ενοητε αλλα η αλλη λενε για εκατοστα και μεζουρεςBill931 έγραψε: Kirie αν εισαι εσυ στους 360 επιλαχοντες κα δεις καποιον με ταττου να περναει θα μιλησεις ή οχι;
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 251
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 251
Αποτη ομως εχω καταλαβει οι επιλαχων θα ειναι μονοι τους δν θα εχουν επαφες με τους επιτιχοντες
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Εστω και μονοι τους να ειναι οι επιλαχοντες.. παλι δε θα μιλησεις; Μπορει να σου φαει τη θεση! Bill σβησε κανα μηνυμα δε μπορω να σου στειλω μνμ!
Στην προκ αναφέρει πως αν ξεπερνάς το Όριο αλλά εισια έως 102 εκατοστά περιφέρεια εισια οκOpel-gtc έγραψε: Αποψη μου παντως ο δμσ δεν ειναι και τοσο αξιοπιστος για εναν που ειναι γυμνασμενος οποτε πιστευω υπαρχει μονο και μονο για να κοψει αυτούς που φαίνονται αρκετα χοντροι
Spyros D. έγραψε:βαλαντης έγραψε:γιατί θα βρεις το δίκιο σου;
Από τη μια. Από την άλλη μπορεί αύριο και αν όλα πάνε καλά, μπορείς να βρεθείς σε περιστατικά που θα παίζεται αν θα γυρίσεις σπίτι σου όρθιος η οριζόντιος. Αν θες να βασίζεσαι σε τέτοια άτομα...
όλοι οι Ελλάδα έτσι είναι τι να κάνουμε, να έχουμε ρομπότ καλύτερα θα είναι
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Αν και ξανα λεω δν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα με τα βυσματα. Ι μακ διεγραψα στειλε
Kirios έγραψε:Ουτε εγω θα κοιταξω τον κολο μ οι αλλοι ας κανουν οτι θελουνguest έγραψε:
εγώ ρουφιάνος δεν γίνομαι
ασε να βρω τον μπελά μου, να με σταμπαρουν
Καλησπέρα.. λοιπόν οι αιτήσεις είναι 8.400 μέχρι την Παρασκευή.. η γνώμη μου είναι ότι η βάση θα είναι πολύ κάτω.. αν θυμάστε το 2011 ο τελευταίος που μπήκε μέσα είχε 2150 μόρια.. δείτε λίγο τους πίνακες του 2011 και θα καταλάβετε.. εγώ για βάση πιστεύω 1800 είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα από τότε..
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 32
Spik έγραψε:Μέσα σεπτέμβρη θα βγούν οι μόνιμοι πίνακες έτσι δεν είναι; Οι προσωρινοί πότε θα βγούν;
Τι εννοείς;
τον Σεπτέμβρη θα βγουν τα αποτελέσματα με τους επιτυχόντες+ επιλαχόντες για καθε κατηγορία. Αυτοί δηλαδή που θα κληθούν να περάσουν εξετάσεις κτλπ
Hey, τελικά θα μας πει κανας παλιός τι παίζει με τα ψυχοτεχνικά; Τι να περιμένουμε, τι να αποφύγουμε κλπ !
Dea pz έγραψε:Στην προκ αναφέρει πως αν ξεπερνάς το Όριο αλλά εισια έως 102 εκατοστά περιφέρεια εισια οκOpel-gtc έγραψε: Αποψη μου παντως ο δμσ δεν ειναι και τοσο αξιοπιστος για εναν που ειναι γυμνασμενος οποτε πιστευω υπαρχει μονο και μονο για να κοψει αυτούς που φαίνονται αρκετα χοντροι
Γι'αυτό βάλανε το 102 επειδή το 11 είχαν κόψει πολλούς "σφιχτές" με πολλά μυϊκά κιλά και ήταν άδικο το 102 το θεωρώ πολύ σωστό που το βάλανε.
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
Συζητηση γινεται στα ψυχοτεχνικα... για την αστυφυλακων ημασταν 7-8 ατομα μαζι μεσα. Ε σε ρωτανε αν σπουδασες τιποτα, ποια ειναι τα αρνητικα σου και τα θετικα σου χαρακτηριστικα, γιατι θες να μπεις στο σωμα και τετοια!
Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Συζητηση γινεται στα ψυχοτεχνικα... Για την αστυφυλακων ημασταν 7-8 ατομα μαζι μεσα.Ε σε ρωτανε αν σπουδασες τιποτα, ποια ειναι τα αρνητικα σου και τα θετικα σου χαρακτηριστικα, γιατι θες να μπεις στο σωμα και τετοια!
Και πως κόβεσαι σε κάτι τέτοιο δηλαδη?
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
Ε αμα σε παρουν χαμπαρι οτι εισαι πορωμενος και σ αρεσουν τα οπλα και η εξουσια, θα σε τεντωσουν και θα σε φερουν εκει που θελουνε διαφορες ερωτησεις!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 43
Νικ1992 έκανα μια ερώτηση για το πει και πετάχτηκες και λες για ενστάσεις και ότι και το πει είναι πιστοποίηση όπως θέλει και για το ιεκ και ότι άλλο να ναι. Εγώ καμάρι μου σταμάτησα να κυνηγάω μορια από το 11 όταν και έβγαλα το γ κατηγορίας. απλά το ανανέωσα τώρα. Ούτε πει ούτε τει ούτε τίποτα είχα τότε φιλαράκι. Απλά ένα δίπλωμα γ. Και ξέρεις γιατί; γιατί με το που τελείωσα το σχολείο πήγα στρατό και καλοκαίρακια δούλευα να πάρω γ κατηγορία λουερ που είχα παρατήσει και μηχανής απεριόριστου για να είμαι καλυμμένος σε κάθε ενδεχόμενο και ας έπαιρνα τα 300 με το 125. Από 19 χρονων είμαι έτοιμος και έρχεσαι εσύ να πεταχτεις που 3 μέρες και για 4 συνεχόμενες σελίδες ρωτούσες αν τα 2600 που έχεις είναι καλά και αν είσαι μέσα και έχω άγχος και το ένα και το άλλο. Αντε σας παρακαλώ όλους με τις ενστάσεις τόσες σελίδες τώρα ακόμη δεν βγήκαν οι πίνακες. Θα μείνω εγώ έξω δλδ και θα λέω να κάνω ένσταση γιατί ο γείτονας που μπήκε είχε τατου στο μπράτσο. Που από το 2011 θα μπορούσα να βγάλω προφισενσι ιεκ και δεύτερη ξένη γλώσσα και να είμαι στα 3.200 απλας. Όχι ρε μάγκες δεν είναι έτσι. Ο καθένας παλεύει με ότι έχει. Και το σημαντικότερο το μυαλό που κουβαλούσε πριν την προκήρυξη και ότι εφόδια μάζευε για την ζωή του. Το θέμα δεν είναι να βγάλω εγώ πει φιλαράκι για να μην κάνεις εσύ ένσταση. Το θέμα είναι να βγάλω πει γιατί η ζωή δεν σταματάει στην ΕΛΑΣ. Και σε 3 μήνες να μου πούνε έλα εδώ για μεταφορές με 1500 το μήνα. Αυτό είναι το θέμα και εσείς χάνετε το νόημα. Αντε να πούμε μείναμε με τα βύσματα και τις ενστάσεις τόσες σελίδες τώρα..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες