Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Elena99
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Elena99 »

Gpap βαλε survivor. Ξεκίνα και καμια προπονησουλα και αραξε. Θα καθυστερήσει η προκήρυξη μαιο με ιουνιο night's
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 922

Δημοσίευση από Gpap95 »

Player7 έγραψε:Ανάλογα με τη βαθμολογία των εξετάσεων στη σχολή θα μοιραστούν στις 3 πόλεις.

Κάντο λίγο πιο λιανό. Τι εννοείς; Τι σχέση έχει ο βαθμός της σχολής με το που θα πας;

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 157

Δημοσίευση από Player7 »

Θα υπάρχει βαθμολογία στα 1000 άτομα... Μέσω εξετάσεων θα βγει όπως στο σχολείο. Και θα ρωτάνε τον καθένα που θέλει να πάει.

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Player7 έγραψε:Θα υπάρχει βαθμολογία στα 1000 άτομα... Μέσω εξετάσεων θα βγει όπως στο σχολείο.Και θα ρωτάνε τον καθένα που θέλει να πάει.

Αυτό πως το σκέφτηκες; Εννοώ που το στηρίζεις; Άρα θα έχουν οργανική στη πόλη που θα πανε και όχι όλοι Αθήνα αν είναι έτσι όπως λες.

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 202

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Έτσι θα πανε όπως λέει ο player. Με την αρχαιότητα που θα βγει απ τα γραπτά. Η οργανική αν καταργηθεί η ΟΠΠΙ χάνεται, καταργείται και η θέση σε Θεσσαλονίκη Πάτρα. Γυρνάνε όλοι Αθήνα αυτόματα

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Διασωστης31 έγραψε:Έτσι θα πανε όπως λέει ο player. Με την αρχαιότητα που θα βγει απ τα γραπτά.Η οργανική αν καταργηθεί η ΟΠΠΙ χάνεται, καταργείται και η θέση σε Θεσσαλονίκη Πάτρα. Γυρνάνε όλοι Αθήνα αυτόματα

Άρα μου λες ότι όλοι θα έχουν οργανική Αθήνα ακόμα και αν το σχέδιον κρατήσει 4 χρόνια; Δηλαδή αν είναι κάποιος π. Χ Πάτρα 4 χρόνια, Μετά θα τον τραβήξουν Αθήνα;

Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 359

Δημοσίευση από Βμκδ »

Gpap95 έγραψε:
Διασωστης31 έγραψε:Έτσι θα πανε όπως λέει ο player. Με την αρχαιότητα που θα βγει απ τα γραπτά.Η οργανική αν καταργηθεί η ΟΠΠΙ χάνεται, καταργείται και η θέση σε Θεσσαλονίκη Πάτρα. Γυρνάνε όλοι Αθήνα αυτόματα

Άρα μου λες ότι όλοι θα έχουν οργανική Αθήνα ακόμα και αν το σχέδιον κρατήσει 4 χρόνια; Δηλαδή αν είναι κάποιος π. Χ Πάτρα 4 χρόνια, Μετά θα τον τραβήξουν Αθήνα;

Η λογική αυτό λέει αφού η οργανικές θα ανοίξουν Αθήνα

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Βμκδ έγραψε:
Gpap95 έγραψε:

Η λογική αυτό λέει αφού η οργανικές θα ανοίξουν Αθήνα

Δε με ενοχλεί προσωπικά. Απλά το θεωρώ χαζό όταν έχεις κάποιον 4 χρόνια σε μια πόλη, μετά να του πεις θα πας Αθήνα και μετα απο κάποια χρόνια ξανά στη πόλη σου ή κάπου κοντά στη πόλη σου. Τέλος πάντων ας βγει με το καλό και όλα έρχονται.

Elena99
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Elena99 »

Gpap95 έγραψε:Δε με ενοχλεί προσωπικά. Απλά το θεωρώ χαζό όταν έχεις κάποιον 4 χρόνια σε μια πόλη, μετά να του πεις θα πας Αθήνα και μετα απο κάποια χρόνια ξανά στη πόλη σου ή κάπου κοντά στη πόλη σου. Τέλος πάντων ας βγει με το καλό και όλα έρχονται.
Σιγα μη σου δώσουν και συνταξη απο τη Θεσσαλονίκη. Οργανικη αθηνα και σε τμηματα και υπηρεσίες των αθηνων μετα... Ποσο δημοσιο-υπαλληλικα σκεφτεσαι

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Απρ 22, 2021 9:25 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Enoplos Frouros
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 84

Δημοσίευση από Enoplos Frouros »

Η λογική λέει για οργανική θέση στην Αθήνα. Όπως είπε και τι παλικάρι με την βαθμολογία από την σχολή ο καθένας επιλέγει που θα πάει.
Glock 19
dimitris13
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από dimitris13 »

Να υπενθιμησω οτι στην προκήρυξη του 2019 για τους ΕΦ ελεγε ξεκαθαρα στο τελος της οτι ολοι θα πανε ΑΘΗΝΑ...

Αρα υποθετω οτι θα ξεκαθαριζει τα θεματα οργανικης κλπ στην προκήρυξη...

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Μην αρχίσετε πάλι αλήθεια rad και Johnny! Καλά ηρεμησαμε 2 μέρες. Μη φαγωθειτε πάλι.
Nick222
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Nick222 »

Οταν βγει με το καλο η προκυρηξη κραξτε οποιον θελετε... Τζαμπα γεμιζουμε το νημα
Sec_police
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Sec_police »

Επειδή όπως προανέφερα επειδή είμαι στο ΣΩΜΑ ΚΑΙ είπα την γνώμη για κάτι πολλοί με ρωτάτε με προσωπικά μηνύματα για βάσεις και ποτέ θα βγει. Σας καταλαβαίνω αλλά έχω να πω ότι στην υπηρεσία που είμαι και στο αντικείμενο που κάνω δεν ασχολείται με προκηρύξεις τώρα για να απαντήσω μέσα απ'την εμπειρία μου έχω να Σας πω ότι τόσα χρόνια οποία προκυρηξη έχει βγάλει ΦΕΚ βγαίνει αμέσως μετά τηλ δεν υπάρχει τόσα χρόνια προκυρηξη όπου να βγήκε ΦΕΚ και να ακυρώθηκε όποτε θα βγει και η δική σας 99% τωρα οσον αφορα για βάσεις και ακριβής ημερομηνίες δεν το ξέρω γιατί η δική μου υπηρεσία δεν ασχολείται καν με προκηρύξεις επίσης να σας αναφέρω μερικοί καλό θα ήταν να αλλάξετε μυαλά γιατί ένα μέρος απ'τους φρουρούς του 19 που μπήκε δεν άλλαξε μυαλά και έπεσε στα σκ@ατα όποτε αλλάξτε μυαλά αν θέλετε μερικοί να στεργιωσετε μέσα στην ΕΛ. ΑΣ
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 6
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Απενεργοποίηση 4 ημέρων στον Johnny94.

Και την επόμενη φορά που χρήστης δημοσιεύσει προσωπικά μηνύματα θα φάει και αυτός καμπάνα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Απρ 22, 2021 3:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες