Κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις
Επειδή διαβάζω οτι πολύ π'ανε για ειδικές δυνάμεις και ενώ τους λένε οτι θα τους πάρουν, τελικά δεν τους περνουν; Ισχυει για αυτούς που εχουν καταταγεί πεζικο και κανουν τα αθληματα για να πανε; Ή και για αυτούς που εχουν καταταγεί απευθείας ειδικες δυναμεις ΠΝ;
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Για όλους ισχύει
Δηλαδή ο αδερφος μου που είναι να μπεί κατευθείαν ΠΝ πως μπορούν να τον κόψουν; Είναι σίγουρο οτι θα τον κόψουν χωρις βίσμα; 

-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
vag7iraklio έγραψε:Δηλαδή ο αδερφος μου που είναι να μπεί κατευθείαν ΠΝ πως μπορούν να τον κόψουν; Είναι σίγουρο οτι θα τον κόψουν χωρις βίσμα;
Δεν έχει να κάνει μόνο με το βύσμα φίλε, αν είναι γιωτόμπαλο και δεν έχει βύσμα θα κοπεί, αν είναι μέσα σε όλα δεν θα τον κόψουν

-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
vag7iraklio έγραψε:Μεσα σε ολα; Δηλαδή;
Να μην λείπει από καμία δραστηριότητα είτε είναι αγγαρεία είτε το οτιδήποτε, αν ο άλλος είναι στο κέντρο 20 ημέρες και τις 10 μου είναι στο ΣΤΕΠ (

Χαχαχα. Τωρα σε επιασα. Οταν παρεις τον μπερε εισαι ΠΝ και απο κει περα κανεις κανονικα την θητεια σαν ΠΝ ε; Δεν κοβεσε δλδ μετα.
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
vag7iraklio έγραψε:Χαχαχα. Τωρα σε επιασα. Οταν παρεις τον μπερε εισαι ΠΝ και απο κει περα κανεις κανονικα την θητεια σαν ΠΝ ε; Δεν κοβεσε δλδ μετα.
μετά κόβεσαι μόνο με την θέληση σου
-
- Υποδεκανέας
- Επικοινωνία:
Greek_Army έγραψε:το δίπλωμα μόνο αν θέλεις να γίνεις οδηγός
Κάποιος από το ΚΕΕΔ που επιλέγεται για οδηγός παραμένει στις Ειδικές Δυνάμεις αλλά σαν οδηγός;
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Ναι και πάει για εκπαίδευση στην Σπάρτη
-
- Υποδεκανέας
- Επικοινωνία:
Η οποία διαρκεί πολύ; Συγγνώμη που σε ζαλίσω, αλλά θέλω να μείνω ειδικές δυνάμεις! Απλά επειδή έχω δίπλωμα 5 χρόνια, ίσως μπορούσα να πάω και για οδηγός...
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Geol έγραψε:Η οποία διαρκεί πολύ; Συγγνώμη που σε ζαλίσω, αλλά θέλω να μείνω ειδικές δυνάμεις! Απλά επειδή έχω δίπλωμα 5 χρόνια, ίσως μπορούσα να πάω και για οδηγός...
Για τους οδηγούς υπάρχει ξεχωριστό θέμα στο φόρουμ
-
- Στρατιώτης
- Επικοινωνία:
Καλησπερα παιδια, μολις πηρα το χαρτι μου για το στρατο... Οταν ειχα κανει την διακοπη μου στην αναβολη 31 οκτωμβριου του 11 για Α ΕΣΣΟ ειχα δηλωσει αλεξιπτωτα, κ τωρα ειδα οτι δεν με πηρανε εκει αλλα αντιθετα με καλεσανε στις διαβιβασεις. Τωρα τι πιθανοτητες εχω να μπω; Γιατι προφανως για καποιο λογο το κανανε... Στην περιπτωση που παω αυλωνα ποτε ερχονται να ρωτησουν για ειδικες δυναμεις; Πριν ορκιστουμε η μετα?
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
mixalhs_k έγραψε:Καλησπερα παιδια, μολις πηρα το χαρτι μου για το στρατο... Οταν ειχα κανει την διακοπη μου στην αναβολη 31 οκτωμβριου του 11 για Α ΕΣΣΟ ειχα δηλωσει αλεξιπτωτα, κ τωρα ειδα οτι δεν με πηρανε εκει αλλα αντιθετα με καλεσανε στις διαβιβασεις. Τωρα τι πιθανοτητες εχω να μπω; Γιατι προφανως για καποιο λογο το κανανε... Στην περιπτωση που παω αυλωνα ποτε ερχονται να ρωτησουν για ειδικες δυναμεις; Πριν ορκιστουμε η μετα;
πριν, τα υπόλοιπα θα τα βρεις εδώ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες