Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
HELLENICROWER
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από HELLENICROWER »

Xanthos έγραψε:Καλημέρα παιδιά κ καλή Κυριακή!! Θα μιλήσω τελευταία φορά επί του διπλώματος κατά. λεξη κ όποιος κατάλαβε κατάλαβε.. δεν θέλω να τρελενεστε είπα κάτι που έμαθα κ θα προσπαθήσω να ξανά επιβεβαιώσω κ σήμερα κ αύριο!! για τι μερικοί λέτε ότι κάνατε τα χαρτιά σας με. βεβαιωση κ δεν σας είπαν τίποτα.. Γιατί κ εγώ όταν τα κατέθεσα με βεβαίωση τίποτα δεν μ είπαν.. μ λένε φέρε όταν σου έρθει το κανονικό.. λοιπών.. Τετάρτη 14 Αυγούστου κατέθεσα όλα μου τα χαρτιά κ το δίπλωμα φορτηγού με βεβαίωση από το μηχανολογικό όπως έλεγε κ με μια δήλωση ότι θα το προσκομίσεις όταν το παραλάβω.. Παρασκευή μ ήρθε το δίπλωμα κ πήγα κανονικά με το πρωτότυπο κ την φωτοτυπία που χρειάζεται του διπλώματος.. χθες είχα ένα τηλεφώνημα στις 8 περίπου αν θυμάμαι καλά κ μου είπε κατά λέξη ότι τελικά έχει γίνει λάθος κ έδωσε εντολές το αρχηγείο να προσκομίσουν όλοι τα διπλώματα τα κανονικά μέχρι κ τις 31 του μήνα!! Μετά από 30 λεπτά είχα ακόμη ένα τηλεφώνημα από έναν από το αρχηγείο κ μου είπε τα ίδια κ επειδή δεν είχα σήμα κάτι σαν να έλεγε για εγκύκλιο κ κάτι τέτοια. αν ισχύει λογικά θα βγάλει κάτι για το λάθος που έγινε.. λάθος εντολές στο αρχηγείο κ λάθος εντολές από εκεί προς τα ατ.. Αυτά από εμένα. δε θέλω να φοβησω κανέναν προς θεού.. Ότι μου είπαν είπα μήπως κ ισχύει κ γίνει καμια βλακεία με όλα τα παιδιά... είναι δικό τους το λάθος αν ισχύει.. είναι άδικο έτσι να χάσετε τα λεφτά σας..

Xanthos μια ερωτηση μονο να κανω... συμφωνω σε αυτα που λες αλλα εγω αν δωσω το διπλωμα μου που το εχω καταθεσει πως θα οδηγαω μετα; Και αν με σταματησουν τι θα πω;

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Που να το καταθέσεις βρε αδερφέ; φωτοτυπία του διπλώματος θα πας όχι το πρωτότυπο
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Οταν με το καλο μπουμε θα δωσουμε τον προβλεπομενο ορκο στην διευθυνση απο την οποια καναμε την αιτηση προσληψης. Το αναγραφει η προκηρυξη. Τωρα για τα αθληματα ισχυει και αυτο που λεει ο Ι ΜΑΚ αλλα ειναι και σε τι επιτροπη θα πεσεις!
Άβαταρ μέλους
HELLENICROWER
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από HELLENICROWER »

Xanthos έγραψε:Που να το καταθέσεις βρε αδερφέ; φωτοτυπία του διπλώματος θα πας όχι το πρωτότυπο

Συγνωμη λαθος καταλαβα..

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Το πρωτότυπου π λέω πήγα αν είδες έγραψα ν φωτοτυπία.. Μπορεί να ήθελε να Το δει... Ο άλλος παραπάνω γραφείων φωτοτυπία δεν θα το μετρήσουν; αν είναι δυνατόν.. άλλο πρωτότυπο άλλο φωτοτυπία άλλο βεβαίωση!
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Γραφει^^
Ο. Π. Κ. Ε
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 251

Δημοσίευση από Kirios »

Μολης εβαλα εναν υπστρατηγο και πηρε τηλ πανω και ειπε οτι η βεβαιωση μετραει κανονικα
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Έκανα το μήκος χωρίς να πέσω 3.70 μονο αλμα δεν είναι τόσο δύσκολο αν έπεφτα θα έκανα κάτι παραπάνω μπορεις και να μην πέσεις δλδ αν το περνάς?
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Player7 »

Καλημερα παιδια.. και γω ετσι ξερω οτι εχεις 5 μερες μετα τη ληξη της προθεσμιας να καταθεσεις το διπλωμα! Τωρα τι να πω θα δειξει...

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Player7 »

Εννοειται δε σε υποχρεωνει κανεις να πεσεις, αρκει να περνας το 3.60!
Άβαταρ μέλους
Spyros D.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Spyros D. »

Θανος2468 έγραψε:Έκανα το μήκος χωρίς να πέσω 3.70 μονο αλμα δεν είναι τόσο δύσκολο αν έπεφτα θα έκανα κάτι παραπάνω μπορεις και να μην πέσεις δλδ αν το περνάς;

Φίλος που είχε περάσει μου έχει πει πως μπορείς να κάνεις ότι/όπως γουστάρεις από θέμα τεχνικής, αρκεί να είσαι μέσα στα όρια που ζητάνε. Ένας που ήταν υπερβολικά ψηλός, πέρασε το ύψος σχεδόν περνώντας τα πόδια του ένα ένα από πάνω πχ Εικόνα

Βέβαια αυτός είχε περάσει ΠΚΕ για ακαδημία που εκεί βασικά θέλει προσπάθεια για να κοπείς από θέμα ελαστικότητας...
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

Μαυροσκούφης έγραψε:
Μαυροσκούφης έγραψε:Άλλη μια ερώτηση μου γεννήθηκε.. Όσοι ήταν ΔΕΑ, από την στιγμή που θα μπούνε στην αστυνομία τι κινήσεις πρέπει να κάνουν (αν πρέπει) όσον αφορά τον στρατό.. και ποια η σχέση τους μετά με αυτόν;

Θα συνεχίσουν να είναι σε εφεδρεία και θα ισχύει το πράσινο Ειδικό Φύλλο Πορείας που έχουν;

Φίλε Καλημέρα Όχι από την στιγμή που γίνεσαι αστυνομικός και παίρνεις την ταυτότητα σταματάς να έχεις σχέση με τον στρατό δεν σε καλούν σε εκπαιδεύσεις κτλπ Διότι ανήκεις σε άλλες ένοπλες δυνάμεις

ΛΟΚΚ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από ΛΟΚΚ »

Καλημέρα παιδιά. Τα ΤΑΤΟΥΑΖ με ποια κριτήρια δεν θα αποσκοπούν κάπου και δεν θα προκαλούν στα μη ΕΜΦΑΝΉ σημεία...
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

wolver έγραψε:Φιλος μου που εδωσε πκε φετος, στο μηκος δεν ειχανε ουτε κονους ουτε τιποτα απλα κανανε ενα αλμα ο καθενας και τους περασανε ολους! Και μου ειπε και αλλα τραγικα που αν σας τα πω δεν θα με πιστευετε!

Άστο στα πκε Αστυφυλάκων δίνει και η κουτσή Μαρία και τους περνάνε όλους μην συγκρίνεις αυτά νε των Ε. Φ χαχα

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

Θανος2468 έγραψε:Έκανα το μήκος χωρίς να πέσω 3.70 μονο αλμα δεν είναι τόσο δύσκολο αν έπεφτα θα έκανα κάτι παραπάνω μπορεις και να μην πέσεις δλδ αν το περνάς?

Ναι φίλε μου και ευθεία μακροβουτη αν θες κάνεις ( Μην το δοκιμάσει κάνεις ) αρκεί να περνάς το 3.60

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης