Guardian1 έγραψε:Τι να το κανεις το φεκ αδερφε, αμα οντως εχει μονο γραπτα και προφορικα, τοτε ψαξε να βρεις βυσμα μηπως και γινει τιποτα ή γραψου στη ΔΑΠ αμεσα!
Δε θα είναι μόνο έτσι αδερφέ, δε παίζει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Παρ Ιούλ 15, 2022 8:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Gouleasss94 έγραψε:Εγω επιμένω και λέω πανελλαδικά 27 χρόνων και με μεταπτυχιακά θα ειναι το πολύ 5 ατομα δν γίνεται αυτό και σιγά μην πάνε δικας
Ρε μάγκες είπαμε Οκ μλκια το όριο 27 αλλά μην λέτε μπουρδες 22 χρόνων τελειώνει ένας 18 το ΑΕΙ-ΤΕΙ άντε να κάνει 5 χρόνια να τελειώσει στα 23 μέχρι τα 24 να έχει τελειώσει στρατό στα 26 έχει και Μεταπτυχιακό
Τα άλλα τα χαπατα στη διαβούλευση γράφουν ότι το όριο πρέπει να παραμείνει χαμηλό επειδή χρειαζονται νέα και μαχιμα άτομα, και ότι οι 28+ έχουν αρχίσει να γερνάνε.Δηλαδή στους ειδικούς φρουρούς γιατί δέχονται και αυτούς που είναι 28+; Σε μαχιμες υπηρεσίες δε πάνε οι ΕΦ;
Άμα ήταν έτσι και στους εποπ ειδικών δυνάμεων το όριο θα έπρεπε να είναι βαριά 24 ετών.
Είναι δυνατόν να λέει κάποιος ότι η μαχημοτητα συσχετίζεται με την ηλικία; Δηλαδή όλοι οι 22αρηδες Έλληνες είναι πιο μάχιμοι από όλους τους 30αρηδες Έλληνες;
Τιμιο το 700 αρι αν γνωριζαμε και ποσοι θαναι στο αστυνομικο προσωπικο ακομα καλυτερα! Αλλα ο αριθμος ειναι ικανοποιητικος! Τωρα εσυ Guardian καθεσαι και σπαζεσαι για 2-3 κομπλεξικα τσογλανακια που ιδρωνουν μη τυχον και λαβουμε μερος οι 28 αρηδες και πολυ πιθανον μεινουν στην απεξω. Υπομονη δεν ειναι καθολου απιθανο να αλλαξει το οριο εστω να συμπριλαβει και τους 94.
Στα 700 άτομα δεν θα υπάρχει μια 500αρα ένστολο; Γκαρντ, ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντο του. Εγώ είμαι σίγουρος ότι οι 94αρηδες θα είναι σίγουρα μέσα!(Χωρις να έχω πληροφορία)