536 Μ/Κ ΤΠ - Καβησός
536 Μ/Κ ΤΠ - Καβησός
Παιδιά πάω 536/Οδηγός - Διαβιβαστής Αλεξανδρούπολη. Μπορείτε να μου πείτε τι παίζει εκεί;
...
...
536 Μ/Κ ΤΠ - Καβησός
καλη μοναδα φιλε. στελεχος ειμαι, κ μετα απο το νησι που βρισκομαι τωρα, ειναι μια απο τις επικρατεστερες μοναδες που εχω επιλεξει.. δεν θα το μετανιωσεις.
536 Μ/Κ ΤΠ - Καβησός
Δεν 8α το ελεγα φιλε μου, ξερεις πως το αναφερουν; Πεντε τριαντατρεξι! 

536 Μ/Κ ΤΠ - Καβησός
Καλα αναλογα με τι το συγκρινει ο καθενας φιλε μου. Αν σαν μετρο συγκρισης εχεις το γες η κανενα χαμενο στο διαστημα φυλακιο, τοτε ειναι καταμαυρο. Αν το συγκρινεις ομως με την μοναδα την δικη μου, τοτε ειναι βισματικη. Ελπιζω να γινομαι κατανοητος.
536 Μ/Κ ΤΠ - Καβησός
καλα ναι, δεν το συζηταμε αυτο, ολα ειναι σχετικα!
ετσι και αλλιως την μοναδα την κανει ο διοικητης!
ετσι και αλλιως την μοναδα την κανει ο διοικητης!
536 Μ/Κ ΤΠ - Καβησός
ετσι ακριβως ειναι. την μοναδα την κανει ο διοικητης
536 Μ/Κ ΤΠ - Καβησός
Προς ενημέρωση το 536 μ/κ τπ Έχει φύγει μέσα από την αλεξ/πολη και βρίσκεται Πλέον στη καβυσσό κοντά στις φέρρες. Εκεί δηλαδή που ήταν αρχικά η έδρα του. Υπήρχαν φήμες για το καλοκαίρι αλλά άρον άρον μετακινήθηκαν πάνω.
536 Μ/Κ ΤΠ - Καβησός
Το επιβεβαιωνω και εγω αυτο.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 1
536 Μ/Κ ΤΠ - Καβησός
Η συγκεκριμένη μονάδα δεν είναι πλέον στην Αλεξανδρούπολη, εδώ και πολύ καιρό, αλλά έχει μεταφερθεί στο στρατόπεδο της "31 ΜΚ ΤΑΞ" στις Φέρρες. Ας γίνει μια αλλαγή στον τίτλο!
536 Μ/Κ ΤΠ - Καβησός
Ετσι ειναι φερες καβυσσος εβρου ειναι η μοναδα μεσα στην ταξιαρχιαεχει αρκετες υπηρεσιες και φυλακια στη γεφυρα που ειναι απο τα πιο προβλεπομενα.
- Aristotelis_01
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
536 Μ/Κ ΤΠ - Καβησός
Καλησπέρα σε όλους,
Ήρθα με μετάθεση στο 536 στην Καβησό. Τι πληροφορίες έχουχε γενικά; Κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη.
Σειρά 342
Ήρθα με μετάθεση στο 536 στην Καβησό. Τι πληροφορίες έχουχε γενικά; Κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη.
Σειρά 342
536 Μ/Κ ΤΠ - Καβησός
Χαλαρα πραγματα... Δεν ξερω αμα δικαιουσαι μεταθεση τους τρεις τελευταιους μηνες. Νομιζω πως οχι
536 Μ/Κ ΤΠ - Καβησός
Καλησπέρα πάω στο 536 τη Δευτέρα παρουσιαζωμαι πώς φτάνω εκεί από το φέρες;
536 Μ/Κ ΤΠ - Καβησός
536 Μ/Κ ΤΠ Στρατοπεδο πατσουκα 295 σειρα με μολις 20 ατομα γιατι τα βισματα την κανανε λαμογιαδύσκολα ήταν η μονη σωτηρια ηταν το φυλακιο του πεταλου
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες