Το να γραφτείς ΙΕΚ φύλαξη δεν το σκέπτεσαι ; Μην κάθεσαι και φτιάχνεις σενάρια συνομωσιας! Προχωρά ενα βήμα μπρος μην απελπίζεσαι φιλε μουMiron έγραψε:311 Ζ έγραψε:Έλεος ρε παιδιά ! Δεν φτάνει που τους έβαλαν το ΙΕΚ κύριο προσόν τους κακό φαίνεται και η ηλικία ! Ένταξει τα έχουμε δει όλα ! Μπείτε και 60 χρόνων μέσα και σε 2 χρονάκια σύνταξη
Να μου το θυμηθητε εαν αλλαξει και δεν υπαρξει οριο η γινει μεγαλυτερο τοτε θα μπουνε ολοι μα ολοι οσοι εχουν χαρτι ΙΕΚ. Και δεν μιλαω για το κυριος προσόν δεν το εχουν πολλοι, ομως τη Β' επικουρια οι φυλακες μουσειων ειναι παρα πολλοι (1000+ ατομα πιστοποιημένα). Και επειδη δεν τους φτανουν οι μονιμες θεσεις για τα μουσεια (Τους δινουν μονο 200 θεσεις ενω ζηταγανε πολυ περισσοτερες!) θελουν να τα κανουν στους σωφρονιστικούς απλα τους κοβει η ηλικια. Οποτε οσοι "και καλα" λενε οτι δεν ειναι δικαιο και οτι ειναι "ρατσιστικο" ειναι στα σωματεια και θελουν να μπουν τα ατομα τους. Να το θυμηθείτε. Και οσοι ειναι μεσα στα κολπα το Ξερουν οτι λεω αληθεια. Εγω παρεμπίπτοντος Δεν ειμαι μες στα κολπα απλα τυγχενει να ξερω.
ΤΟ ΟΡΙΟ ΗΛΙΚΙΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ, ουτε ρατσιστικο ειναι Και λογικο ειναι για τις συγκεκριμενες θεσεις.
Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)
https://workenter.gr/dimosio/prokurhkseis/asep-6k2018-ta-prosonta-gia-toys-588-monimoys-yp-dikaiosynis
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 16
Πως βγάλετε το συμπέρασμα ότι όσοι έχουν το πτυχίο του ΙΕΚ προηγούνται;
Αυτό που γνωρίζω εγώ είναι ότι θα έχουν καποια παραπάνω μοριοδότηση, ισχύει αυτό ;
Αυτό που γνωρίζω εγώ είναι ότι θα έχουν καποια παραπάνω μοριοδότηση, ισχύει αυτό ;
Miron,
Δλδ θα κοπεί η πλειοψηφία λογω ηλικίας από τον κύριο και α' επικουρικο και θα προσλάβουν άτομα Γενικού Λύκειου?
Δλδ θα κοπεί η πλειοψηφία λογω ηλικίας από τον κύριο και α' επικουρικο και θα προσλάβουν άτομα Γενικού Λύκειου?
Μονο απο ΙΕΚ θα πάρει περιμένουμε το ΦΕΚ και προθεσμια. Φίλος πήγαινε και γράψου ΙΕΚ φύλαξης εχει μελλον η φάση.spinalgr1990 έγραψε: Πως βγάλετε το συμπέρασμα ότι όσοι έχουν το πτυχίο του ΙΕΚ προηγούνται;
Καλησπερα μιλησα μ ατομα απο ΣΤΕ (Μ ειπε οτι τ κριτηρια δν αλλαζουν ειναι νομιμοτατα μ σφραγιδα ΣΤΕ)Επισης ρωτησα αν κινηθουν νομικα κ μ ειπε τ εξης οτι καποιοι θ πανε ν διεκδικηδουν κατι χωρις ν εχει βγει καν επισημα τ ΦΕΚ χωρις ν ειναι καν επιλαχοντες αυτο εμενα μονο γελιο μ φερνει ΕΙΠΕ!! Εγω εχω τ προσοντα εχω επισης κ ειδικες δυναμεις κ ολα τ διπλωματα κ εγω θελω ν παρουν μορια αλλα ΔΝ... ΕΥΧΟΜΑΙ Σ ΑΥΤΟΥΣ Π ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ Κ Ν ΒΡΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ Τ ΔΙΚΙΟ ΤΣ.. Σ ολους τς αλλους μ τ προσοντα καλη επιτυχια κ τ λεμε σχολη αγορινες συντομα!!
- capten fan
- Υπολοχαγός
Παιδια λιγο επειδή με εψςι μπερδέψει. Στο πρωτο σκέλος με κωδικό 402 ζητάει ΙΕΚ. Ενταξει δεκτό ... Πιο μετα γραφει ομως για επαλ, ΤΕΕ και κατι για τις σχολές. ΟαεδΔηλαδη αυτος που τελειωσε ας πουμε ΕΠΑΛ και δεν έχει το ΙΕΚ θα βαλει στην ηλεκτρονική αίτηση το 401 ως τιτλο και συναγωνίζεται με αυτους του ιεκ; ενω ενας απο ενιαίο λυκειο παει με κωδικό 403?
- capten fan
- Υπολοχαγός
Διόρθωση ηθελα να γραψω 401 και οχι 402 στις πρώτες γραμμές *
Αγαπητε απο ΙΕΚ θα μπουν ολοι. Ειναι το πράγμα στημένο και γραμμένο για τα ατομα απο τα ΙΕΚ φύλαξης Κρίμα για τα παιδια απο ειδικές δυναμεις, δόκιμοι και τσολιάδες αλλα το πούλησαν! Το σωματείο των σωφρονιστικών κωφεύει και το σωματείο των σεκιουριτι τρίβει τα χέρια του.capten fan έγραψε: Διόρθωση ηθελα να γραψω 401 και οχι 402 στις πρώτες γραμμές *
Παιδιά κι εγώ αυτό παρατήρησα γράφει ιεκ η επαλ η τεε κτλ... Έχει δίκιο ο capten fan! Απλά πρέπει να ξεκαθαριστεί αν μπορείς να μπεις στην κατηγορια 401 με πτυχιο επαλ ηλεκτρολογιας πχ, διοτι πτυχιο επαλ σωματων ασφαλείας δεν υπάρχει νομίζω...
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 75
Μάλλον αλλάζει το πράγμα :http://workenter.gr/dimosio/eidiseis/i-prokiryxi-monimon-poy-kanei-dekta-ola-ta-ptyhia
- Σωστή αξιοποίηση των προσόντων: Στην κατηγορία Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, για παράδειγμα, ένας υποψήφιος που διαθέτει απολυτήριο Λυκείου και δίπλωμα ΙΕΚ, οφείλει να «παίξει» σωστά τα. χαρτιά του: Να δηλώσει βασικό τίτλο σπουδών το απολυτήριο και δεύτερο τίτλο το πιστοποιημένο δίπλωμα ΙΕΚ , για να πάρει, επιπλέον,150 κρίσιμα μόρια Και έτσι να βγει παλι δικαστικα θα παμε πολλοί, και τα άτομα που έχουν την άδεια security απ το ΚΕΜΕΑ , που το κράτος τους αναγκασε να την βγάλουν και τώρα δεν την αναγνωρίζει.
Η χειρότερη προκήρυξη όλων των εποχών.
- Σωστή αξιοποίηση των προσόντων: Στην κατηγορία Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, για παράδειγμα, ένας υποψήφιος που διαθέτει απολυτήριο Λυκείου και δίπλωμα ΙΕΚ, οφείλει να «παίξει» σωστά τα. χαρτιά του: Να δηλώσει βασικό τίτλο σπουδών το απολυτήριο και δεύτερο τίτλο το πιστοποιημένο δίπλωμα ΙΕΚ , για να πάρει, επιπλέον,150 κρίσιμα μόρια Και έτσι να βγει παλι δικαστικα θα παμε πολλοί, και τα άτομα που έχουν την άδεια security απ το ΚΕΜΕΑ , που το κράτος τους αναγκασε να την βγάλουν και τώρα δεν την αναγνωρίζει.
Η χειρότερη προκήρυξη όλων των εποχών.
Δεν αναφέρεται στους εσωτερικούς ή εξωτερικούς αυτό που γράφεις... Δες και τα ψηλά γράμματα: Και όλα αυτά τα πτυχία ΜΟΝΟ για την κατηγορία ΠΕ (!)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 87
βαγγελης έγραψε:Παιδιά κι εγώ αυτό παρατήρησα γράφει ιεκ η επαλ η τεε κτλ... Έχει δίκιο ο capten fan! Απλά πρέπει να ξεκαθαριστεί αν μπορείς να μπεις στην κατηγορια 401 με πτυχιο επαλ ηλεκτρολογιας πχ, διοτι πτυχιο επαλ σωματων ασφαλείας δεν υπάρχει νομίζω...
Δικιο εχετε. Επισης λεει για Τεχνικα Επαγγελματικα Εκπαιδευτηρια να ειναι κατοχοι Α' ή Β' κυκλου σπουδων. Ενα παιδι που τελειωσε ΤΕΕ , εχει παρει Α και Β Κυκλο σπουδων. Θα μπορει να καταθεσει αν θελει τον Α' κυκλο σπουδων; Γιατι τον Α' κυκλο σπουδων τον εδιναν μολις τελειωνες την Β΄ λυκειου...
alex
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 183
Αυτό που γράφεις αναφέρεται για τους ΠΕ διοικητικούς υπαλλήλους.
Και όλα αυτά τα πτυχία ΜΟΝΟ για την κατηγορία ΠΕ (!)
Είναι χαρακτηριστικό ότι για την ειδικότητα ΠΕ Σωφρονιστικός Ενηλίκων υποκρύπτει, στην πραγματικότητα, θέσεις διοικητικών καθηκόντων.
Και όλα αυτά τα πτυχία ΜΟΝΟ για την κατηγορία ΠΕ (!)
Είναι χαρακτηριστικό ότι για την ειδικότητα ΠΕ Σωφρονιστικός Ενηλίκων υποκρύπτει, στην πραγματικότητα, θέσεις διοικητικών καθηκόντων.
Το 100% των θέσεων θα ειναι για ατομα που εχουν χαρτί απο ΙΕΚ φύλαξης , ΜΟΝΟ σε περίπτωση δηλ μια στις χίλιες δεν βρεθεί με ΙΕΚ φύλαξης θα πάρουν φύλακα μουσείων απο ΙΕΚ και καταλαμβάνουν τις θεσεις μονο αυτοι ειναι 2000 απόφοιτοι ΙΕΚREDMAN316 έγραψε: Αυτό που γράφεις αναφέρεται για τους ΠΕ διοικητικούς υπαλλήλους. Και όλα αυτά τα πτυχία ΜΟΝΟ για την κατηγορία ΠΕ (!)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες