Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από ΕΠΟΠ »

Κ μετα ξυπνησες, βγενουν 1 φλεβαρη, αναμονη λοιπον
ALEX1990
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από ALEX1990 »

Ολοι λετε 1η φλεβαρη! ποιος σας το ειπε; σοβαρες απαντησεις ομως οχι ''το βυσμα μου'' η ''δεν μπορω να πω περισσοτερα'' και μλκιεσ...
pyrgos
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από pyrgos »

ama Bγουνε 1 φλεβαρη. να μου τρυπησεις τη μυτη. και επειδη κανεις τον εξυπνο, να ξυπνησεις εσυ που κοιμασαι ορθιος.
Nansy_L
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 44
Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ

Δημοσίευση από Nansy_L »

Εμενα προσωπικα μου το ειπαν στο ΓΕΑ και στην Εθνικη Αμυνα... Γενικα οσοι πηραμε τηλ αυτο μας ειπαν. Τωρα να αλλαξει παλι και να μας πουν ακυρο; Θα δουμε...
ALEX1990
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από ALEX1990 »

Τις αλλες φορες που περνατε... Σας λεγανε παλι καμια ημερομηνια η ελεγαν αερολογιες του τυπου σε λιγες μερες κτλ;
Ελευθερία

Δημοσίευση από Ελευθερία »

Δεν μπορώ να καταλάβω ειλικρινά γιατί μερικοί είναι τόοοοοοοοσο δύσπιστοι... Το έχω πει παλαιότερα το λέω ξανα και τώρα μπας και το καταλάβουν αυτοί που δεν πιστεύουν: ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ. Μου έιναι δύσκολο να πιστέψω ότι στους μισούς λένε δεν ξέρουμε ακόμα και στους υπόλοιπους να λένε αυτές τις ημερομηνίες! Εξάλου θα δούμε ποιος έχει δίκιο και ποιος όχι! Λίγες μέρες έμειναν μέχρι την 1η Φεβρ (συγκεκριμένα 7 και σήμερα)
Τώρα αν μας κοροϊδεύουν από τα κεντρικά τι να σας πω βρε παιδιά...
antonios 302

Δημοσίευση από antonios 302 »

Καλισπερα παιδια να σαςροτισο αν ξερι κανεις τι πεζι με τι ιδικοτιτα τραυματιοφορεασ
Nansy_L
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από Nansy_L »

ALEX1990 έγραψε:Τις αλλες φορες που περνατε... Σας λεγανε παλι καμια ημερομηνια η ελεγαν αερολογιες του τυπου σε λιγες μερες κτλ;

Δεν εχω ξαναπαρει. Πεμπτη και σημερα το πρωι πηρα. Και μου ειπαν για 1 Φεβρ. Εικόνα
Nansy_L
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από Nansy_L »

antonios 302 έγραψε: Καλισπερα παιδια να σαςροτισο αν ξερι κανεις τι πεζι με τι ιδικοτιτα τραυματιοφορεασ

Υπάρχει αναλογο θεμα που λεει για τις ειδικοτητες. Ριξε μια ματια εκει!Εικόνα
ΕΜΘ

Δημοσίευση από ΕΜΘ »

Πολλοι ξεμπαρκοι μαζευτηκανε εδω περα κ μας χαλανε το θεμα... εδω κ μερικες μερες ολο καινουργια ονοματα ξεφιτρωνουν, που μας κακολογουν κιωλας, ειπαμε μας το ειπαν κ οι ιδιοι κ το ξαναλεμε,1 φλεβαρη, εχουμε παρη ποσες φορες τηλ... εκτος αν ειστε απελπισμενοι του στρατου ξηρας κ μπενετε εδω, για τον καλο... σας το σκοπο. αν ειστε του ξηρας θα περιμενετε καιρο ακομα... εμεις εδω ξερουμε. οι απελπισμενοι σε αλλο θεμα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από D.Y.K »

Πήρα και εγώ τηλ χθές και μου είπανε ότι οι βαθμολογίες βγαίνουν την 1η του μηνός.
Επίσης μια ευγενικότατη κυρία μου είπε πως αυτοί που μας απαντάνε ότι δεν ξέρουν τίποτα και να ξανακαλέσουμε, είτε δεν έχουν καμμιά σχέση με το θέμα των ΕΠΟΠ, είτε καμμιά ενημέρωση, είτε δεν γνωρίζουν τίποτα επί του θέματος!
Θέλω να πιστεύω ότι δεν μας πουλάνε ΠΑΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ!
Καλή επιτυχία και γερά στομάχια σε όλα τα παιδιά.
Δεν αμφισβητούμε καμμιά άποψη απλά να είμαστε λίγο κόσμιοι.
Τις καλησπέρες μου σε όλους.
ΕΜΘ

Δημοσίευση από ΕΜΘ »

Πεστα χαραλαμπε να τα ακουνε μερικοι, που μας αμφισβητουν, οτι μας λενε στο τηλ το γραφουμε κ εδω για ενημερωση... παντως θα πεση πολυ τσεκουρι, να μην χαιρονται κ πολυ... κ ετοιμαζονται κ μετρανε μορια, στο τελος ξυριζουν το γαμπρο... τοσοι πολλοι που εκαναν αιτηση θα παρουν πολλοι δρομο, αλλοι εχουν κανη κ στρατο ξηρας κ αεροπορια, για αυτο ειχε τοσες πολλες αιτησεις, αν περασουν ομως στρατο, αλλαζη το θεμα
Vasils arta

Δημοσίευση από Vasils arta »

Παιδια ειναι σιγουρο για 1 φεβρ. Μορια και 16 (αθληματα-ψυχοτεχνικες και υγειονομικες εξετασεις) ; Για να ξερω θα τελειωσουν τα βασανα μας. Γιατι και εγω τοσο καιρο τωρα περιμενω με υπομονη σαν εσας.

ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από ΕΠΟΠ »

Που ειστε ολοι ρε γαμωτο; εχετε εξαφανιστη... λιγοι κ καλοι ειμασταν, αντε να ετοιμαζομαστε ολοι μαζι,6 και σημερα,
Ελευθερία

Δημοσίευση από Ελευθερία »

6 και σήμερα δεν λες τίποτα ΕΠΟΠ!
Σκεφτόμαστε σαν φαντάροι πριν καν μπούμε ("όσοι τυχεροί μπουν")
Εγώ λέω να βάλουμε έναν counter πάνω πάνω στη σελίδα και κάθε μέρα να μετράει αντίστροφα! ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΜΕ
χιχιχιχιχιχιχιΕικόνα
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες