Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Σου απαντησα ποιο πίσω περί του θέματος αυτό που ρώτησες
Ο. Π. Κ. Ε
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 251

Δημοσίευση από Kirios »

Slade7 έγραψε: Ξαναγράφω με σαφήνεια προς αποφυγήν παρεξηγήσεων! Στα αθλήματα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα διότι χωρίζονται σε γκρουπ 200 ατόμων ωστόσο μπορεί να βάλουν και 200 βύσματα μαζί άρα Αφήστε τις αναφορές στους αξιωματικούς για χρόνους κτλπ, μίλησα ξεκάθαρα για φανερά τατουάζ μανίκι ύψος υπέρβαρος εκεί μπορείτε να πάρετε το όνομα του υποψηφίου έχετε το δικαίωμα το γράφει και η προκήρυξη ότι όλοι έχετε πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία άλλων υποψηφίων ωστόσο ένας επιλαχών αν δει έναν επιτυχών κοντό η με τατουάζ μανίκι τι θα κάνει; αυτό εξήγησα μην ακούω τώρα ότι θα πάτε με δικηγόρους κτλπ είπαμε μια κουβέντα και το κάνατε λίγο σίριαλ , όλα γίνονται με τον σωστό τρόπο και χωρίς φασαρίες! Και όσους υποστηρίζουν τους βυσματιες και τις επιτροπές που τους περνάνε και να μηννασχολειστε κτλπ Συγχατηρια για την αξιοκρατία σας εφόσον αυτό το σώμα θέλετε και αυτήν την συνηθισμένη Ελλάδα περαστικά

ΦΙΛΕ Μ slade7 τα εχεις περασει και ξερεις τη εστη βυσμα
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Σελίδα 545
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Νικ1992
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Νικ1992 »

Τελικα γνωριζει καποιος να απαντησει για το security χρειαζεται την ποιστοποιηση η οχι
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Slade7 έγραψε:

Μην ανησυχείς δεν εξαφανιζομαι ποτέ εγώ και λάθος να βγω στα αυτα μου ξέρεις εγώ πάω με αυτά που γράφονται και προσπαθώ να βοηθήσω δεν το έπαιξα έξυπνος όπως εσύ, αλήθεια θέλω να δω όταν βγουν οι πίνακες πως θα μου αποδείξεις ότι αυτοί που πήραν τα μόρια είχαν βεβαιωση ή είχαν δώσει το πρωτότυπο πραγματικά

Πρώτον χαλάρωσε λίγο ! Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι. Προσωπικά δεν μ αφορά γιατί έχω το πρωτότυπο δίπλωμα εξ αρχής. Έχω φίλο π έχει δώσει βέβαιωση αν πάρει τ μόρια θα τ πω εδώ με ειλικρίνεια δεν έχω λόγο να τ κρύψω κ αν βγω λάθος θα σ ζήτησω συγγνώμη ! Καλημέρα αλάνια μ
kokas
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 55

Δημοσίευση από kokas »

Xanthos έγραψε:Σελίδα 545
το είδα φίλε μου. Εγώ θα περιμένω από εσένα παντως. Όλοι οι υπόλοιποι δεν το έχουμε όσο εσύ.
Vegeta1993
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Vegeta1993 »

ποσες αιτησεις εχουν φτασει τελικα
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Καλά μην φανταστείς ούτε κ εγώ το έχω απλά όπως είπα έτυχε!!! χαχα... Κ εγώ ρωτάω κ μαθαίνω πληροφορίες κ από εδώ
Ο. Π. Κ. Ε
kokas
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 55

Δημοσίευση από kokas »

Player7 έγραψε:Κοκας νταξει το καταλαβαμε, εισαι ενα απο τα βυσματα. Συχγαρητηρια!!
κάνεις μεγάλο λάθος φίλε μου. Εγώ απλά μπορεί να είμαι μέσα από άλλη προκύρηξη μπορεί να είμαι σε άλλο σώμα μπορεί να είμαι υποψήφιος τώρα η μπορεί να είμαι 1002 πράγματα. Σίγουρα δεν μπορώ οπως και κανένας να αποκαλυφθουμε. Πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι όλοι μας. Και κάτι ακόμα και εγώ από τον ξανθό περιμένω να μάθω γιατί το παιδί είναι αξιόλογο σωστό και ότι έχει πει απλά είναι μέσα και πολύ διαβασμενος πριν πει το οτιδήποτε.
Spartakos14
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Spartakos14 »

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Οπως τα λεει ο Διασωστης ειναι... τους γλεντας διχως σαλιο. Θα βρεθουν και δαρμενοι στο τελος! Παιδια ο υπερβαρος φαινεται... αν δειτε στα αθληματα υπερβαρο σημαινει οτι ειναι βυσματιας, κανει μπαμ αυτο! Πιανεις εναν αξιωματικο και τον ρωτας με ωραιο τροπο τι δουλεια εχει εδω ο κυριος με τοσα κιλα; Τους εξευτελιζεις, για κατι τετοια πετανε τητα σκουφια τους οι δικηγοροι!

και αν εχει μεση κατω απο 102 εκατοστα αλλα ειναι πανω απο το δεικτη μαζας σωματος πως θα μετρησεις την μεση του;
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Ε οι αιτήσεις στις 10 χιλ θα είναι η βάση μας νιαζει και πόσα άτομα έχουν 3000 σιν 2900 2800 Και λοιπά να μην είναι πολλά τα άτομα και κολησει καπου και δεν μπούμε εμείς με πιο λίγα μορια
iceman2
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από iceman2 »

Φιλε Storm κανεις λαθος η προκυριξη αναφερει: 2. Οι προκαταρκτικές εξετάσεις διαρκούν συνολικά τρεις (3) ημέρες και είναι ενιαίες και κοινές για τους/ις υποψήφιους/ες και των δύο φύλων.Σελιδα 16 πανω πανω. Αρα θα ειμαστε ολοι μαζι και θα βλεπουμε τι παιζει... Εγω προσωπικα θα κινηθω νομικα σε τετοια περιπτωση για παράβαση καθηκοντος και αλλοιωση αποτελεσματος από δόλο... Και ας με αντιμηνυσει ο αξιωματικος για συκοφαντικη δυσφημιση... Λετε να γινει δικαστηριο και ο δικαστης να με βγαλει κατηγορουμενο; Γελαω... Οποιος κανει νομιμες διαδικασιες δεν εχει να φοβηθει τπτ...

Delta

Δημοσίευση από Delta »

Λένε για 13000 αιτήσεις μέχρι τώρα; αλήθεια ψέματα.. Πίος ξερει
Spartakos14
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Spartakos14 »

iceman2 έγραψε:Φιλε Storm κανεις λαθος η προκυριξη αναφερει: 2. Οι προκαταρκτικές εξετάσεις διαρκούν συνολικά τρεις (3) ημέρες και είναι ενιαίες και κοινές για τους/ις υποψήφιους/ες και των δύο φύλων.Σελιδα 16 πανω πανω. Αρα θα ειμαστε ολοι μαζι και θα βλεπουμε τι παιζει... Εγω προσωπικα θα κινηθω νομικα σε τετοια περιπτωση για παράβαση καθηκοντος και αλλοιωση αποτελεσματος από δόλο... Και ας με αντιμηνυσει ο αξιωματικος για συκοφαντικη δυσφημιση... Λετε να γινει δικαστηριο και ο δικαστης να με βγαλει κατηγορουμενο; Γελαω... Οποιος κανει νομιμες διαδικασιες δεν εχει να φοβηθει τπτ...

οκει μας εχεις ζαλισει φερε οποιον θες καο δικηγορο απο αρειο παγο αντρ μπραβο
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

Οκ τελειώνει εδώ απλά εσύ ησουβ επιθετικός και ειρωνικός στην αρχή με χαρακτηρισμούς έχεις πρόβλημα στη κατανόηση στο διάβασμα κτλπ φιλικά πάντα

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες