Θα πεσει... 100% Να με θυμηθειτε Και για να τεκμηριωσω αυτη την αποψη μου αναλογιστειτε τους βαθμους των παιδιων σε μαθηματικα κατευθυνσης και τα αντιστοιχα γενικης, επισης μειωνεται λογικα και η ζητηση. Εχουν θεσπιστει καποια νεα μετρα σχετικα με την μισθοδοτηση και την συνταξιοδωτηση των στρατιωτικων, ηδη πολλοι αξιωματουχοι εχουν καταθεσει την παραιτηση τους. Βεβαια δεν αναμενεται μεγαλη πτωση διοτι πολλοι πανε σαν στρατιωτικοι λογω της σταθεροτητας και της σιγουρης απογγελματικης τους αποκατασταση στην επαγγελματικη τους σταδιοδρομια. Ταδε εφη ο Ικαρος13!
Είμαι υποψήφιος φέτος με το 10% για ΣΜΥΝ και σαν δεύτερη επιλογή ΣΜΥ. Πώς βλέπεται τις βάσεις του 10% φέτος; Προσωπικά εμένα για να μπορέσω να μπώ θα πρέπει να μην έχουν άνοδο μεγαλύτερη των 500 μορίων για ΣΜΥΝ και 800 ΣΜΥ. Το θετικό φέτος είναι η σημαντική μείωση των υποψηφίων, αλλά βέβαια ποτέ δεν ξέρεις γιατί Όπως έπεσαν 5000 μόρια το 2009, έτσι εύκολα μπορούν να ανέβουν φέτος...
IKAROS13 έγραψε: Θα πεσει...100% Να με θυμηθειτε :P Και για να τεκμηριωσω αυτη την αποψη μου αναλογιστειτε τους βαθμους των παιδιων σε μαθηματικα κατευθυνσης και τα αντιστοιχα γενικης, επισης μειωνεται λογικα και η ζητηση. Εχουν θεσπιστει καποια νεα μετρα σχετικα με την μισθοδοτηση και την συνταξιοδωτηση Για των στρατιωτικων, ηδη πολλοι αξιωματουχοι εχουν καταθεσει την παραιτηση τους. Βεβαια δεν αναμενεται μεγαλη πτωση διοτι πολλοι πανε σαν στρατιωτικοι λογω της σταθεροτητας και της σιγουρης απογγελματικης τους αποκατασταση στην επαγγελματικη τους σταδιοδρομια.Ταδε εφη ο Ικαρος13!
Ρε παιδια τι γινεται μ τη σμυν; ... μα κανενας δν ενδιαφερεται για τη σχολη; . ολοι ασχολουνται με τη σμυ κ μ τη σμυν; ... ποια η γνωμη σας για τη βαση...8 ανεβει 8 κατεβει?