Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
lazaros85
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από lazaros85 »

Τον υπέρβαρο τον κόβει η επιτροπή στα ιατρεία και όχι ο αξιωματικός στα αθληματα. Δεν φέρει καμία ευθύνη αν πέρασε από τους γιατρους. Στο μήκος έχουν μια γραμμή που πρέπει να την ξεπεράσειςς, αν την περασεις έχει καλώς. Το ίδιο και στο ύψος.

Στο τρέξιμο και ρολαγακι έχεις και κανείς δεν σου λέει τπτ.

Πριν τα αθλήματα ο υπεύθυνος αξιωματικός το μόνο που κάνει είναι να μετρήσει εκ νέου το ύψος.

(Εμπειρίες από το 2011)

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

Commando Squadron B έγραψε:Ποιος γνωρίζει για το Γ κατηγορίας να απαντήσει αν δεν έχεις ΠΕΙ παίζει να μην πάρεις τα μόρια;

Δεν χρειάζεσαι ΠΕΙ για τα μόρια

Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Και ενστάσεις να κάνετε θα δείτε άσπρη μέρα μετά από πολυ καιρό γελάω ρε καντε καμια βολτα όλοι δικηγόροι και αριστεροί ας είχατε βύσμα θα σας έλεγα εγώ πάντα αν κάνουμε κάτι εμάς δεν μας πηραζει αν τ κάνουν άλλοι μας πηραζει ! Μακάρι να δω άτομο να έχει ταττου μεχρι και το μάτι μεσα και να περάσει και αν δω και χοντρο εκει καλυτερα χαχαχα
Άβαταρ μέλους
Νικ1992
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Νικ1992 »

Και το ΠΕΙ ποιστοποιηση ειναι οτι εισαι ικανος να οδηγησεις γ κατηγοριας οχημα
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Ατομο με τατουαζ σε εμφανες σημείο δν πρόκειται να περασει που να εχει βυσμα τον μητσοτακη... και στο 1000ρι αντε να σε βοηθησει 10 με 15 δευτερόλεπτα μετα φαινεται η διαφορα, δν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα. Τ κακο στην ελλαδα ειναι οτ νομιζουμε οτ εχουμε βυσμα.
lazaros85
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από lazaros85 »

Και εννοείται πως όλοι δεν θα είστε την ίδια μέρα σε γκρουπακια κάθε τρεις μέρες. Είναι αντικειμενικά αδύνατο να εξεταστούν όλοι την ίδια μέρα. Η καταπόνηση εκείνες τις μέρες θα είναι μεγάλη θα είσαι στο περίμενε μέχρι να έρθει η σειρά σου.
1η μαλ Καμπότζη Βιετ

Δημοσίευση από 1η μαλ Καμπότζη Βιετ »

Έχω 2215 αυτή τη στιγμή, μπορώ να κάνω ένσταση να δώσω κ το λουοερ επειδή το χω χάσει κ θέλει μια διαδικασία, θα χα 2315, τι λέτε μπορώ να κάνω ένσταση όταν βγουν οι πίνακες; οι αιτήσεις πόσες είναι ξέρουμε;
kokas
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 55

Δημοσίευση από kokas »

Θανος2468 έγραψε:Και ενστάσεις να κάνετε θα δείτε άσπρη μέρα μετά από πολυ καιρό γελάω ρε καντε καμια βολτα όλοι δικηγόροι και αριστεροί ας είχατε βύσμα θα σας έλεγα εγώ πάντα αν κάνουμε κάτι εμάς δεν μας πηραζει αν τ κάνουν άλλοι μας πηραζει ! Μακάρι να δω άτομο να έχει ταττου μεχρι και το μάτι μεσα και να περάσει και αν δω και χοντρο εκει καλυτερα χαχαχα
Θάνο μην γίνεσαι προκλητικός. Ελλάδα είμαστε και λίγο πόλοι οι περισσότεροι έχουν βύσμα. Απλά μην γίνεσαι προκλητικός. Φιλικά πάντα.
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ναι και να γίνομαι χεστηκα σέβομαι ονομάστηκα 10 άτομα που δίνουν πληροφορίες οπος ξανθός σλειερ στρικε σωτηρης και άλλους οι άλλοι ξύδι αν περάσω περασα αν δεν περάσω παλι δεν πηραζει εχω την δουλιτσα μ δουλεύω ασταματητα απο 18 χρονον να σπουδάσω τον μικρό μ αδερφό λογο ανεργίας γωνιών και πραγματικά έψαξα για βύσμα δεν έχω τίποτα αλιος θα έβαζα και ας περνάω τα αθλήματα χαχαχαχα εγω ειμαι ντόμπρος και λέω αλήθειες δεν κρύβομαι δεν μπορώ να κράζουν για βύσμα γτ αν είχαν δεν θα εκραζαν
Spartakos14
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Spartakos14 »

iceman2 έγραψε:Spartakos14 Μηπως εισαι βυσμα; Γιατι βλεπω σε ενοχλει η διαφανεια... Αν οχι τοτε εσυ αμα δεις εναν υπερβαρο γεματο τατουαζ μη πεις τπτ και ας σου φαι τη θεση
ρε φιλε λες ***** συγγνωμη κιολας! Αν εισαι στους επιτυχόντες θα κανεις φασαρία για διαφανεια και τετοια;
kokas
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 55

Δημοσίευση από kokas »

Bill931 έγραψε:Ατομο με τατουαζ σε εμφανες σημείο δν πρόκειται να περασει που να εχει βυσμα τον μητσοτακη... και στο 1000ρι αντε να σε βοηθησει 10 με 15 δευτερόλεπτα μετα φαινεται η διαφορα, δν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα. Τ κακο στην ελλαδα ειναι οτ νομιζουμε οτ εχουμε βυσμα.
χαχαχαχ καλά μην τρελαίνεσαι.
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Θανο να μιλας για τν εαυτο σου, καποιοι (αρκετοι) σεβονται τν εαυτο τους και στηριζονται στις πλατες τους κ οχι στο βυσμα. Δν ψαχνουμε ολοι το βυσμα
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Και εγώ το ίδιο φίλε μ κάνω σε όλα στην ζωή μ έχω βάλει πολυ πλατη! δούλευα 7 3 νοσοκομείο 3μισι με 1 σε καφετέρια μπαρ 18ωρες την μέρα για να δώσει πανελλήνιες ο αδερφός μ και μα δώσει για proficiency ενώ εγω δεν εχω καν lower ! φίλε αν είχες γνωστό τον χρισοχοιδη επρεπε να του πεις Όχι ρε φίλε μ ότι κανω την πλάτη μ μην με περάσεις. . Αυτά δεν υπάρχουν πουθενα να λέμε αλήθειες
iceman2
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από iceman2 »

Storm έγραψε:
iceman2 έγραψε:Φιλε Storm κανεις λαθος η προκυριξη αναφερει: 2. Οι προκαταρκτικές εξετάσεις διαρκούν συνολικά τρεις (3) ημέρες και είναι ενιαίες και κοινές για τους/ις υποψήφιους/ες και των δύο φύλων.Σελιδα 16 πανω πανω. Αρα θα ειμαστε ολοι μαζι και θα βλεπουμε τι παιζει... Εγω προσωπικα θα κινηθω νομικα σε τετοια περιπτωση για παράβαση καθηκοντος και αλλοιωση αποτελεσματος από δόλο... Και ας με αντιμηνυσει ο αξιωματικος για συκοφαντικη δυσφημιση... Λετε να γινει δικαστηριο και ο δικαστης να με βγαλει κατηγορουμενο; Γελαω... Οποιος κανει νομιμες διαδικασιες δεν εχει να φοβηθει τπτ...

Εγω το ενιαιες και κοινες για τους υποψηφιους το ερμηνευω ως οτι θα ναι. ιδιες για ολους καικαι συνεχομενες... οχι οτι θα ναι ολοι μαζι τις ιδιες μερες...

Δεν γινεται να ναι 1560 ατομα + ταυτοχρονα σε κανενα γηπεδο για αθλητικες δοκιμασιες οπως δε γινεται να ναι και στο ιδιο. χωρο ταυτοχρονα 1560 ατομα για υγειονομική εξεταση...

Εχεις ανα point... Θα δουμε.. απλα επειδη βιαζονται λεω μηπως μας βαλουν ολους μαζι

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 354

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Οποιος εχει βυσμα θα το βαλει , πολυ απλα ! Αυτοι που σπαζονται με τα βυσματα ειναι αυτοι που δεν εχουν. Παλια καραβανα το βυσμα σε ολο τον κοσμο σε ολους τους φορεις. Αμα εχεις το βαζεις , αμα παλι δεν εχεις αλλα πληρεις τις προυποθεσεις τοτε δεν εχεις να φοβασαι τιποτα. Μπραβο στον Θανο που παραδεχεται πως αν ειχε θα το εβαζε !!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Unknowner και 3 επισκέπτες