχει εστω και η παραμικρη παρατυπια να προσληφθουν ολοι οι επιλαχοντες. Οχι αλλο καρβουνο. Ημαρτον πια... "
να ακυρωθει ο διαγωνισμος; Δηλαδή αυτοί που πέρασαν με την αξία τους γιατί να χάσουν την ευκαιρία τους; Τι λογική είναι αυτή; Αν θες να είσαι σωστός, να πεις καλύτερα να κοπούν όσοι δεν έγραψαν και να μπουν αυτοί που όντως έγραψαν! Επειδή γνωρίζω πολύ καλά άτομα που το προσπάθησαν καιρό όλο αυτό και δεν είναι δίκαιο γι αυτούς!
να ακυρωθει ο διαγωνισμος; Δηλαδή αυτοί που πέρασαν με την αξία τους γιατί να χάσουν την ευκαιρία τους; Τι λογική είναι αυτή; Αν θες να είσαι σωστός, να πεις καλύτερα να κοπούν όσοι δεν έγραψαν και να μπουν αυτοί που όντως έγραψαν! Επειδή γνωρίζω πολύ καλά άτομα που το προσπάθησαν καιρό όλο αυτό και δεν είναι δίκαιο γι αυτούς!
Απο τη στιγμη που γινονται παρατυπιες τους παιρνει ολους η μπαλα. το θεμα ειναι η διαβλητοτητα του διαγωνισμου τη στιγμη που ολοι μιλανε για αξιοκρατια στα υπουργεια και τη βουλη. το ξερω οτι υπηρχαν καποιοι που περασαν με την αξια τους, αλλα υπηρχαν και αλλοι που ενω εγραψαν δεν περασαν λογω των βυσματων. για αυτους δηλαδη ειναι δικαιο;
-
- Στρατηγός
Δηλαδή αν εσύ είχες περάσει με το σπαθί σου και γινότανε κάτι τέτοιο τι θα έλεγες; Θα έμπαινες εδώ μέσα και θα έγραφες, εντάξει πέρασα με το σπαθί μου αλλά δεν με νοιάζει που θα με πάρει η μπάλα εμένα με ενδιαφέρει η διαβλητότητα του διαγωνισμού; Όποιος είναι έξω από τον χορό πολλά τραγουδία ξέρει, αυτό λένε στο χωρίο μου.
Ακριβως αυτο!
Είχε μπει και εισαγγελέας το '11; Πάντως η ακύρωση του διαγωνισμού θα είναι κάτι πολύ τραβηγμένο. Επειδή δεν μπήκα εγώ ας μην μπει κανένας, ωραία τα λέμε! Όση αδικία και να υποστήκαμε, είναι απαράδεκτο να υπάρχουν άτομα που υποστηρίζουν τέτοιες απόψεις. Απορία: Γιατί αναφέρονται σε καταγγελίες γονέων και όχι υποψηφίων; Οι γονείς από που κι ως που έχουν γνώση των διαδικασιών που ακολουθήθηκαν;
Και για να τελειώνει αυτό το αστείο... είμαι παιδί απόστρατου του ΛΣ. Βρίσκομαι στους επιτυχόντες. Με πολύ καλή προετοιμασία τα κατάφερα. Ποιος θα τολμήσει να με κατηγορίσει για την επιτυχία μου; Που δεν τόλμαγα να πω στους συνυποψηφίους μου τι δουλειά έκανε ο πατέρας μου, γιατί και μόνο από αυτά που έλεγαν ήξερα πως θα με δείχνουν με το δάχτυλο και θα λένε, "να, σιγουράκι", "να το βύσμα", "ο μπαμπάς θα κάνει τη δουλειά του". Έλεος με αυτή την καραμέλα για τα παιδιά των απόστρατων! Προφανώς κανείς δεν έχει σκεφτεί πως ουσιαστικά γαλουχούμαστε για να ακολουθήσουμε το επάγγελμα του γονιού, με αυτές τις παραστάσεις έχουμε μεγαλώσει, αυτό θέλουμε να κάνουμε. Δεν λέω, σίγουρα θα υπάρχουν κάποιοι που μπαίνουν με πλάγιες οδούς, αλλά θεωρώ πως αποτελούν τη μειοψηφία. Οπότε ορισμένοι ας μάθουν να μην είναι απόλυτοι στις απόψεις τους και να μη τους βάζουν όλους στο ίδιο σακί... μιλώντας τόσο για τα παιδιά των απόστρατων όσο και για όλους τους επιτυχόντες.
Αυτο που θελω να πω ειναι το εξης.ειμαι και εγω στους επιλαχοντες σε καλη θεση και δεν μπορω να πω τιποτα σχετικα με δημοσιευματα που διαβασα περι μαγειρεματος βαθμολογιων γιατι οι βαθμολογιες που εγω προσωπικα πηρα, αυτες περιπου περιμενα (μπορει να αδικηθηκα λιγο στο ποινικο δικαιο).
αυτο που δεν μπορω να δεχτω ειναι αυτα που εγιναν μροστα στα ματια μου στις αθλητικες δοκιμασιες (κομμενοι υποψηφιοι συνεχιζαν κανονικα στις ψυχοτεχνικες δοκιμασιες) και κατ επεκταση φανταζομαι τι εγινε στις γυναικες. αν οι υποφηφιοι που τελικα κατεληγαν στις γραπτες εξετασεις ηταν λιγοτεροι (που για μενα θα επρεπε να ειναι) τοτε ισως η βαση του τελευταιου επιτυχων ηταν μικροτερη και θα ηταν διαφορετικα τα πραγματα για καποιους επιλαχοντες.
τελοσπαντων οτι εγινε, εγινε. ενα τεραστιο μπραβο να πω σε οσους περασαν με το σπαθι τους και καλη σταδιοδρομια να εχετε στο λιμενικο σωμα!
αυτο που δεν μπορω να δεχτω ειναι αυτα που εγιναν μροστα στα ματια μου στις αθλητικες δοκιμασιες (κομμενοι υποψηφιοι συνεχιζαν κανονικα στις ψυχοτεχνικες δοκιμασιες) και κατ επεκταση φανταζομαι τι εγινε στις γυναικες. αν οι υποφηφιοι που τελικα κατεληγαν στις γραπτες εξετασεις ηταν λιγοτεροι (που για μενα θα επρεπε να ειναι) τοτε ισως η βαση του τελευταιου επιτυχων ηταν μικροτερη και θα ηταν διαφορετικα τα πραγματα για καποιους επιλαχοντες.
τελοσπαντων οτι εγινε, εγινε. ενα τεραστιο μπραβο να πω σε οσους περασαν με το σπαθι τους και καλη σταδιοδρομια να εχετε στο λιμενικο σωμα!
-
- Στρατηγός
Αγαπητέ για τα αθλήματα έχεις δίκιο, η εισαγγελική έρευνα αναφέρεται για τα μαθήματα και τις "τυχόν λάθος" βαθμολογίες, τέλος πάντων ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει, αν και φαντάζομαι δεν θα επηρεαστεί ο διαγωνισμός.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες