Καλα τωρα τον φαγαμε τον γαιδαρο ουτε η ουρα δν μας εμεινε xaxaxaaxaxa!yπομονη και ο ουρανος θα γινει πιο γαλανος εγω τωρα απορω γιατι εχω ανχος αφου ξερω οτι δν θα μπω. Αλλα ισως ποτε δεν ξερεις σε αυτη την ζωη τι γινεται! Λοιπον απο αυριο θελω καλα νεα να βλεπω παιδια χαρουμενα εδω μεσα!
Θα βγούνε ρε παιδιά ή θα μεινουμε με την χαρά! Εμένα εχει πάψει να με απασχολεί το θέμα, ομως θελω πολύ να μάθω από εσας οτι σας πηρανε και ειστε χαρούμενοι! Κάνουμε λοιπόν υπομονή λιγες ωρες ακόμη!
Παιδια εχω μια τρομερηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ιδεα! Δε τους προτεινουμε να τα βγαλουν αυριο να δουμε κ μεις τι Γινεται κ ας μας καλεσουν κ 1 κ 2 κ 3 μηνες μετα! Δε μας νοιαζει μας νοιαζει; Α ρ Κ Ε Ι Να ξερουμε! Ελεος! Οσοι συμφωνειται ψηφιστε εδω... ! Λεμε η ουρα εμεινα αλλα δε τελειωνει... Τι ουρα ειναι αυτη γαιδαρου 'η ανακοντα;
Έλα μωρέ ακόμη αύριο ας περιμένουμε και αν δεν τα βγάλουν την άλλη δεύτερα μετά σιγά δεν έγινε και τίποτα, αν και έτσι όπως μας βλέπω θα μπούμε με τους επιλαχόντες της επόμενης προκήρυξης 5 ωρες και σημερα
Απο 23 το νιωθω... ! Αλλα μακαρι αυριο... Χριστινακι αστο... Οτι και να πουμε και να προτεινουμε... Χαμπαριι δεν... Που εξω απο το υπουργειο να κατσω με πανο 8α με φανε τα περιστερια και εκεινη θα ξυνουν γκασμα τουρκιας και βαλε... Ασε ασε... Χεσε θεατρα και κατουρα παραστασεις στο μεγαλειο του πλεον... ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΞΕΙ ΟΜΩΣ... Καμια διαθεση για τιποτα Ελεος... Αντε να δουμε Υπομονη παιδια.