Μοριοδότηση επαγγελματιών οπλιτών (2009)
Κάτοχοι πτυχίου ΑΕΙ-ΤΕΙ λαμβάνουν:450 μονάδες,
- Σπουδαστές ΑΕΙ-ΤΕΙ περατώσαντες τουλάχιστον το πρώτο (1ο) έτος:350 μονάδες.
- Απόφοιτοι ΙΕΚ (ή ισότιμων σχολών εξωτερικού) δημοσίων ή ιδιωτικών αναγνωρισμένων από την αρμόδια κρατική υπηρεσία:300 μονάδες.
- Απόφοιτοι Λυκείου παντός τύπου (ή ισότιμων σχολών εξωτερικού) : Βαθμός αποφοίτησης Χ συντελεστή 10,5.
- Απόφοιτοι Β' τάξης Λυκείου παντός τύπου (ή ισότιμων σχολών εξωτερικού) :100 μονάδες.
- Χρόνος προϋπηρεσίας στην ειδικότητα, αποδεικνυόμενος με επικυρωμένο αντίγραφο του ασφαλιστικού φορέα (υπολογίζεται ως προϋπηρεσία και η θητεία στις Ένοπλες Δυνάμεις μόνο στην ίδια ή αντίστοιχη ειδικότητα άλλου κλάδου των Ενόπλων Δυνάμεων) για προϋπηρεσία τριών μηνών 50 μονάδες, έξι μηνών 100 μονάδες, εννέα μηνών 150 μονάδες, πάνω από δώδεκα μήνες 250 μονάδες.
- Υπηρετούντες ή υπηρετήσαντες ως Οπλίτες Βραχείας Ανακατάταξης στις Ένοπλες Δυνάμεις:100 μονάδες.
- Υπηρετούντες ή υπηρετήσαντες στις Ειδικές μονάδες:100 μονάδες
- Γνώση κάθε ξένης γλώσσας σε επίπεδο LOWER ή αντίστοιχο:80 μονάδες.
- Γνώση κάθε ξένης γλώσσας σε επίπεδο PROFICIENCY ή αντίστοιχο:160 μονάδες.
- Κατοχή πτυχίου προγραμματιστή Η/Υ:
· Σχολής AEI-ΤΕΙ:40 μονάδες
· ΙΕΚ:25 μονάδες
· ΤΕΕ:20 μονάδες
- Σπουδαστές ΑΕΙ-ΤΕΙ περατώσαντες τουλάχιστον το πρώτο (1ο) έτος:350 μονάδες.
- Απόφοιτοι ΙΕΚ (ή ισότιμων σχολών εξωτερικού) δημοσίων ή ιδιωτικών αναγνωρισμένων από την αρμόδια κρατική υπηρεσία:300 μονάδες.
- Απόφοιτοι Λυκείου παντός τύπου (ή ισότιμων σχολών εξωτερικού) : Βαθμός αποφοίτησης Χ συντελεστή 10,5.
- Απόφοιτοι Β' τάξης Λυκείου παντός τύπου (ή ισότιμων σχολών εξωτερικού) :100 μονάδες.
- Χρόνος προϋπηρεσίας στην ειδικότητα, αποδεικνυόμενος με επικυρωμένο αντίγραφο του ασφαλιστικού φορέα (υπολογίζεται ως προϋπηρεσία και η θητεία στις Ένοπλες Δυνάμεις μόνο στην ίδια ή αντίστοιχη ειδικότητα άλλου κλάδου των Ενόπλων Δυνάμεων) για προϋπηρεσία τριών μηνών 50 μονάδες, έξι μηνών 100 μονάδες, εννέα μηνών 150 μονάδες, πάνω από δώδεκα μήνες 250 μονάδες.
- Υπηρετούντες ή υπηρετήσαντες ως Οπλίτες Βραχείας Ανακατάταξης στις Ένοπλες Δυνάμεις:100 μονάδες.
- Υπηρετούντες ή υπηρετήσαντες στις Ειδικές μονάδες:100 μονάδες
- Γνώση κάθε ξένης γλώσσας σε επίπεδο LOWER ή αντίστοιχο:80 μονάδες.
- Γνώση κάθε ξένης γλώσσας σε επίπεδο PROFICIENCY ή αντίστοιχο:160 μονάδες.
- Κατοχή πτυχίου προγραμματιστή Η/Υ:
· Σχολής AEI-ΤΕΙ:40 μονάδες
· ΙΕΚ:25 μονάδες
· ΤΕΕ:20 μονάδες
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 23
- Επάγγελμα: ανεργη
- Επικοινωνία:
cristi μου το θεμα μας με την ρουλα ειναι οτι εχουμε delf 1 και δεν ξερουμε αν αντιστοιχει στο lower ή αν χρειαζεται να εχεις και το delf 2!
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ! ΕΧΩ ΔΗΛΩΣΩ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΟΔΗΓΟΣ (Δίπλωμα Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ),Δημόσιου ή Ιδιωτικού αναγνωρισμένο από τοΚράτος,Τομέα Μεταφορών και Τουρισμού,ειδικό-τητας Εκπαιδευτή Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινή-των - Μοτοσικλετών (με επισυναπτόμενο το απο-6λυτήριο Λυκείου) και Άδεια Οδήγησης Αυτοκινήτωνοποιασδήποτε κατηγορίας,ήΑπολυτήριο - Πτυχίο Λυκείου γενικά ή ισότιμου,Δημόσιου ή Ιδιωτικού αναγνωρισμένο από το Κρά-τος και Άδεια Οδήγησης Αυτοκινήτου,οποιασδή-ποτε κατηγορίας.)
ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΠΕΡΝΩ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΙ;Σπουδαστές ΑΕΙ-ΤΕΙ περατώσαντες τουλάχιστον το πρώτο (1ο) έτος:350 μονάδες.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΠΕΡΝΩ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΙ;Σπουδαστές ΑΕΙ-ΤΕΙ περατώσαντες τουλάχιστον το πρώτο (1ο) έτος:350 μονάδες.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Εκτος απο το ΤΕΙ τι αλλα χαρτια εβαλες, χαρτι λυκειου κ πιο; τι λυκειο δηλαδη;
oba. δεν μου απαντας στο αρχικο ερωτημα μου. ξερεις αν περνω τα μορια; eyxaristo!
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 23
- Επάγγελμα: ανεργη
- Επικοινωνία:
ΓΙΑΝΝΗ_Σ έγραψε:Δεν γραφει για πολυτεκνους ποσα μορια... Ισως να μην περνουν αλλα να εχουν ευνοικη μεταθεση... Δεν ξερω...
ε. Από τις κατηγορίες που προβλέπονται στο ΝΔ 582/1970 (ΦΕΚ 136 Α΄), όπως
τροποποιήθηκε με το Ν.1287/1982 (ΦΕΚ 128 Α΄) τα παιδιά στρατιωτικών των τριών Κλάδων
των Ενόπλων Δυνάμεων που φονεύθηκαν ή πέθαναν (στον πόλεμο ή στην ειρήνη) κατά την
εκτέλεση διατεταγμένης υπηρεσίας και ένεκα ταύτης,παιδιά πολυτέκνων, παιδιά ή αδέλφια
αναπήρων ή θυμάτων στρατιωτικών (Στρατού - Ναυτικού - Αεροπορίας) ειρηνικής περιόδου
ή αναπήρων πολέμου, παιδιά ή αδέλφια θυμάτων Εθνικής Αντίστασης και επιπλέον από τις
κατηγορίες που προβλέπονται στο άρθρο 17 παρ.8 του Ν.2190/1994 (φ.28) τα παιδιά πο-
λεμιστών ζώνης των πρόσω τουλάχιστον επί τετράμηνο (Βαθμολογία 100 μονάδες Χ συντε-
λεστή 1 = 100 μονάδες).
ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΙΕ ΜΟΥ;

διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
Ρε παιδακια ας με διαφωτισει καποιος αν ξερει ποσα μορια μαζευω γιατι κολλαει συνεχεια ο υπολογιστης κ δεν εχς τ χρονο να το ψαξω! τει - αγγλικα - παραμε8ωριο... Σας ευχαριστω!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
Εγω νομιζα αυτη η παραγραφος εγραφε μονο για αναπηρους πολεμου... Δεν την ειχα διαβασει ολη... Με συγχωρεις; Δεν θα το ξανακανω...
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
Θα μου πει κανεις τι ειναι κατοχος μεταλλιου εξοχου πραξεως?
Μπορει καποιος να με διαφοτησει για τα μορια;
πηγα στρατο 14 μηνες, τεε α κυκλου και πολυτεκνοσ
εγω τα εχω βγαλει 260 αν δεν κανω λαθος
ευχαριστω
ευχαριστω
Μπορει καποιος να με διαφοτησει για τα μορια;
ευχαριστω
ευχαριστω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης