Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
Γιατί μου φαίνεται παγίδα να υπογράψω 8μηνο και μετά από 8μηνες τι; Μην ξεχνάτε έρχονται εκλογές
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 122
Μετά το 8μηνο βγαίνουν τα οριστικά φίλε, μέχρι τότε θα έχουμε περάσει αθλήματα ψυχοτεχνικα !S10_2019 έγραψε: Γιατί μου φαίνεται παγίδα να υπογράψω 8μηνο και μετά από 8μηνες τι; Μην ξεχνάτε έρχονται εκλογές
S10_2019 έγραψε:Γιατί μου φαίνεται παγίδα να υπογράψω 8μηνο και μετά από 8μηνες τι; Μην ξεχνάτε έρχονται εκλογές
Ενω αν δεν υπογραψεις τι?
Οι οριστικοί πίνακες βγαίνουν μετά την εξετάση των ενστασεων οπότε μετά τις 18 του μηνός. Έπειτα ακολούθουν οι υγειονομικές εξετάσεις κτλ. Δεν υπάρχει περίπτωση να υπογράψουμε σύμβαση πριν γίνουν όλα αυτά. γνώμη μουMIXALHS GLOCK έγραψε:Μετά το 8μηνο βγαίνουν τα οριστικά φίλε, μέχρι τότε θα έχουμε περάσει αθλήματα ψυχοτεχνικα !S10_2019 έγραψε: Γιατί μου φαίνεται παγίδα να υπογράψω 8μηνο και μετά από 8μηνες τι; Μην ξεχνάτε έρχονται εκλογές
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 188
Μιχάλη αυτό δεν είναι πρόβλημα γιατί μετά την εκπαίδευση θα αναλάβουμε και καθήκοντα, ο προβληματισμός μου είναι το πότε θα κληθούμε για εκπαιδευση, αν είναι άμεσα μέσα στον επόμενο μήνα η μετά τα οριστικά δηλαδή μετά το καλοκαίρι. Τα οικονομικά είναι δύσκολα και ανοίγουν δουλειες τώρα το καλοκαίρι οπότε μέχρι τον Απρίλιο αν δεν έχουμε νέα πρέπει να πιασω δουλειά.MIXALHS GLOCK έγραψε:REDMAN εσείς μπορεί αργήσετε λόγω εκπαίδευσης..REDMAN316 έγραψε:ΠΥΘΙΑ έγραψε:Ενημέρωση Από εδώ και μπρος θα κληθούν οι επιτυχόντες να αναλάβουν με τα προσωρινά αποτελέσματα και να υπογράψουν συμβάσεις 8 μηνών στα ΚΚ επιτυχίας τους. Η κλήση για να αναλάβουν θα γίνει εντός των ημερών και μέχρι τέλος του μήνα. Θα δούμε τι θα γίνει με τους εξωτερικούς φρουρούς. Αυτό ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί. Πιστεύω ότι οι αλλαγές μεταξύ προσωρινών και οριστικών θα είναι λίγες. Έχουν ανοιχθεί φάκελοι και θα αφορά οριακές αλλαγές. Δεν είναι σαν την 3κ, η 6κ.
Προσωπική μου άποψη είναι όσοι κληθούν να αναλάβουν με τα προσωρινά με συμβάσεις να το κάνουν. Κατοχυρώνουν πολλά... Ειδικά αν είναι επιτυχόντες και στα οριστικά.
Δύναται το ΑΣΕΠ μετά από αίτημά του Υπ. Δικαιοσύνης να πάρει περισσότερο προσωπικό είτε από εξ. Φρουρά είτε εσωτερικούς από τους επιλαχόντες με αύξηση των θέσεων από την 6κ.
Σύντομα θα εκδοθεί και η νέα προκήρυξη ωστόσο.
Συμβουλή: Αν κληθείτε να αναλάβετε με τα προσωρινά να το κάνετε!
Καλό απόγευμα
Σε ευχαριστούμε για την άμεση και έγκυρη ενημέρωση. Σε παρακαλώ θερμά μόλις υπάρχει πληροφορηση για τους εξωτερικούς φρουρούς ενημέρωσε μας το κατά δύναμιν αμεσότερο ώστε να τακτοποιήσουμε τις επαγγελματικές μας υποχρεώσεις στον σκληρό ιδιωτικό τομέα
Το θέμα είναι ότι εκτός από πυθεια το λένε κ σωφρονιστικοί Κ συγκεκριμένα λένε ότι αν δεν σας πάρουν μέχρι τέλος του μήνα οι φυλακές κλείνουν γιατί οι δημοτικοί φεύγουνS10_2019 έγραψε:Οι οριστικοί πίνακες βγαίνουν μετά την εξετάση των ενστασεων οπότε μετά τις 18 του μηνός. Έπειτα ακολούθουν οι υγειονομικές εξετάσεις κτλ. Δεν υπάρχει περίπτωση να υπογράψουμε σύμβαση πριν γίνουν όλα αυτά. γνώμη μουMIXALHS GLOCK έγραψε:Μετά το 8μηνο βγαίνουν τα οριστικά φίλε, μέχρι τότε θα έχουμε περάσει αθλήματα ψυχοτεχνικα !S10_2019 έγραψε: Γιατί μου φαίνεται παγίδα να υπογράψω 8μηνο και μετά από 8μηνες τι; Μην ξεχνάτε έρχονται εκλογές
Μην υπολογιζει κανεις τις 8μηνες που ταζουν ειδικά οι Εξωτερικοί. Κανονιστε δουλειες και υποχρεωσεις κανονικά.
Επισης το πραγμα με τις πυθειες εχει ξεφυγει. Ποια ειναι η πραγματικη; Αυτη τωρα εχει βαλει νικ ΠΥΘΙΑ η προηγουμενη ειναι ΠΥΘΕΙΑ. Ας κανει εναν λογαριασμο να ξερουμε τι λεμε
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 188
Thanos888 έγραψε:Μην υπολογιζει κανεις τις 8μηνες που ταζουν ειδικά οι Εξωτερικοί. Κανονιστε δουλειες και υποχρεωσεις κανονικά.
Θανο εκφραζεσαι με βεβαιότητα απέναντι στον λόγο κάποιου που έχει μέχρι τώρα φανεί έγκυρος στις πληροφορίες του. Για το καλό της επικοινωνίας καλό είναι να υποστηρίζεις όσα γράφεις με επιχειρήματα αλλιώς είναι απλά αρνητικοτητα προς το φορυμφ. Φιλικα πάντα δεν θέλω να απορρίψω όσα λες γιατί είναι βάση λογικής όμως τα πράγματα έτρεξαν ξαφνικά και έχουμε ανακοίνωση από τον γενικό γραμματέα αντιεγκληματικης πολίτης για προσληψειε εκ των προσωρινών με 8μηνη σύμβαση.
Θα γραψω κι εγω ενα ποστ ως Τειρεσιας να γουσταρετε. Περα απο τη πλακα συνεχιστε σα να μην υπάρχει αυτο το ενδεχομενο. Καλυτερα να κρεμασετε, παρα να σας κρεμασουν.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 127
Όσοι πάτε με σύμβαση, με τα προσωρινά, να ξέρετε ότι στα οριστικά μετά τα αθλήματα κλπ πολύ πιθανό είναι να είστε σε άλλο κατάστημα.Επίσης οι συμβασιούχοι παίρνουν μικρότερο μισθό, το επίδομα βαρέων και ανθυγιεινών κανονικά, αλλά αν δεν κάνω λάθος βραδυνα αργίες δεν κάνουν (αν κάνω λάθος να με διορθώσετε, στην πυροσβεστικη πχ αυτό ισχύει όμως ) .
Οι πονηροι που λέτε γιατί να δώσουμε αθλήματα αφού θα χουμε πιάσει δουλειά, θα χουμε εμπειρία κλπ να αλλάξετε πλευρό.
Στα αθλήματα μπορεί να είναι και 1.000 άτομα για να βγουν και επιλαχόντες, αν κοπείς κόπηκες...
Τέλος όταν λήξει η σύμβαση, θα χουμε άλλη κυβέρνηση, που σημαίνει ότι αν έχεις κοπεί νωρίτερα στα αθλήματα όντως πας σπίτι σου.
Οι πονηροι που λέτε γιατί να δώσουμε αθλήματα αφού θα χουμε πιάσει δουλειά, θα χουμε εμπειρία κλπ να αλλάξετε πλευρό.
Στα αθλήματα μπορεί να είναι και 1.000 άτομα για να βγουν και επιλαχόντες, αν κοπείς κόπηκες...
Τέλος όταν λήξει η σύμβαση, θα χουμε άλλη κυβέρνηση, που σημαίνει ότι αν έχεις κοπεί νωρίτερα στα αθλήματα όντως πας σπίτι σου.
Οταν λήξη η 8μηνη σύμβαση και υπάρξει άλλη κυβέρνηση τι γίνεται;
- i wraia
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Καλησπερα σε ολους. θα ηθελα να ρωτησω στο ασεπ οταν μπηκα γραφει σειρα στην θεση 121 αλλα δεν ειμαι στον πινακα διοριστεων. μπορει καποιος να μου πει τι σημαινει αυτο γιατι ειναι η πρωτη φορα που παιρνω μερος σε προκηρυξη. ευχαριστω εκ των προτερων.
i wraia έγραψε:Καλησπερα σε ολους. θα ηθελα να ρωτησω στο ασεπ οταν μπηκα γραφει σειρα στην θεση 121 αλλα δεν ειμαι στον πινακα διοριστεων. μπορει καποιος να μου πει τι σημαινει αυτο γιατι ειναι η πρωτη φορα που παιρνω μερος σε προκηρυξη. ευχαριστω εκ των προτερων.
Αυτο σημαινει οτι δεν εχεις επιλεχθει για διορισμο. Η σειρα στην θεση ειναι η σειρα των μοριων σου. Δηλαδη αν για την συγκεκριμένη θεση εχουν προκηρυχθει 100 θεσεις, θα πρεπει να κοπουν ή να αρνηθουν την θεση 21 ατομα για να μπεις εσυ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες