Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Νικ1992
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Νικ1992 »

Αν κλεισει στις 10000 δεν νομιζω να ξεπερασει τις 2500 η βαση
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 251

Δημοσίευση από Kirios »

Νικ1992 έγραψε: Αν κλεισει στις 10000 δεν νομιζω να ξεπερασει τις 2500 η βαση
μην σ πω και 2400
Spartakos14
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Spartakos14 »

Mts έγραψε:Φιλαράκι χάσε δύο τρία κιλά μέχρι τα υγειονομικά.. Κόβεται οριακά στον δείκτη μάζας σώματος... Απο μόρια είσαι μεσα
δεν πειραζει αν η μεση ειναι κατω απο 102 εκατοστα εισαι μεσα!
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Kirios »

giannisiker έγραψε:
athavars1 έγραψε:Πότε θα μας καλέσουν για αθλήματα ξέρει κανείς ποτε θα βγουν και τα αποτελέσματα περίπου

ο αξιωματικός που έκανα τα χαρτιά μου μου είπε 10-20 σεπτέμβρη θα ανακοινωθούν στο astynomia.gr

και εμενα ο αξειωματικος μ ειπε μετα τις 15
guest

Δημοσίευση από guest »

Slade7 έγραψε:Λοιπόν θα σας πω μια άποψη που έχω σχηματίσει με όλα αυτά που βλέπω αυτές τις μέρες της προκήρυξης και ελπίζω να βγω ψεύτης όπως έχετε καταλάβει η προκήρυξη είναι αρκετά πρόχειρη δεν έχει σωστή διατύπωση σε πολλά όπως για τριτεκνιες όπως για διπλώματα έχουν αλλάξει αυτό με το τατουάζ είναι η πρώτη φορά που βάλανε μέτρηση μέσης με εκατοστά κτλπ η άποψη μου είναι η ότι επειδή έγινε γρήγορα δεν την γράψανε σωστά από ανθρώπινο λάθος ή το πιο επικίνδυνο και μακάρι να μην ισχύει το έχουν κάνει έτσι διότι θέλουν να βάλουν άτομα μέσα δικούς τους που πιθανόν θα έχουν λίγα μόρια ή είναι χοντρή η έχουν τατουάζ και δεν ξέρω και εγώ τι ωστόσο τα έχουν αφήσει αοριστα όλα για να βάλουν πχ σε μένα τα 200 της τριτεκνιας στον άλλον Όχι του ξανθου να του βάλουν το δίπλωμα στον Μπάμπη Όχι... Δεν ξέρω είναι λίγο τραβηγμένη η άποψη μου το ξέρω Απλά τα μάτια μου έχουν δει πάρα πολλά ! Η συμβουλή μου είναι όταν βγουν οι πίνακες ψαξτε καλά τα πάντα γιατί δεν πήρα μόρια γιατί πήρε ο άλλος κτλπ δεύτερον όταν πάτε επιτροπές τα μάτια σας 14 να αναφέρετε ότι βλέπετε να γίνεται εις βάρος σας ενώ σε άλλους δεν γίνεται τίποτα μην κωλοσετε να δώσετε κάποιον παίζετε το μέλλον σας εδώ και εννοείται ότι πάντα θα κοιτάτε τον εαυτό σας πρώτα να καταφέρετε τα ΠΚΕ και μετά τους άλλους

εγώ ρουφιάνος δεν γίνομαι

Άβαταρ μέλους
Spik
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Spik »

Μέσα σεπτέμβρη θα βγούν οι μόνιμοι πίνακες έτσι δεν είναι; Οι προσωρινοί πότε θα βγούν;
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

pantzos4 έγραψε:
Dea pz έγραψε:Ας μας πει κάποιος π είναι εφ τι παίζει εκείνες της μέρες των πκε.. δλδ την διαδικασία εκεί κτλπ
Ο νούμερο 1 της Α κατηγορίας έως και 100πχ και ο νούμερο 1της Β έως 50 πχ Δευτέρα ιατρικά Τρίτη ψυχοτεχνικα Τετάρτη αθλήματα. Στα ιατρικά πχ 20αδες και 1 20αδα ξεβρακομα (τατοο μοναρχιδους μυοσκελετικα κτλ. (οι γυναίκες δικό τους γκρουπ ) 2η παθολογικο 3η 20αδα οφθαλμίατρο κτλ κτλ οταν τελειώνοι οι 20 πάει σε άλλο έχει εκεί προησταμενους σας οδιγουν (μην του π ρίξετε τα ***** και δν θα χάσετε ) ψυχοτεχνικα όμοιος γκρουπακια μέσα σε αίθουσα και μπλα μπλα άλλο γκρουπ ζογραφιες κ κάποιες γραπτές ερωτήσεις ΟΧΙ γνωσεων. Τι σε θυμονει τα καλά και τα αρνητικά σου και #@^&@! και. Κάτι ανθρωπάκια (μην τρελάθηκε ΑΠΛΕΣ ΓΡΆΜΜΕΣ) δν κοιτάνε το ταλέντο σου. Και αθλήματα γκρουπ 25 πχ ένα τρέξιμο 1000αρι άλλοι σφαίρα άλλοι μήκος κτλ κτλ. Όσο το γενικό γκρουπ κάνει την Δευτέρα του πχ το 101 μεχρο200 πχ περνάει αθλήματα μετά ψυχοτεχνικα και ιατρικά κάπως έτσι πάει οποίος το καταλάβει τα λέω λίγο μπερδεμένα αλλά κατανοητά πιστεύω.. Όσο θα κάνω ένσταση εκεί επιτόπου κανάλια θα τους πάρω τον αριθμό θα κατέβω με ραπελ θα φάω κόμπρες Όσο ποιο ευγενικά θα στο πω θα τους κλασετε τους διδύμους γενετικούς αδένες. Για οσουν νομίζουν ότι εκεί μπορούν να κάνουν κάτι. Και αν κοπεί και κανένας μπροστά σας μπορεί να ηστε και στη σχολή μαζι.. Αυτά καλή αρχή και να θυμάστε όσο λιγότερο μηλας τόσο καλύτερα περνάς

Τι εννοείς μυοσκελετικα ; εγώ μόνο για τατουάζ και μοναρχιδους θυμάμαι μας κανανε.

βαλαντης

Δημοσίευση από βαλαντης »

Player7 έγραψε:Αμα εισαι μπροστα και τον βλεπεις οτι εμφανως δεν επιασε τα ορια και τον περασαν, τους μαμας της μανα! Οπως επισης αν δεις και καποιον υπερβαρο στα αθληματα κανει. μπαμ, σημαινει οτι στανταρ εβαλε βυσμα και τοννα περασαν στα υηειονομικα ενω ειναι υπερβαρος! Τους ξευτιλιζεις εκεινη την ωρα καο δε μπορουν να σου πουν και τιποτα!

γιατί θα βρεις το δίκιο σου;

Άβαταρ μέλους
Spyros D.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Spyros D. »

βαλαντης έγραψε:γιατί θα βρεις το δίκιο σου;

Από τη μια. Από την άλλη μπορεί αύριο και αν όλα πάνε καλά, μπορείς να βρεθείς σε περιστατικά που θα παίζεται αν θα γυρίσεις σπίτι σου όρθιος η οριζόντιος. Αν θες να βασίζεσαι σε τέτοια άτομα...
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Kirios »

guest έγραψε:

εγώ ρουφιάνος δεν γίνομαι
Ουτε εγω θα κοιταξω τον κολο μ οι αλλοι ας κανουν οτι θελουν

guest

Δημοσίευση από guest »

Διασωστης31 έγραψε:Παίρνεις τον αριθμό του αξιωματικου που θα είναι στα αθλήματα, καταγγελία στο εσωτερικών υποθέσεων και τον πας για παράβαση καθήκοντος και αλλοίωση αποτελέσματος από δόλο, με καμία 200αρια μάρτυρες που θα είναι στο στάδιο.

ότι πεις

Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Kirios »

Παιδια χαλαρωστε με τα βυσματα και ακουτε τη λενε οι παλιοι για τα βυσματα οτι ολλα γινονται με τον καταληλο τροπο ας κιταξουμε τους εαυτους μας και πως θαπερασουμε ουτε εισαγγελοις ειμαστε ουτε οι γιατροι των υγεωνομικων να τους πουμε τη θα κανουνε
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Kirios »

Ας σκασετε στα πκε με το νομικο επιτελειο σας
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Kirie αν εισαι εσυ στους 360 επιλαχοντες κα δεις καποιον με ταττου να περναει θα μιλησεις ή οχι;
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Και γω το ιδιο ηθελα να ρωτησωστο... αν καποιος απο σας ειναι στους επιλαχοντες και δει κατι περιεργο, θα κατσετε να κοιτατε που σας τρωει τη θεση; Μιλαω μονο για τους επιλαχοντες, αμα εισαι επιτυχων στα τετοια σου τι γινεται διπλα!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες