Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
-
Tsakalos13
- Δεκανέας - ΟΒΑ

- Posts in topic: 17
Ευχαριστώ αγορινα
Player7 έγραψε:Ρε φίλε έχει άμεση σχέση, τους 200 ήθελαν ν τους βάλουν δοκιμαστικά Για να δουν πως θα κυλήσει η κατάσταση.Πως θα βάλουν 1000 νέους μέσα χωρίς πρώτα να έχει προετοιμάστει η κατάσταση από παλιότερους;
Και να τους πάρει τους 1000 και τελικά Να μην γίνει η οππι χαμένοι δεν θα πάνε 😉
-Bildakoss-
Καλησπέρα στο forum θέλω να κάνω Μια ερώτηση. Πιστεύεται ότι μπαίνω στην προκήρυξη με πτυχίο αγγλικών Β2, δίπλωμα οδήγησης αυτοκίνητο και μηχανή και τριτεκνος;
alexD έγραψε:Καλησπέρα στο forum θέλω να κάνω Μια ερώτηση. Πιστεύεται ότι μπαίνω στην προκήρυξη με πτυχίο αγγλικών Β2, δίπλωμα οδήγησης αυτοκίνητο και μηχανή και τριτεκνος;
Ξέχασες τα βασικά... Γενικο Λύκειο ή επαλ βαθμό που έβγαλες; Σπούδασες ΑΕΙ ΤΕΙ;
-Bildakoss-
Απολυτήριο γενικού λυκείου φίλε
alexD έγραψε:Απολυτήριο γενικού λυκείου φίλε
Θα κάνεις τα χαρτιά σου! Απλά δίνει πολλά μόρια στους αποφοίτους ΑΕΙ ΤΕΙ
-Bildakoss-
Στην ουσία δεν είναι μόνο το θέμα της οππι αλλά και το θέμα με τον εξοπλισμό που θέλουν να βάλουν, κάμερες κτλπ. Τουλάχιστον το βίντεο μας επιβεβαιώνει ότι όλα πηγαίνουν στο δρόμο τους και όπως λέει, όλες οι ενέργειες δρομολογούνται!Limenikos έγραψε: https://www.skaitv.gr/episode/enimerosi/ta-nea-tou-ska-stis-2000/2021-04-22-19
10:30
Μάλλον θα βγει άμεσα. Βλέπω κ υπάρχει κινητικότητα. Μπορεί κ αύριο, άλλο σ από βδομάδα
Ναι ίσως. Βέβαια ο εξοπλισμός είναι διαφορετικό θέμα και θα γίνεται σιγά σιγά. Όπως είπε μερικά από αυτά θα γίνουν μέσα στο καλοκαίρι. Πιστεύω και εγώ ότι σίγουρα το Μάιο θα έχουμε κάποιο νέο αν όχι τώρα στα κοντά.Limenikos έγραψε:Μάλλον θα βγει άμεσα. Βλέπω κ υπάρχει κινητικότητα. Μπορεί κ αύριο, άλλο σ από βδομάδα
Πιστεύεις ότι θα μπω φίλε όμως με αυτά που έχω;
Πριν λογικά τη Μ. Παρασκευη
Το βαθμό απολυτηρίου έχεις;alexD έγραψε:Πιστεύεις ότι θα μπω φίλε όμως με αυτά που έχω;
alexD έγραψε:Πιστεύεις ότι θα μπω φίλε όμως με αυτά που έχω;
Δεν ξέρω φίλε Κάνε τα χαρτιά σου και περίμενε τα αποτελέσματα
-Bildakoss-
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης