ΥΕΑ στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
nikmarg
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από nikmarg »

Καλυσπερα, εχω αρχιση να προπονουμε απο τωρα για τα αθληματα ωστε να μπορεσω να βγαλω τα αθληματα με αριστα, θελω να μπω με την Ε εσσο το 2016, Ειμαι 23 χρονων τωρα. Το μονο που με απασχωλη ειναι οτι δεν εχω μεσον, αν ολλα τα αθληματα τα βγαλω με αριστα το οποιο εξαρταταται απο εμενα καθαρα, θα με παρουν ή φαω ακηρο.

Τα 2 μιλια θα τα βγαλω σε κατω απο 13 λεπτα 75 καμσης σε 2 λεπτα και 80 κιλιακους σε 2 λεπτα. Ειμαι πολυ κοντα στο να πιασω αυτα τα νουμερα και ακομα εχω 1.5 χρονο

Άβαταρ μέλους
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Avatar »

Αυτό δεν μπορεί να το εγγυηθεί κανένας. Η γνώμη μου είναι ότι με άριστα στα αθλήματα ή ακόμα κι αν χάσεις 2-3 βαθμούς δεν σε κόβουν γιατί θα είσαι στους τοπ
Νεοσύλλεκτος στρατιώτης 2013 Ε'ΕΣΣΟ--> ΥΕΑ/Α--> Λοχίας ΥΕΑ/Β--> ΔΕΑ(ΠΖ)--> Ανθυπολοχαγός(ΠΖ)
Άρχων

Δημοσίευση από Άρχων »

Καλησπέρα. Φίλε Νικμαργκ, είμαι από την τελευταία σειρά δοκίμων που απολύθηκε και είμαι (ΠΖ-Ο), αλλά έκανα κι εγώ 4 μήνες στην ΣΕΑΠ. Να ξες 2 πράγματα: Α) Τα αθλήματα όντως βγαίνουν, αλλά μετράει πάντα και πόσα άτομα χρειάζονται (μιλώντας πάντα χωρίς τον παράγοντα βύσμα), εννοώντας μπορεί οι επιτυχείς της σειράς σου να είναι 50, αλλά να χρειάζονται 30, συνεπώς θα πάρουν τους 30 καλύτερους (θεωρητικά, γιατί στη σειρά μου έγιναν τρελά πράγματα). Β) Το μίλι κάνε το σε όποιο καλύτερο χρόνο μπορείς, αλλά στις κάμψεις και στους κοιλιακούς χρειάζεται μέχρι 50 για το άριστο, ούτε 75, ούτε 80, ούτε 100. Αν κάνεις 75 κάμψεις θα κουραστείς περισσότερο για τους κοιλιακούς οι οποίοι γίνονται κατευθείαν χωρίς διάλειμμα. Το λέω από δικό μου βητά της 2013 Ε ΕΣΣΟ που βοήθησε δικό μας (2013 ΣΤ ΕΣΣΟ) στις 50 κάμψεις, σταματώντας τον, ενώ ο ίδιος την είχε πατήσει ακριβώς όπως προανέφερα.
nikmarg
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από nikmarg »

Ετσι πιστευω και εγω, και ρουσφετια να παρουν θα κοψουν αυτους προς το τελος οχι τους πρωτους
Καταδρομέας
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Καταδρομέας »

1. Στην ΣΕΑΠ υπάρχει χρόνος για να εξασκεί ένας ΥΕΑ τα αθλήματα για το ΚΕΑΠ;

2. Οι ΔΕΑ στην Μονάδα τους κάνουν υπηρεσίες πχ σκοπιές, ΑΜ, θαλαμοφύλακες; Ή εκτελούν μόνο υπηρεσίες που κάνουν τα στελέχη πχ ΑΥΔΜ, ΒΑΥΔΜ;

3. Όταν γίνουν Ανθυπολοχαγοί, εκτελούν μόνο υπηρεσίες που κάνουν τα στελέχη;

ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Καλησπερα,1) Εκτελουν σχεδον αποκλειστικα επιτελικες υπηρεσιες, οπως ειπες ΑΥΔΜ, ΒΑΥΔΜ, ΒΑΕΑΑΣ κλπ, σε καποιες περιπτωσεις ενδεχομενως να κανεις και αρχιφυλακα αν σε στειλουν σε καποιο φυλακιο, βλεπε Κανδηλι.2) Μαλλον τις ιδιες υπηρεσιες που εκανες ως δοκιμος θα κανεις, θεωρητικα ενα μηνα πριν την απολυση θα σας δωσουν το αστερι, εμας μας το δωσαν μια βδομαδα πριν απολυθουμε
Καταδρομέας
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Καλησπέρα ΔΕΑ_2αμαλ.

- Τι είναι ο ΒΑΕΑΑΣ;

- Στην ΣΕΑΠ υπάρχει χρόνος για να εξασκεί ένας ΥΕΑ τα αθλήματα για το ΚΕΑΠ;

ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

1) Οταν σε ενα στρατοπεδο υπαρχουν πανω απο μια μοναδες, εκτελειται υπηρεσια εποπτη για ολο το στρατοπεδο συλλογικα, αυτος ειναι ο ΑΕΑΑς, ο οποιος χρειαζεται βοηθο (μαντεψε ποιον.) 2) Δεν υπαρχει ωφελιμος χρονος για αθλητικη συντηρηση/εξασκηση, πολλω δε μαλλον για βελτιωση
Καταδρομέας
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Κατάλαβα ΔΕΑ_2αμαλΕυχαριστώ!

nikmarg
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από nikmarg »

Καλυσπερα φιλε Αρχων. Θα μπωρουσες να επεκταθεις λιγο στο τι τρελα πραγματα εγιναν σε εσας. Ειμαι 23 χρονων παντρεμενος και θα αφυσω την γυναικα μου και το σπιτη μου ωστε να παω Υεα ειδικες δυναμεις αν ειναι να με κοψουν ειπιδη δεν εχω θειο υπουργο καλα κρασια.

Μενω μονιμα στον Καναδα και θα ερθω πισω για αποκλιστηκα για αυτον τον σκοπο
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 28
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Κοίτα, περισσότερες πιθανότητες έχεις να πάς να υπηρετήσεις στο εθελοντής στη JTF2 του Καναδικού Στρατού -αν έχεις υπηκοότητα- παρά ως ΔΕΑ στις Ειδικές Δυνάμεις.
nikmarg
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από nikmarg »

Εχω υπηκοοτητα αλλα τη να το κανω, να παω να σκοτωθω χωρις λογο. Θελω να υπητετησω στην Ελλαδα. Φιλε Νασσο με στεναχωρισες αλλα θα το πρωσπαθισω και οτι γινει.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 28
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Αυτή δυστύχώς είναι η πραγματικότητα. Και θα ήταν κρίμα εκεί που προσπαθείς να πάς ΔΕΑ Ε. Δ να σε "πετάξουν" σαν ΔΕΑ Πεζικού.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Φιλε μπορείς να πας JTF2, και θες να ρθεις ΣΕΑΠ ; Δικια μου άποψη, που πηγα και έφυγα ενα μηνα πριν την ονομασία, μακριά...

Απο εκπαίδευση σκοπετα... οι οπλιτες ειδικων και αερομεταφερομενων εχουν καλυτερη!4 μήνες φυλας το στρατόπεδο των βυσματων.

Και είναι εκμετάλλευση, η σειρά μου που ορκιστηκε την παρασκευή πηρε 500 ? !! Και πρέπει να πληρωνεις νοικια, λογαριασμούς..

ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Παιδια αν καταλαβα καλα, μπηκε στην ιδια προταση η JTF2 με τους ΔΕΑ ΛΟΚ; Προφανως αστειευοταν ο Νασος. Για να βαλω και τις δικες μου δυο δραχμες στον κουμπαρα του φιλου, προφανως και ΔΕΝ αξιζει να ρθεις στην Ελλαδα απ τον Καναδα για να υπηρετησεις, ειτε η επιθυμια αυτη αφορα την διψα σου για εκπαιδευση ειτε την τερψη του πατριωτικου σου αισθηματος. Αν ψαχνεις οντως για περιπετειες, εχεις πολυ περισσοτερες ευκαιριες εκει, στις εγχωριες ενοπλες δυναμεις, ειτε στις εγγυς γειτονικες. Ακομα και το Κοροναντο ειναι πιο κοντα απ το Ηρακλειο. Φιλικα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες