ΠΒΚ- Πεδίο Βολής Κρήτης
ΠΒΚ- Πεδίο Βολής Κρήτης
Καλησπερα! Δεν βρηκα αντιστοιχο θεμα στο φορουμ οποτε ειπα να το ανοιξω! Θα ηθελα να μαθω πως ειναι γενικα η θητεια εκει με μεταθεση μετα απο το κεντρο. Πως ειναι η εκπαιδευση; Οι υπηρεσιες πως πανε; Εφοσον μιλαμε για πεδιο βολης ειναι συχνοτερες οι βολες με οπλα; Οποιαδηποτε αλλη πληροφορια θα ηταν ευπροσδεκτη ευχαριστω!
ΠΒΚ- Πεδίο Βολής Κρήτης
Κανεις ρε παιδες; Τοσο καλα ειναι εκει και δεν το λετε; 

ΠΒΚ- Πεδίο Βολής Κρήτης
Πως ειναι τα πραγματα εκει. Παραμενει το καλυτερο ξενοδοχειο του Ελληνικου Στρατου.
ΠΒΚ- Πεδίο Βολής Κρήτης
Ημουνα το 1988 τοτε ηταν σχετικα καλα αν υπαρχει καποιος απο τοτε ας απαντησει πυροβολικο η αεροπορια η ναυτικο ημουν στο φυλακειο που γινοταν οι βολες και στο κψμ απο θεσσαλονικη
ΠΒΚ- Πεδίο Βολής Κρήτης
Γειά σε όλουςΣε λίγες μέρες θα παρουσιαστω στο ΚΕΤΘ Αυλώνα με ειδικότητα τεθωρακισμένα , και η απορεία μου είναι αν υπάρχει μετάθεση από τεθωρακισμένα στο πεδίο βολής Κρήτης
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων
ΠΒΚ- Πεδίο Βολής Κρήτης
Akyros έγραψε:Γειά σε όλουςΣε λίγες μέρες θα παρουσιαστω στο ΚΕΤΘ Αυλώνα με ειδικότητα τεθωρακισμένα, και η απορεία μου είναι αν υπάρχει μετάθεση από τεθωρακισμένα στο πεδίο βολής Κρήτης
Χωρίς βύσμα άσε τις απορίες και ετοιμάσου για Έβρο ή για Ανατολικό Αιγαίο.
ΠΒΚ- Πεδίο Βολής Κρήτης
Συμφωνώ απόλυτα.esso305 έγραψε:Χωρίς βύσμα άσε τις απορίες και ετοιμάσου για Έβρο ή για Ανατολικό Αιγαίο.
ΠΒΚ- Πεδίο Βολής Κρήτης
Είμαι υποχρεος 8μηνης θητείας οπότε ξέρω ότι κάνω παραμεθόριο για την μιση περίπου θητεία και το υπόλοιπο κοντά στον τόπο διαμονής (?) , για αυτό τον λόγο ρωταω αν περνούν τεθωρακισμένους στο ΠΒΚ ή ξανά πάλι Αυλώνα
Υποερώτημα : θα μπορέσω να διαλεξω ανάμεσα σε Έβρο ή ανατολικό Αιγαίο ή θα είναι τυχαίο
Ευχαριστώ και παλι
Υποερώτημα : θα μπορέσω να διαλεξω ανάμεσα σε Έβρο ή ανατολικό Αιγαίο ή θα είναι τυχαίο
Ευχαριστώ και παλι

ΠΒΚ- Πεδίο Βολής Κρήτης
Όσον αφορά το τελευταίο σου ερώτημα, τυπικά διαλέγεις εσυ την μετάθεση σου, ουσιαστικά δεν δίνουν σημασια, ή δίνουν ελάχιστη. Το θέμα που σε ενδιαφέρει, είναι εδώ .Akyros έγραψε: Είμαι υποχρεος 8μηνης θητείας οπότε ξέρω ότι κάνω παραμεθόριο για την μιση περίπου θητεία και το υπόλοιπο κοντά στον τόπο διαμονής (;) , για αυτό τον λόγο ρωταω αν περνούν τεθωρακισμένους στο ΠΒΚ ή ξανά πάλι Αυλώνα
Υποερώτημα : Θα μπορέσω να διαλεξω ανάμεσα σε Έβρο ή ανατολικό Αιγαίο ή θα είναι τυχαίο
Ευχαριστώ και παλι
ΠΒΚ- Πεδίο Βολής Κρήτης
Στο πεδίο βολής οι υπηρεσίες απλά δεν πάνε...Θα κάνεις το νούμερο σου και το πρωί θα κάνεις και άλλων τα νούμερα γιατί απλά θα είναι στα διοικητήρια.
Γενικά ξενοδοχείο είναι αλλά είναι πιο τέντα από τα περισσότερα στρατόπεδα μόνο και μόνο γιατί έχει καθημερινά ξαστεριά μέρα μεσημέρι (ο Αποστολάκης κάθε τρεις και λίγο έρχεται στο πεδίο) όπως και ππππαααρα πολύ υψηλά ισταμενοι αστερατοι
Για εξόδους μην τα ρωτάτε, κάνουν ότι περισσότερο περνάει από το χέρι τους για να μην βγαίνουμε.
Για να καταλάβετε 2 άτομα κεντρική πύλη 24/7 όταν σε κανένα άλλο στρατόπεδο από όσο γνωρίζω δεν έχει σκοπούς στην κεντρική πύλη πρωινιατικο
Γενικά ξενοδοχείο είναι αλλά είναι πιο τέντα από τα περισσότερα στρατόπεδα μόνο και μόνο γιατί έχει καθημερινά ξαστεριά μέρα μεσημέρι (ο Αποστολάκης κάθε τρεις και λίγο έρχεται στο πεδίο) όπως και ππππαααρα πολύ υψηλά ισταμενοι αστερατοι
Για εξόδους μην τα ρωτάτε, κάνουν ότι περισσότερο περνάει από το χέρι τους για να μην βγαίνουμε.
Για να καταλάβετε 2 άτομα κεντρική πύλη 24/7 όταν σε κανένα άλλο στρατόπεδο από όσο γνωρίζω δεν έχει σκοπούς στην κεντρική πύλη πρωινιατικο
ΠΒΚ- Πεδίο Βολής Κρήτης
Λελαρχος έγραψε:Στο πεδίο βολής οι υπηρεσίες απλά δεν πάνε... Θα κάνεις το νούμερο σου και το πρωί θα κάνεις και άλλων τα νούμερα γιατί απλά θα είναι στα διοικητήρια.
Λέλαρχος τα περισσότερα στρατόπεδα, ειδικά στην Κρήτη πλέον έχουν 2 άτομα κεντρική πύλη. Οι εξόδοι σας μειώθηκαν αν δεν κάνω λάθος όταν άλλαξε ο Ταξίαρχος (το 2017) πριν σας πήγαινε καλά. Πάντως είστε σε καλύτερη μοίρα από άλλα στρατόπεδα στην Κρήτη από εξόδους (ακόμα και τώρα) και σίγουρα από εγκαταστάσεις (με σχέση την υπόλοιπη Ελλάδα). Το μόνο αρνητικό σε εσάς είναι πως πρέπει να είστε τέντα γιατί βλέπετε τον ουρανό με τα άστρα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες