Αριθμός εισακέτων Αστυνομικών Σχολών 2013
- Capitano10
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Γεια σας, παιδια, θα ηθελα να μαθω εαν εχει ακουσει κανεις, ποσα ατομαι λεγεται οτι θα παρουν Του χρονου στην σχολη Αστυφυλακων, Ευχαριστω.
Αυτό θα το μάθεις του χρόνου που θα βγεί η νεά προκήρυξη. Αυτό που έχεις να κάνεις εσύ είναι να διαβάζεις και να μην σε ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Τα άλλα στην ώρα τους...
"Ασκός κλυδωνιζόμενος μηδεπώποτε βυθιζόμενος"
- Cptmcdonald
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 11
Παιδια μιας φιλης μου η αδερφη δουλευει στην ΓΑΔΑ και ακουγετε πως και Φέτος Λόγω Κρισης θα παρουν Λίγα Ατομα στην Αστυφυλάκων
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 3
Μεγάλη πληροφορία... 

- gregory-90
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 2
Ποτε δεν ξερεις το 2011 πηραν 1300 ατομα αριθμο πολυ ικανοποιητικο...
- Cptmcdonald
- Επιλοχίας
Μακάρι Πεδες. Αν και φετος λεω να Δώσω Με το 10%. Δεν το ξανατραβαω το λουκι αυτο τριτη Φορά.
- gregory-90
- Αρχιλοχίας
Για ποσο δεν περασες φιλε?
- Cptmcdonald
- Επιλοχίας
Για 800 μορια. Πηρα ΓΑΔΑ και ρωτησα και ειμαι 33 Επιλαχών Ειδική Κατηγορια Πολυτέκνων.
Καλησπέρα ς'όλους τους συναδέλφους! Είμαι καινούριος στο φόρουμ και θέλω να ευχηθώ καλη σταδιοδρομία σε όσους κατατάχτηκαν στη σχολή κι ο, τι καλύτερο! Για φέτος πως τα βλέπετε τα πράγματα; Αν και πολύ νωρίς πόσα άτομα προβλέπετε να πάρουν; Λιγότερα απο 500;
- Cptmcdonald
- Επιλοχίας
Ετσι Φαίνεται
Καλημέρα και Χρονια πολλα... Για να δουμε και φετος τι θα γινει. Αμα παρει παλι λιγα ατομα με τοσες ελλειψεις και αιτησεις για συνταξη μπας και προλαβουν να παρουν κανα εφαπαξ, τότε τι να λεμε.
Για λιγότερους δε νομίζω. Είδη η μείωση πέρυσι ήταν τεράστια ενώ στο στρατό ελάχιστη. Μάλλον από κει θα κόψουν φέτος...
Φίλε που ξέρεις ότι οι αιτήσεις για σύνταξη στην ΕΛΑΣ είναι πολλές;
Φίλε που ξέρεις ότι οι αιτήσεις για σύνταξη στην ΕΛΑΣ είναι πολλές;
- Cptmcdonald
- Επιλοχίας
Παιδες Χωρίς Να θελω να Στεναχωρήσω Αλα και Πέρυσι Ήταν Πολλες οι Αιτησεις Για Συνταξη. Δεν Ξερω για εσας αλα απο Όσο Θυμαμαι Δεν τους Εμπόδισε Να Πάρουν Λιγα ατομα
Καλησπερα ''συναδελφοι'' ... Εχω πολλα ατομα της οικογενειας οπως και φιλους που δουλευουν στο σωμα και αυτο που ακουγεται περισσοτερο απ'ολα ειναι οι αιτησεις για συνταξη. Επομενως αν πρωτα ο Θεος παρει κι η κυβερνηση τη πολυποθητη δοση τοτε ισως τα πραγματα να πηγαινουν προς το καλυτερο φετος οσο αφορα τα ατομα που θα παρει. Γιατι οπως ειπες φιλε Πανο περσυ το γαμ... Το θεμα στην αστυνομια. Φετος δε μπορει να γινει παλι το ιδιο... Ο στρατος δε γινεται να ευνοηθει παλι και να τα πληρωσει η ΕΛ. ΑΣ.
- chris85
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
ΕΛ. ΑΣ92 έγραψε:Καλησπερα ''συναδελφοι'' ... Εχω πολλα ατομα της οικογενειας οπως και φιλους που δουλευουν στο σωμα και αυτο που ακουγεται περισσοτερο απ'ολα ειναι οι αιτησεις για συνταξη. Επομενως αν πρωτα ο Θεος παρει κι η κυβερνηση τη πολυποθητη δοση τοτε ισως τα πραγματα να πηγαινουν προς το καλυτερο φετος οσο αφορα τα ατομα που θα παρει. Γιατι οπως ειπες φιλε Πανο περσυ το γαμ... Το θεμα στην αστυνομια. Φετος δε μπορει να γινει παλι το ιδιο... Ο στρατος δε γινεται να ευνοηθει παλι και να τα πληρωσει η ΕΛ. ΑΣ.
Μακάρι να βγούν περισσότερες θέσεις για τις σχολές της ΕΛ. ΑΣ και να μπούν περισσότερα παιδιά με όρεξη και μεράκι ειδικά σε συτές τις δύσκολες στιγμές για την χώρα. Θα διαφωνήσω όμως μαζί σου όσον αφορά αυτά που είπες περί εύνοιας υπέρ του Στρατού έναντι της Αστυνομίας. Έχουν κλείσει στρατόπεδα, έχουν συρρικνωθεί ουσιώδεις μονάδες της Βορείου Ελλάδος, έχουν ψαλιδιστεί τα εκτώς έδρας και άλλα πολλά στα ήδη υπάρχοντα στελέγχη και απο όσο θυμάμαι παγώσαν και οι προσλήψεις των ΕΠ. ΟΠ από το 2009. Ούτε η ΕΛ. ΑΣ αλλά ούτε και οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι ευνοημένες σε κανένα μα κανένα επίπεδο. Καλό θα ήταν λοιπόν να είμαστε προσεκτικοτεροι σε ότι λέμε δημόσια εδώ και να σεβόμαστε το έργο που προσφέρουν και οι δύο στη χώρα αλλά και στην κοινωνία.
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες