Απορίες και ενστάσεις για αποτελέσματα ΕΠΟΠ (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
KOSTAS

Δημοσίευση από KOSTAS »

Παιδια παραβολο δεν στελνεις με την ενσταση μονο ενα χαρτι απο τα κεπ που γραφει πανω ΕΝΣΤΑΣΗ δεν ειναι ασεπ τζαμπα θα σας παρουν λεφτα οι δικηγοροι
verooo
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από verooo »

Καλημερα παιδια! 8α κανει καποιος ενσταση που τον εβγαλαν ακαταλληλο στ'αθληματα;

εγω δεν ασχολι8ικα. Αλλα το σκεφτομαι!

KOSTAS

Δημοσίευση από KOSTAS »

Φιλε verooo για να μη πας στα αθληματα καποιος λογος θα υπαρχει οπως η δεν ειχες τα μορια η δε σου μετρησαν καποιοα μορια αρα μονο για το δευτερο μπορεις να κανεις ενσταση
verooo
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από verooo »

Εχω πει την ιστορια μου. Μορια εχω! Τει-αγγλικα-παραμεθωριο! Κ ειχα βγαλει κ τ'αθληματα επισης! ειχαν βαλει οτι περασα οπως ειπε ο "γνωστος" μου. Αλλα τ πασοκ μας πεταξε εξω!

anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από anna.nikos »

verooo έγραψε: Εχω πει την ιστορια μου. Μορια εχω! Τει-αγγλικα-παραμεθωριο! Κ ειχα βγαλει κ τ'αθληματα επισης!ειχαν βαλει οτι περασα οπως ειπε ο "γνωστος" μου. Αλλα τ πασοκ μας πεταξε εξω!

ενω ειχες βγαλει τα αθληματα ολα και ειχες μορια σ'εβγαλαν ακαταλληλο στα αθληματα?
verooo
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από verooo »

Ακριβως! Κ πηραμε τηλ. Να σιγουρευτουμε οτι οντως με ειχαν περασει. Κ ειπε "αυτος" εγω εγραψα να περασει! Γιατι 8α κανουν ενσταση! αλλα μπορω να κανω ενσταση για τ'αθληματα; Να δω τους χρονους μου;

anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από anna.nikos »

verooo έγραψε: Ακριβως! Κ πηραμε τηλ. Να σιγουρευτουμε οτι οντως με ειχαν περασει. Κ ειπε "αυτος" εγω εγραψα να περασει! Γιατι 8α κανουν ενσταση!αλλα μπορω να κανω ενσταση για τ'αθληματα; Να δω τους χρονους μου;

εγω γνωριζω κοπελες που ενω δεν τα βγαλαν περασαν και οχι με πολλα μορια. Τι ειδικοτητα δηλωσες; Μηπως ζητουσε λιγα ατομα?
verooo
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από verooo »

Κ εγω ξερω τετοιες κοπελες! Ειδικοτητα ηταν με πολλα ατομα... Υπηρετης οπλων πολυβολων δεν την 8υμαμαι κ καλα... Εβαλα ειδικοτητα με ελαχιστα απιτουμενα προσοντα κ πολλα ατομα για να ειμαι μεσα! Κ ειδα τι πηρανε παλι. Αξιοκρατικα παντα ε; Αλλα ηταν νδ ο γνωστος μας. Οποτε πηραμε... @@@@@
KOSTAS

Δημοσίευση από KOSTAS »

Νομιζω πως δεν μπορεις να προσβαλεις τα αποτελεσματα των δοκιμασιων χωρις να ειμαι 100% σιγουρος καλο θα ηταν ομως να επισκεπτεις ενα δικηγορο να σε ενημερωσει αν και πως μπορεις να κινηθεις γιατι γνωριζω πολλα ατομα που τελικα δεν θα παρουσιαστουν οποτε μια σωστη κινηση μπορει να σου βγει σε καλο

verooo
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από verooo »

Λες να ρωτησω ε; Απλα η8ελα να δω αν εχω καποιους που συμπασχουν μαζι μου!

αλλα ουτε καν επιλαχων δεν ειμαι... Τετοια ξεφτιλα!

BILLY

Δημοσίευση από BILLY »

Ρε παιδια επιτρεπεται να κανουμε ενσταση; η προκυρηξη δεν γραφει τιποτα μεσα. ξερουμε αν εχει δικαιωθει ποτε κανεις κανοντας ενσταση στο στρατο;
NIKH.21
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από NIKH.21 »

Λοιπον οσοι κανανε τα αθληματα ολα ομως και στο καταλληλο χρονο και ειχατε τα μορια για την ειδικοτητα που δηλωσατε τα κανετε ενσταση ολοι μαζι με ενα δικηγορο (οσοι ειναι απο την ιδια περιοχη) η αλλιως ο καθενας μονοσ. Απο ενσταση 2 στους πεντε τους παιρνουν.
NIKH.21
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από NIKH.21 »

Και οσοι εδωσαν δευτερη φορα και βγηκαν για δευτερη φορα επιλαχων οπωσδηποτε ενσταση. Εγω θα ειχα κανει ενσταση αλλα περυσι ημουνα επιλαχων και φετος ακαταληλη
Anakin71

Δημοσίευση από Anakin71 »

NIKH έγραψε:Και οσοι εδωσαν δευτερη φορα και βγηκαν για δευτερη φορα επιλαχων οπωσδηποτε ενσταση. Εγω θα ειχα κανει ενσταση αλλα περυσι ημουνα επιλαχων και φετος ακαταληλη

Ακατάλληλη από μόρια;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες