Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Player7 »

Αμα εισαι μπροστα και τον βλεπεις οτι εμφανως δεν επιασε τα ορια και τον περασαν, τους μαμας της μανα! Οπως επισης αν δεις και καποιον υπερβαρο στα αθληματα κανει. μπαμ, σημαινει οτι στανταρ εβαλε βυσμα και τοννα περασαν στα υηειονομικα ενω ειναι υπερβαρος! Τους ξευτιλιζεις εκεινη την ωρα καο δε μπορουν να σου πουν και τιποτα!
Διονύσης Κ

Δημοσίευση από Διονύσης Κ »

Καλησπέρα και από εμένα παιδιά. εδωσα για αστυφυλάκων το 2010 και με τις τότε βάσεις περνούσα αλλά λόγω σοβαρού οικονομικού προβλήματος δεν κατάφερα να έρθω Αθήνα για να δώσω τις αθλητικές δοκιμασίες πράγμα που το μετανιωνα για κάθε μερα τα επόμενα χρόνια. τωρα έχω συγκεντρώσει αρκετά μόρια πιστεύω 2760 χωρίς ΔΕΑ και ειδικές δυνάμεις και θα ήθελα κάποιος που έχει περάσει με την παλαιότερη προκυρηξη να μου πει ποσά περίπου βγαίνουν τα έξοδα για κάποιον που θα είναι στη σχολή. εξοδα ιματισμου και απαραίτητα πράγματα που θα πρέπει να προμηθευτεί κάποιος μπαίνοντας στην σχολή ώστε να έχει μαζί του. επισης θα επιλέξουνε οι υποψήφιοι σε πια από τις διαθέσιμες σχολές θα φοιτήσουν ή υπάρχει κάποια άλλη διαδικασία; επειδη είμαι από νησί και τα έξοδα είναι πολλά ως προς την μετακίνηση με την ακτοπλοΐα την διαμονή στην Αθήνα τις ημέρες των αθλημάτων Κτλπ θα ήθελα να ξέρω λίγο στο περίπου τα έξοδα μας. ευχαριστω εκ των προτέρων καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους
kokas
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 55

Δημοσίευση από kokas »

Slade7 έγραψε:Λοιπόν θα σας πω μια άποψη που έχω σχηματίσει με όλα αυτά που βλέπω αυτές τις μέρες της προκήρυξης και ελπίζω να βγω ψεύτης όπως έχετε καταλάβει η προκήρυξη είναι αρκετά πρόχειρη δεν έχει σωστή διατύπωση σε πολλά όπως για τριτεκνιες όπως για διπλώματα έχουν αλλάξει αυτό με το τατουάζ είναι η πρώτη φορά που βάλανε μέτρηση μέσης με εκατοστά κτλπ η άποψη μου είναι η ότι επειδή έγινε γρήγορα δεν την γράψανε σωστά από ανθρώπινο λάθος ή το πιο επικίνδυνο και μακάρι να μην ισχύει το έχουν κάνει έτσι διότι θέλουν να βάλουν άτομα μέσα δικούς τους που πιθανόν θα έχουν λίγα μόρια ή είναι χοντρή η έχουν τατουάζ και δεν ξέρω και εγώ τι ωστόσο τα έχουν αφήσει αοριστα όλα για να βάλουν πχ σε μένα τα 200 της τριτεκνιας στον άλλον Όχι του ξανθου να του βάλουν το δίπλωμα στον Μπάμπη Όχι... Δεν ξέρω είναι λίγο τραβηγμένη η άποψη μου το ξέρω Απλά τα μάτια μου έχουν δει πάρα πολλά ! Η συμβουλή μου είναι όταν βγουν οι πίνακες ψαξτε καλά τα πάντα γιατί δεν πήρα μόρια γιατί πήρε ο άλλος κτλπ δεύτερον όταν πάτε επιτροπές τα μάτια σας 14 να αναφέρετε ότι βλέπετε να γίνεται εις βάρος σας ενώ σε άλλους δεν γίνεται τίποτα μην κωλοσετε να δώσετε κάποιον παίζετε το μέλλον σας εδώ και εννοείται ότι πάντα θα κοιτάτε τον εαυτό σας πρώτα να καταφέρετε τα ΠΚΕ και μετά τους άλλους
συμφωνώ απόλυτα σε όλα αλλά ξερω πολύ καλά πως το τελευταίο ότι και να κάνεις ακόμα και με ντουντουκα να φωνάζεις το μόνο που θα καταφέρεις είναι ότι ίσως κόψουν εσένα που φωνάζεις και όχι π. χ εμένα που δεν έχω βγάλει τα αθλήματα και είμαι συστημένος από το πολιτικό γραφείο του τάδε πολιτικού η μητροπολίτη η στρατηγού. Με καταλαβαίνεις τι εννοώ νομίζω.
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Slade7 συμφωνω 1000% μαζι σου.. και γω αυτη την αποψη ακριβως εχω! Η προκηρυξη ειναι φωτογραφικη σε καποια σημεια για συγκεκριμενα ατομα! Επειδη γενικα δε παιρνει βυσμα η μοριοδοτηση, αφησαν ελευθερη την τριτεκνια χωρις οριο ηλικιας για αναστησουν δικα τους παιδια που ειχαν λιγα μορια!

Γενικα πιστευω θα εχουμε πολλες ενστασεις και πολλες προσφυγες στο ΣτΕ!!!

Johnny94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Johnny94 »

Ναι τους ξεφτιλίζεις και κόβουν εσενα μετά... έλα μωρε παιδιά αν θέλουν κάνουν ότι θέλουν... τι θα τους πεις μετράω χρόνο; θα σου πει επίτηδες το κες γιατί είσαι επιλαχών πχ εμενα με το ρολόι μου είναι οκ αν θέλουν κάνουν ότι γουστάρουν
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Κοκας δύσκολο να μ πούνε κάτι τέτοιο... θα προσπαθήσω έστω κ ας πέσουμε 100 πάνω 100 κάτω κάτι είναι.. Αλλά δύσκολα να του πάρω τέτοια κουβέντα αλλά όχι ακατόρθωτο... το μόνο που πήρα χθες ήταν ότι ίσως μπορεί κ 10 του μήνα να βγούνε να αποτελέσματα.. Ίσως όμως!! απλά περιμένουν να κλείσουν οι αιτήσεις
Ο. Π. Κ. Ε
Johnny94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Johnny94 »

Δεν σου λέω αν ο άλλος δεν βγάλει καν το 1000αρι άλλο αυτό εκει οκ φαίνεται... και να ξέρετε τα βύσματα δεν θα ρθουν καν για αθλήματα
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

Xanthos έγραψε:Στο μπράτσο από μέσα τι να παίζει; Ναι είναι περίεργα τα πράγματα... μπορείς να μ μετρήσεις μια μπλούζα ειδικων φρουρων από τον αγκώνα μέχρι την μπλούζα πόσους πόντους είναι;

Από εκεί που τελειώνει το μανίκι την μπλούζας μέχρι το κλείδωμα του αγκώνα είναι 5 εκατοστά αλλά αυτό παίζετε ξέρω παιδιά που φοράνε μικροτερα νούμερα για να φαίνονται τα μπράτσα χαχα ξέρω άλλους που φοράνε μακριές μπλούζες επειδή κανανε τατουάζ μετά την προκήρυξη τώρα τι μπλούζα θα σου δώσουν να βάλεις δεν ξέρω και μπορεί να μη σου δώσουν καν μπλούζα να βάλεις δεν ξέρω πώς θα ελέγχουν το εμφανή και το μη εμφανή σημείο είναι η πρώτη φορά παιδιά πραγματικά κάνεις δεν ξέρει τίποτα

Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Slade7 έγραψε:
GreCop έγραψε:Καλησπέρα εν δυνάμει συνάδελφοι. Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία. Καταρχίν κάντε όλοι τα χαρτιά σας ακόμα και όσοι έχετε χαμηλά μόρια γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Υπηρετώ στην αστυνομία απο το 2011 με το σύστημα πανελληνίων, στην υατ στην ασφάλεια και πλέον στην όπκε. Μην σκέφτεστε σε ποια υπηρεσία θα πατε. Δυστυχώς για αρχη θα μπορείτε να πάτε σε ορισμέμες Υπηρεσίες οπως Δίας δέλτα μεταγωγών κανα αστυνομικό τμήμα και εκαμ οταν βγάλει σχολείο παίρνει εναν πολυ μικρό αριθμό εφ. Ουτε ασφάλεια ουτε τροχαία ουτε τπτ πιο εξειδικευμένο. Τουλάχιστον αυτά ίσχυαν μεχρι τωρα. Ματ δεν έπαιρνε ποτέ ειδικούς φρουρούς που ακούω απο διάφορους ουτε όπκε παρα μόνον οταν διαλύθηκε η δέλτα και δεν ήξεραν που να βάλουν τα άτομα. Επισης δεν παίζει κανεναν ρολο αν είστε πρωταθλητες ΜΜΑ η εχετε διάφορες εκπαιδευσεις απο τον στρατο στην επιλογη της υπηρεσιας που θα πατε. Οπότε μπείτε με το καλο και Ολα με τον καιρο τους. Σκεφτείτε πως αν μπείτε θα είστε εξασφαλισμένοι μια ζωή, αλλά μην νομίζετε οτι θα ειναι εύκολος ο ρόλος του αστυνομικού που πιστεύουν διάφοροι, και οτι θα παίρνουν το χιλιαρικακι και θα κανουν ζωάρα.

Συνάδελφε Καλημέρα οι Ε. Φ πάνε οπκε από 2012 και μετά ωστόσο δεν πήγαν μόνο μετά την δέλτα απλά οι πλειοψηφία των Ε. Φ από δέλτα πήγαν εκεί μετά την διάλυση και έγιναν πολλοί, ΜΑΤ ΥΜΕΤ ΥΑΤ δεν πήγαιναν ποτέ οι Ε. Φ μόνο όταν γινόντουσαν αστυφύλακες πριν λίγες μέρες όμως βγήκε διαταγή ότι οι Ε. Φ πάνε σε τμήματα αστυνομικών Επιχειρήσεων το οποίο σημαίνει ότι σίγουρα θα πάρει άτομα από τους 1500 νέους για ΜΑΤ ΥΑΤ κτλπ τροχαία από το 2016 Και μετά δεν πάνε πλέον καταργήθηκε πρέπει αν έχεις γερό βύσμα και όσο για την ασφάλεια πάνε σε Υποδιεύθυνση Ασφαλείας, και αν έχεις βύσμα πας σε όποια ασφάλεια θέλεις,

Και τέλος εννοείται ότι τα 2 χρόνια μόνο ΔΙΑΣ, ΔΈΛΤΑ ΜΕΤΑΓΩΓΈΣ, τμήματα μετά τα 2 χρόνια με βυσματακι μικρό πας αλλού και με χοντρό όπου γουστάρεις

slade τμήμα αστυνομικών επιχειρήσεων είναι τα ΤΑΕ της Κρήτης. Πολυ αμφιβάλω ότι εννοούσε ΥΑΤ/ΥΜΕΤ.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Παίρνεις τον αριθμό του αξιωματικου που θα είναι στα αθλήματα, καταγγελία στο εσωτερικών υποθέσεων και τον πας για παράβαση καθήκοντος και αλλοίωση αποτελέσματος από δόλο, με καμία 200αρια μάρτυρες που θα είναι στο στάδιο.
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

Johnny94 έγραψε:Ναι τους ξεφτιλίζεις και κόβουν εσενα μετά... έλα μωρε παιδιά αν θέλουν κάνουν ότι θέλουν... τι θα τους πεις μετράω χρόνο; θα σου πει επίτηδες το κες γιατί είσαι επιλαχών πχ εμενα με το ρολόι μου είναι οκ αν θέλουν κάνουν ότι γουστάρουν

Για τα αθλήματα προφανώς δεν μπορείς να πεις τίποτα επειδή δεν βλέπεις τους χρόνους αλλά αν δεις έναν με τατουάζ μανίκι να δίνει αθλήματα πριν ξεκινήσετε όλοι σας εκεί τι θα κάνεις; και να καταλάβω ένας επιτυχών δεν θα μιλήσει Αφού τα βγάλει τα ΠΚΕ στα αυτα του εάν όμως είσαι επιλαχών; θα κάνεις τον μαλακά; τι να σου πω κάντε ότι καταλαβαίνετε εγώ μίλησα για τα φανερά όπως ύψος κιλά τατουάζ

Άβαταρ μέλους
Lion$
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Lion$ »

Δεν δοκιμάζεις να δεις το πολύ πολύ να κόψουν και εσένα! Θα πρέπει να σέβεσαι τους ανώτερους οποία και αν είναι η γνώμη τους! Γενικά στα αθλήματα στηρίζει ο ένας τον άλλον! Και όσες φορές έχω δώσει μας λένε βγάλτε τα ρολόγια, είμαι σίγουρος ότι έχουν βοηθήσει κάποιους σε χρόνο άντε το πολύ +10 δευτερόλεπτα παραπάνω ! Κάθε φορά που έδινα φώναζαν στους τελευταίους πιο γρήγορα και έδιναν πόνο! Όσο αφορά τα χαρτιά πλέον δεν γίνεται καμία επικύρωση σε τίποτα! Το πτυχίο αγγλικών εμένα στο τμήμα μου ζήτησαν την πρωτότυπη μετάφραση με υπογραφή μπλε και σφραγίδα από δικηγόρο!
kokas
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 55

Δημοσίευση από kokas »

Player7 έγραψε:Αμα εισαι μπροστα και τον βλεπεις οτι εμφανως δεν επιασε τα ορια και τον περασαν, τους μαμας της μανα! Οπως επισης αν δεις και καποιον υπερβαρο στα αθληματα κανει. μπαμ, σημαινει οτι στανταρ εβαλε βυσμα και τοννα περασαν στα υηειονομικα ενω ειναι υπερβαρος! Τους ξευτιλιζεις εκεινη την ωρα καο δε μπορουν να σου πουν και τιποτα!
χαχαχαχαχα καλό. Σε προκαλώ να το κάνεις. Το πιθανότερο είναι να κόψουν εσένα. Μερικοί είστε νέοι και καταλαβαίνω ότι το αίμα βράζει και αυτό είναι το σωστό και το λογικό. Αλλά είμαστε Ελλάδα μην το ξεχνάτε. Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι (Χ) που δεν περνάει από τις αθλητικές δοκιμασίες αλλά για αυτόν έχει πάρει τηλέφωνο ο (ψ) πολιτικός, εσύ τι ακριβώς μπορείς να κανεις?; Να γειώσεις την επιτροπή και η επιτροπή να σου κάνει την χάρη και να κόψει τον (Χ); Δηλαδή θα ακούσουν εσένα η επιτροπή και όχι τον (ψ) πολιτικό πρόσωπο?; Δεν νομίζω. Σε τέτοια περίπτωση και θα το δεις όταν πας να δώσεις δεν θα σε νοιάζει τίποτα και δεν θα κοιτάς τίποτα γιατί πολύ απλά θα είσαι τόσο ψαρωμενος όσο δεν φαντάζεσαι. Σίγουρα όμως αυτό που λες είναι το σωστό αλλά αν γνώμη μου ειναι ότι αν το κάνεις θα φύγεις χωρίς δεύτερη σκέψη.
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

slade τμήμα αστυνομικών επιχειρήσεων είναι τα ΤΑΕ της Κρήτης. Πολυ αμφιβάλω ότι εννοούσε ΥΑΤ/ΥΜΕΤ.

Δεν ξέρω αδερφέ μπορεί να κάνω λάθος δεν το έχω ψαξει αρκετα με την πρόσφατη αποφαση γενικά ότι απόφαση βγαίνει δεν είναι ποτέ ξεκάθαρη 100% τέλος πάντων όταν μπουν τα παιδιά θα τους πουν.

Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Οπως τα λεει ο Διασωστης ειναι... τους γλεντας διχως σαλιο. Θα βρεθουν και δαρμενοι στο τελος! Παιδια ο υπερβαρος φαινεται... αν δειτε στα αθληματα υπερβαρο σημαινει οτι ειναι βυσματιας, κανει μπαμ αυτο! Πιανεις εναν αξιωματικο και τον ρωτας με ωραιο τροπο τι δουλεια εχει εδω ο κυριος με τοσα κιλα; Τους εξευτελιζεις, για κατι τετοια πετανε τητα σκουφια τους οι δικηγοροι!

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες