Ιατρικές, υγειονομικές εξετάσεις (2011)
Ας μου καποιος, αν στις τοξικολογικές ανιχνεύσουν νικοτίνη υπάρχει περίπτωση να σε αποκλείσουν; Και είναι επιτρεπτό το κάπνισμα μέσα στη σχολή;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 2
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
Κάθρυν έγραψε:Ας μου καποιος, αν στις τοξικολογικές ανιχνεύσουν νικοτίνη υπάρχει περίπτωση να σε αποκλείσουν;
Όχι
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
KostasSSE έγραψε:Αν καποιος σπασει το χερι/ποδι του και εχει αναρωσει μεχρι τις υγειονομικες εξετασεις θα μπορεσει να μπει στην σχολη ή ειναι θεμα του εξεταστη αν θα μπει η οχι;(να μην εχει μεσα ομως λαμες κτλ)
περνάει κανονικά. Αν εχει αναρώσει τότε ας μην το αναφερει καν.
...
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Ενας φιλος μου που ο πατερας του εχει τελειωσει την ΣΣΕ και ξερει μερικους απο την επιτροπη λεει πως ειναι θεμα γιατρου αν θα περασεις η οχι. Ακομα δεν θα σου κανουν εξετασεις ωστε να δουν αν εχεις καποιο προβλημα; Οποτε τι το αναφερεις τι οχι παλι θα το δουν... Διωρθωστε με αν κανω λαθος...
- akiskokinos
- Στρατιώτης
Greek_Army έγραψε:manos_93 έγραψε:Να ρωτήσω κάτι ακόμα; Έχω στίγμα Μεσογειακής Αναιμίας, θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα;
Ότι απορίες έχεις για τις υγειονομικές εξετάσεις διάβασε την προκήρυξη. Ποιο πολύ χρόνο θα κερδίσεις έτσι
Καλημέρα
Που μπορώ να βρω την προκήρυξη;
-
- Στρατηγός
akiskokinos έγραψε:Greek_Army έγραψε:manos_93 έγραψε:Να ρωτήσω κάτι ακόμα; Έχω στίγμα Μεσογειακής Αναιμίας, θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα;
Ότι απορίες έχεις για τις υγειονομικές εξετάσεις διάβασε την προκήρυξη. Ποιο πολύ χρόνο θα κερδίσεις έτσι
Καλημέρα
Σελίδα 21 δεύτερο μήνυμα
- akiskokinos
- Στρατιώτης
Greek_Army έγραψε:akiskokinos έγραψε:Greek_Army έγραψε:manos_93 έγραψε:Να ρωτήσω κάτι ακόμα; Έχω στίγμα Μεσογειακής Αναιμίας, θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα;
Καλημέρα
Σελίδα 21 δεύτερο μήνυμα
Σε ευχαριστώ πολύ!
Καλημέρα

Καλησπέρα!είχα γράψει και παλαιότερα!
διάβασα την προκήρυξη αλλά δεν αναφέρει τίποτα για παρωνυχία...
βέβαια Σε Μένα υπάρχει μόνο φλεγμονή, Υπάρχει Κίνδυνος Να κοπώ από Σ. Ι (ιπτάμενος) ;
βέβαια Σε Μένα υπάρχει μόνο φλεγμονή, Υπάρχει Κίνδυνος Να κοπώ από Σ. Ι (ιπτάμενος) ;
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: - free running -
- Επάγγελμα: kommanto junior
Μάνος 93 έγραψε:Καλησπέρα! είχα γράψει και παλαιότερα!
κανεις δε ξερει να σου πει εκτος εαν ρωτησεις καποιον γιατρο. Παντως κατα τη γνωμη μου δεν ειναι κατι σοβαρο. Δε πιστευω να σε κοψουν απλα για αυτο.
Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
Παιδιά,
έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον Κρητικό. Πλατυποδία, χωρίς να μου έχει προκαλέσει ποτέ πρόβλημα. Ούτε κουράζομαι αν τρέχω ή στέκομαι πολύ. Κάνω Ταεκβοντό και παράλληλα παίζω και ποδόσφαιρο.
Τί λέτε; Μπορεί να με κόψουν ή εξαρτάται από τον γιατρό ή δεν πειράζει, εφόσον δεν έχω λειτουργικές διαταραχές ή βλαισότητα της πτέρνας.
Λέω να δώσω για στρατιωτικές σχολές ή αστυνομία.
έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον Κρητικό. Πλατυποδία, χωρίς να μου έχει προκαλέσει ποτέ πρόβλημα. Ούτε κουράζομαι αν τρέχω ή στέκομαι πολύ. Κάνω Ταεκβοντό και παράλληλα παίζω και ποδόσφαιρο.
Τί λέτε; Μπορεί να με κόψουν ή εξαρτάται από τον γιατρό ή δεν πειράζει, εφόσον δεν έχω λειτουργικές διαταραχές ή βλαισότητα της πτέρνας.
Λέω να δώσω για στρατιωτικές σχολές ή αστυνομία.
Παιδια καλησπερα... επειδη δεν εχω παρακολουθησει την ολη συζητηση ζητω συγνωμη αν εχει ξαναειπωθει το ερωτημα μου... θα ηθελα λοιπον να ρωτησω αν ξερει καποιος αν η κυρσοκυλη στον ορχη (20% των ανδρων εχει) γινεται δεκτη σε στρατιωτικες σχολες. οποιος ξερει ας δωσει τα φωτα του... ευχαριστω εκ των προτερων...
Δημητρη μου μην ανησυχεις. Αν και κανουν πολλες εξετασεις δεν σε ψυριζουν κιολας. Εκτος και αν τους αναφερεις καποιο προβλημα σου, εκει τοτε σε περνανε απο απειρες διαδικασιες για να εξακριβωσουν αν κανεις ή οχι. Στο χερι σου ειναι αν θα το αναφερεις ή οχι.
Dimitris έγραψε:Παιδια καλησπερα... Επειδη δεν εχω παρακολουθησει την ολη συζητηση ζητω συγνωμη αν εχει ξαναειπωθει το ερωτημα μου... Θα ηθελα λοιπον να ρωτησω αν ξερει καποιος αν η κυρσοκυλη στον ορχη (20% των ανδρων εχει) γινεται δεκτη σε στρατιωτικες σχολες. Οποιος ξερει ας δωσει τα φωτα του... Ευχαριστω εκ των προτερων...
Διάβασε την περσινή προκήρυξη.
Αν δεν το αναφερεις για να την ψαξουν τη δουλεια τοτε δε θα εχεις προβλημα, κανε το κοροιδο φιλε
χωρις να ξερω αν κοβεσαι για αυτο
χωρις να ξερω αν κοβεσαι για αυτο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης