Μην με παρετε απο τα μουτρα, ειμαι απο φτωχη οικογενεια και θελω να σηνεχισω να δουλευω ωστε να βοηθαω τους δικους που ειναι ανεργοι και ως γνωστον στο στρατο πρεπει να εχεις χρηματα για επιβιωσεις δηλ την σημερινη εποχη για το στρατιωτικο σου πρεπει να εισαι ματσομενος και επειδη εγω δεν ειμαι θελω να μικρινω την θητεια μου αν ειναι εθικτο ωστε να γλιτωσω καποια εξοδα απο κει και να μην παει πισω η δουλεια μου λογο του στρατου αν με ξαναπαρουν βεβαια θα εχω και αυτο το ανχος σας παρακαλω εαν ξερετε τροπους που μπορει να γινει αυτο παρακαλω πητε η θεσει μου ειναι πολυ δυσκολη αν γνωριζατε κατι θα το εκτιμουσα πολυ;
σας ευχαριστω για τον χρονο σας !
Πως να μειώσω την θητεία μου
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 1
Πως να μειώσω την θητεία μου
Δεν υπάρχει τρόπος να μειώσεις την θητεία σου, αν οι γονείς σου είναι άνεργοι όπως λες και το εισόδημα τους είναι κάτω από τις 6.000 ευρώ μπορείς να ζητήσεις κατ'εξαίρεση μετάθεση
αυτό το σχόλιο περί "ματσωμένων" δεν ισχύει, ο καθένας προσαρμόζεται ανάλογα με την τσέπη του και στο στρατό και στην κανονική ζωή
πόσα χρήματα χαλάμε στο στρατό;
αυτό το σχόλιο περί "ματσωμένων" δεν ισχύει, ο καθένας προσαρμόζεται ανάλογα με την τσέπη του και στο στρατό και στην κανονική ζωή
πόσα χρήματα χαλάμε στο στρατό;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες