Τμήμα Πληροφορικής από ΣΣΕ

Πληροφορίες για όλες τις στρατιωτικές σχολές (ΣΣΕ, ΣΜΥ, ΣΣΑΣ, ΣΜΑ, ΣΜΥΝ, ΣΥΔ, ΣΤΥΑ, Ικάρων κλπ), την παρεχόμενη εκπαίδευση και τη ζωή μέσα σε αυτές
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
tasos1908
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από tasos1908 »

Γεια σας ειμαι 19 ετων και σκεφτομαι να παω στη ΣΣΕ. Θα ηθελα ομως να σας ρωτησω κατι... Επειδη μου αρεσει πολυ και η πληροφορικη (ηδη ειμαι σε σχολη πληροφορικης στο α' ετος) και γνωριζω πως υπαρχει τμημα πληροφορικης στον στρατο, θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω μετα την αποφοιτηση μου στη ΣΣΕ να παω στο συγκεκριμενο τμημα και Με ποια κτιτηρια επιλεγουν.
kalos123
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από kalos123 »

Θελει μαστερ στην πληροφορικη για να πας στο σεπ αν δεν κανω λαθος παντως θελει σιγουρα πτυχιο στην πληροφορικη
Άβαταρ μέλους
roverr24
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία
Επάγγελμα: Naval engineering officer

Δημοσίευση από roverr24 »

Η μαστερ στην πληροφορικη, η απο μονος σου να σπουδασεις πληροφορικη, η μεσω των διαβιβασεων η του τεχνικου να γινεις ηλεκτρολογος η ηλεκτρονικος μηχανικος στο ΕΜΠ η εκτος Ελλαδας (ς αυτη την περιπτωση παιρνεις αδεια σπουδων και μπαινεις σε προκεχωρημενο εξαμηνο αφου φοιτησεις πρωτα σε ειδικη σχολη ΑΕΙ ραδιοηλεκτρολογων του στρατου ΣΤΗΑΔ) η απο το σωμα υλικου πολεμου σε στελνουν στο πανεπιστημιο πειραια (2 ατομα το χρονο) για σπουδες πανω σε Η/Υ.

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης