Επιλαχόντες επαγγελματίες οπλίτες (2008)
Καλιτεχνη ειναι εγκιρι η πιγι σου
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 97
Ε οχι δεν ειναι καμια δεν ειναι αν δεν τα δω εγω... Ασε... Για μενα αναφερομαι. Πηγη και καλα!
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 62
Δεν μπορώ να σου αναφέρω ποιά είναι η πηγή αλλά είναι έγκυρη...epopina87 έγραψε:Καλιτεχνη ειναι εγκιρι η πιγι σου
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 62
Είδαμε πολλές εκπλήξεις φέτος. Απ'όσο έμαθα Αύριο βγαίνει η λίστα. Τώρα αν καθυστερήσει κάποιο ΚΕΝ να στείλει στοιχεία για λόγους Παράδοσης-Παραλαβής Διοικήσεων κλπ... Αυτό είναι κάτι το οποίο μπορεί να καθυστερήσει την διαδικασία για δύο-τρείς μέρες το πολύ βδομάδα...sauraki...4 έγραψε: Ε οχι δεν ειναι καμια δεν ειναι αν δεν τα δω εγω... Ασε... Για μενα αναφερομαι. Πηγη και καλα!
Α καλα αμα δεν δω και εγω την ονομαστηικι κατασταση Δεν πιανη
Παιδια σημερα δεν βγηκανε τελικα παλι μας κοροιδευουν
Τι να πω ελεος δλδ τοσο καιρο δν μπορουν να δουνε ποσοι αποχωρισαν; Οκ να μη βγουν σημερα γιατι την παρασκευη ορκιστηκαν αλλα μια στανταρ ημερομηνια δν μπορουν να βγαλουν να μην ταλαιπωρουν τον κοσμο δλδ ελεος τοσοι μηνες περασαν και ακομα τιποτα και στο περιμενε! Ελεος!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 81
- Επικοινωνία:
Παιδιά τα αποτελέσματα έχουν βγει για τους επιλαχόντες απλός τώρα περιμένουμε την δημοσίευση τους 

ξερεις κατι παραπανω Απο ολους μας απο οτι καταλαβαινω μπορεις να μας πεις κατι γιατι θα σκασουμε κ απο το περιμενε κ απο την αγωνια. Κ οταν λεω να μας πεις για πχ αν ξερεις ποτε περιπου γιατι αλλοι λενε για αυριο αλλοι λενε σε μια βδομαδαΘοδωρής έγραψε:Παιδιά τα αποτελέσματα έχουν βγει για τους επιλαχόντες απλός τώρα περιμένουμε την δημοσίευση τους

-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 81
- Επικοινωνία:
iolli έγραψε:ξερεις κατι παραπανω Απο ολους μας απο οτι καταλαβαινω μπορεις να μας πεις κατι γιατι θα σκασουμε κ απο το περιμενε κ απο την αγωνια. Κ οταν λεω να μας πεις για πχ αν ξερεις ποτε περιπου γιατι αλλοι λενε για αυριο αλλοι λενε σε μια βδομαδα
Θα σου πω ακριβός τι μου είπε ο φίλος μου που είναι εποπ. Μου λέει τα αποτελέσματα έχουν βγει και τώρα απλός περιμένουν να τα αναρτήσουν στο army.gr. Μου είπε επίσης ότι μέσα στην εβδομάδα θα βγουν, κάτι άκουσε Όμως αυτός για τέλος του μήνα ότι θα τα αναρτήσουν Αλλά δεν πιστεύει λέει τόσο πολύ να πάρει. Βασικά όλα να τα περιμένουμε έτσι;

-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 147
kallitexnis έγραψε:Δεν μπορώ να σου αναφέρω ποιά είναι η πηγή αλλά είναι έγκυρη...epopina87 έγραψε:Καλιτεχνη ειναι εγκιρι η πιγι σου
καλλιτεχνη.. Πιστευεις οτι τα ονοματα εχουν βγει ηδη;
Τι να πω βρε παιδια... Απο την μια δν ξερουν ακριβος ποσα ατομα εφυγαν κ απο την αλλη εχουνε βγαλει την λιστα με τα ονοματα τοσο γρηγορα;

Λεμε για υπομονή, αλλα ποσο να κρατήσεις και αυτή θεέ μου;
αχ θα συμφωνησω μαζι σου ποσο να κρτατησει κ αυτη ειναι σπασιμο νευρων αυτο παιδια. αντε να τα βγαλουν να το ξεχασουμε εντελως αυτο το θεμαμαρίνα1 έγραψε:λεμε για υπομονή, αλλα ποσο να κρατήσεις και αυτή θεέ μου;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 147
iolli έγραψε:αχ θα συμφωνησω μαζι σου ποσο να κρτατησει κ Αυτη ειναι σπασιμο νευρων αυτο παιδια. Αντε να τα βγαλουν να το ξεχασουμε εντελως αυτο το θεμαμαρίνα1 έγραψε:λεμε για υπομονή, αλλα ποσο να κρατήσεις και αυτή θεέ μου;
παιδια υπομονη λιγο ακομα... Ας ελπισουμε οτι θα μας βγει σε καλο. Οτι θα εχουμε καλα αποτελεσματα!

Υ. Γ. Με τοσο περιμενε μας εχουνε κανει να μην ελπιζουμε αλλο...
Παιδια εγω να ελπιζω η επρεπε να το εχω ξεχασει απο καιρο το θεμα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης