Βάσεις - μόρια για ΣΜΥΝ (2010)

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
παπακι
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από παπακι »

Θα πεσει... 100% Να με θυμηθειτε :P Εικόνα Και για να τεκμηριωσω αυτη την αποψη μου αναλογιστειτε τους βαθμους των παιδιων σε μαθηματικα κατευθυνσης και τα αντιστοιχα γενικης, επισης μειωνεται λογικα και η ζητηση. Εχουν θεσπιστει καποια νεα μετρα σχετικα με την μισθοδοτηση και την συνταξιοδωτηση των στρατιωτικων, ηδη πολλοι αξιωματουχοι εχουν καταθεσει την παραιτηση τους. Βεβαια δεν αναμενεται μεγαλη πτωση διοτι πολλοι πανε σαν στρατιωτικοι λογω της σταθεροτητας και της σιγουρης απογγελματικης τους αποκατασταση στην επαγγελματικη τους σταδιοδρομια. Ταδε εφη ο Ικαρος13!
μιτσος

Δημοσίευση από μιτσος »

Με 12 500 + λετε ν μπαινω?
lefterisg
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από lefterisg »

Καλησπέρα,

Είμαι υποψήφιος φέτος με το 10% για ΣΜΥΝ και σαν δεύτερη επιλογή ΣΜΥ. Πώς βλέπεται τις βάσεις του 10% φέτος; Προσωπικά εμένα για να μπορέσω να μπώ θα πρέπει να μην έχουν άνοδο μεγαλύτερη των 500 μορίων για ΣΜΥΝ και 800 ΣΜΥ.
Το θετικό φέτος είναι η σημαντική μείωση των υποψηφίων, αλλά βέβαια ποτέ δεν ξέρεις γιατί Όπως έπεσαν 5000 μόρια το 2009, έτσι εύκολα μπορούν να ανέβουν φέτος...
peter1992
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από peter1992 »

Ανετα
Μαριος

Δημοσίευση από Μαριος »

Σοβαρα πιστευεται οτι εχω πι8ανοτητες ν περασω με 12 500-12 700 μορια; Θα πεσουν τοσο οι βασεις?
roach
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από roach »

IKAROS13 έγραψε: Θα πεσει...100% Να με θυμηθειτε :P Εικόνα Και για να τεκμηριωσω αυτη την αποψη μου αναλογιστειτε τους βαθμους των παιδιων σε μαθηματικα κατευθυνσης και τα αντιστοιχα γενικης, επισης μειωνεται λογικα και η ζητηση. Εχουν θεσπιστει καποια νεα μετρα σχετικα με την μισθοδοτηση και την συνταξιοδωτηση Για των στρατιωτικων, ηδη πολλοι αξιωματουχοι εχουν καταθεσει την παραιτηση τους. Βεβαια δεν αναμενεται μεγαλη πτωση διοτι πολλοι πανε σαν στρατιωτικοι λογω της σταθεροτητας και της σιγουρης απογγελματικης τους αποκατασταση στην επαγγελματικη τους σταδιοδρομια.Ταδε εφη ο Ικαρος13!

roach
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από roach »

Μακαρι φιλε μου να πεσει. Σκεψου ομως οτι τιν εχουν δηλωσει σαν πρωτη επιλογη γυρω στα 900 ατομα. Αυτο δεν θα ανεβασει τις βασεις?
lefterisg
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Σημασία έχει το τι έγραψαν. Στη δική μου ομάδα δεν έχω ακούσει και κανένα να λέει οτι έγραψε καλά...
spuros

Δημοσίευση από spuros »

Παιδες εβγαλα 13 435 στο 4ο... Πιστευεται ν τ καταφερω; ... λετε ν πεσει η ν ανεβει; ... καλη επιτυχια σε ολους

kwstas

Δημοσίευση από kwstas »

Ρε παιδια τι γινεται μ τη σμυν; ... μα κανενας δν ενδιαφερεται για τη σχολη; . ολοι ασχολουνται με τη σμυ κ μ τη σμυν; ... ποια η γνωμη σας για τη βαση...8 ανεβει 8 κατεβει?
lefterisg
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Και εγώ δίνω για ΣΜΥΝ με το 10% και αυτο έχω παρατηρήσει δεν ασχολείτε κανείς. Εσύ με το 90% δίνεις?
kwstas

Δημοσίευση από kwstas »

Ναι φιλε με το 90%... Ν δν τ καταλαβαινω γιατι δν ασχολουνται με τη σμυν κα8ολου... Μηπως δν εχει ζητηση; ... με 13 421 λες εχω ελπιδεσ?
lefterisg
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Έχεις αρκετές ελπίδες...
supermario
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από supermario »

Πιστευω οτι η βαση θα παρουσιασει μια ελαφρα πτωση λογω της απαιτητικοτητας των φετινων θεματων... Εικόνα

Το μεγαλύτερο πρόβλημα τησ Ελλάδας είναι ότι είναι γεμάτη από εμάσ τουσ Έλληνεσ...
giorgos

Δημοσίευση από giorgos »

Παιδια φετος δινω πανελ ειμαι θεωρητικ κατευ αλλα τν παλευω μ τα μαθ στν σμυν ειναι πολυ δυσκολα τα μαθ; Ευχαριστω

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης