spyros94 έγραψε:Ευχαριστούμε για την απάντηση Κώστα.Εντάξει δε θέλω να γίνομαι εριστικός απλά ρώτησα αυτό με την ένσταση για να γνωρίζω... Καταλαβαίνω ότι κάποια παιδιά εχουν πραγματικό άγχος με τα μόρια...
Καλό Πάσχα σε όλους!
φιλε μου δεν στο λεω ουτε για να προκαλεσω καποια κοντρα ουτε κραζω, παντα φιλικα και μακαρι να μπορεσεις να τα παρεις αν και θεωρω οτι δεν εχεις προβλημα με τα 3500+ μορια που εχεις εισαι σιγουρα μεσα...
Παντως με βαση αυτο που λεει η κτα και οπως ειπε ο ecomike δευτερα πρεπει να βγει για να εχουμε 3 βδομαδες σχεδον καθαρες για αιτήσεις. Αλλιως κατι παιζεται γιατι γενικα δεν βγαινει αιτησεις πινακες εκπαιδευση πανε ολα πολυ πισω σιγα σιγα.
Fousekis έγραψε:Παντως με βαση αυτο που λεει η κτα και οπως ειπε ο ecomike δευτερα πρεπει να βγει για να εχουμε 3 βδομαδες σχεδον καθαρες για αιτήσεις. Αλλιως κατι παιζεται γιατι γενικα δεν βγαινει αιτησεις πινακες εκπαιδευση πανε ολα πολυ πισω σιγα σιγα.
Averof φίλε σοβαρά μιλάω ... Την βάση κανείς δεν τη ξέρει πρώτον ... Δεύτερο τα 3000 μαζεύονται για πλάκα από έναν που έχει πτυχίο ακόμα και με απολυτήριο 14-15 σχετικά χαμηλό ... Σκέψου ποσα άτομα έχουν πτυχίο πόσοι πάνω από 16 απολυτήριο, βάλε αγγλικά, υπολογιστές και πολυτεκνία και τρίτεκνια... Εγώ το έχω πει ότι θα δούμε βάση που θα πέσουμε από τα σύννεφα γνώμη μου πάντα
Καλησπέρα σε όλους, μόλις έκανα Εγγραφή στο forum... Αν είναι εύκολο μπορεί κάποιος να μου πει πως υπολογίζουμε τα μόρια, έχω πτυχίο αεί, δίπλωμα αυτοκινήτου,ecdl, Β2 αγγλικά κ απολυτήριο 16,1. Επίσης είμαι του 93 έχω ελπίδες η από 94 κ μετά μόνο;
Παιδιά νομίζω η συγκεκριμένη προκήρυξη ζητάει μόνο άνδρες που να έχουν εκπληρώσει τη στρατιωτική τους θητεία άμα διαβάσετε στο άρθρο 9. Λόγο επικινδυνότητας κτλ ζητάνε μόνο άνδρες. Θα ήταν καλό να το κοιτάξετε στο ΦΕΚ για καλό και κακό !