Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ETH-EP-PYR
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 139

Δημοσίευση από ETH-EP-PYR »

jioseftsavi έγραψε:Καλημέρα. Πολυ σωστά τα λες. Κάποιους τους Συμφέρει να βγάλει διότι μπορεί να μην καναν τα χαρτιά τους πέρυσι. Η να έχουν ποιο πολλά μορια φέτος. Το θέμα δεν είναι όμως τι θέλουμε εμείς. Το θέμα ειναι πως γίνονται ανέκαθεν τα πράγματα στις προκυρηξεις. Αν ειναι έτσι κάθε χρόνο να βγάζει καινούργια προκυρηξη διότι θέλει να μπει και νέος ενδιαφερόμενος! Δεν πάει έτσι όμως! Και στους πίνακες επιλαχοντων ενδιαφερομενοι και άνεργοι είναι! Αν το πάμε έτσι να κάνει και ο Μητσοτάκης το όριο στους ειδικούς φρουρούς 30++ να κάνω και εγώ τα χαρτιά μου που έχω πλέον 20 πτυχίο λυκείου και μια αράδα διπλώματα για να μπω! Δυστυχώς όμως το όριο είναι 28 και τέρμα δεν αλλάζει! Έτσι είναι και με το ΠΣ. Εβγαλε 2 Χρονιές προκυρηξεις. Και τώρα θα περνει επιλαχοντες. Και το σωστό θα είναι εως το πέρας της 5ετιαςνα περνει επιλαχοντες! Είχε μια 10ετια να βγάλει προκυρηξη έχει βγάλει 2 συνεχόμενες. Και κάποιοι περιμένουν καπάκι Τρίτη;
Συμφωνώ σε ότι λες!

Προκήρυξη θα βγάλει ισως Και ΜΟΝΟ αν χρειαστεί περισσότερο κόσμο από τις 2500!

Υπενθυμίζω πως το 19 ζήτησε 900 άτομα που μαζί με τους παλιούς έφταναν στα 1200! Το 20 αύξησε τα άτομα σε 2500 άρα έβγαλε προκήρυξη για 1300 θέσεις που του έλειπαν όσους και πήρε!

Δοκιμος07
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από Δοκιμος07 »

Πάλι ότι σας συμφέρει είστε εδώ μέσα αλλά αυτοί είστε ! Νέα προκυρηξη για 500 και άνω άτομα το δίκαιο !
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 269

Δημοσίευση από Predator »

Παιδιά ακόμα μιλάω με πολιτική προστασία και γελάνε όταν λέω ότι δεν θα βγάλει... Η προκήρυξη είπαν θα βγει αλλά την καθυστερούν λόγο covid
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Παιδιά ακόμα μιλάω με πολιτική προστασία και γελάνε όταν λέω ότι δεν θα βγάλει... Η προκήρυξη είπαν θα βγει αλλά την καθυστερούν λόγο Κορονοϊού δεν γίνεται η πολιτική προστασία που είναι υπεύθυνη για το ΠΣ να λέει ***** ... Κ δεύτερον τόνισαν πτι πάμε για εκλογές όποτε θέλει δεν θέλει θα βγάλει
ETH-EP-PYR
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δοκιμος07 έγραψε:Πάλι ότι σας συμφέρει είστε εδώ μέσα αλλά αυτοί είστε ! Νέα προκυρηξη για 500 και άνω άτομα το δίκαιο !
Το δικαιο ποιο είναι; Και ποιος το κρίνει;

Θεωρείς δικαιο όταν βγαίνει μια προκήρυξη και υπάρχουν πινακες με επιλαχόντες που μπορούν να καλυψουν όλα τα κενά που θα δημιουργηθούν, χωρίς να αυξηθούν οι οργανικές θέσεις να μην πάρει από επιλαχόντες και να ξαναβγάλει προκήρυξη;

Αν εννοείς αυτό με συγχωρείς φίλε μου αλλά διαφωνώ!

Δοκιμος07
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από Δοκιμος07 »

Predator δώσε μου το τηλ να τους πάρω και εγώ να το ακούσω αυτο που λες γιατί μας έσκασες 😂😂😂 κανόνισε να μας παπατζωνεις εδώ μέσα
Rad.
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Rad. »

Το δίκιο είναι να παίρνουν για τα επόμενα 5 χρόνια από του επιλαχώντες; Αυτό είναι προσπαθεία αντικειμενικής άποψης;

Μόνο στην πυροσβεστική συμβαίνει αυτό.

Επίσης στον τέταρτο πέμπτο χρόνο ένας επιλαχών πόσα μόρια μπορεί να έχει και πόσο "ικανός" θα είναι γιαυτη τη θέση όταν την κάλυψε τελευταίος των τελευταίων;

πιστεύετε είναι δίκιο να μπει ο 10.000στος που ίσως έχει 1 μόριο και έκανε τα χαρτιά του στην τύχη απο το να πάρει πιο ικανά παιδιά που συγκέντρωσαν μόρια; Αυτο λέτε δίκιο; Εγώ αυτό το λέω αδικο.

Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Παιδιά σας λέω ότι μου λένε εάν μ λένε παπατζες τότε σας λέω και εγώ αλλά λέω τι στο καλό 2 άτομα από κει μέσα να μ λένε ότι να ναι... Ο Θεός βοηθός παιδιά
ETH-EP-PYR
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Rad. έγραψε:Το δίκιο είναι να παίρνουν για τα επόμενα 5 χρόνια από του επιλαχώντες; Αυτό είναι προσπαθεία αντικειμενικής άποψης;

Μόνο στην πυροσβεστική συμβαίνει αυτό.

Επίσης στον τέταρτο πέμπτο χρόνο ένας επιλαχών πόσα μόρια μπορεί να έχει και πόσο "ικανός" θα είναι γιαυτη τη θέση όταν την κάλυψε τελευταίος των τελευταίων;

πιστεύετε είναι δίκιο να μπει ο 10.000στος που ίσως έχει 1 μόριο και έκανε τα χαρτιά του στην τύχη απο το να πάρει πιο ικανά παιδιά που συγκέντρωσαν μόρια; Αυτο λέτε δίκιο; Εγώ αυτό το λέω αδικο.

Καταρχήν σε όλες τις προκήρυξης του δημοσίου ισχύει ο πίνακας τον επιλαχόντων μέχρι να βγει καινούργια άρα δεν συμβαίνει μόνο στην πυροσβεστική (ψαξου).

Και στην συγκεκριμένη προκήρυξη και ολας αναφέρει 5ετια!

Δεύτερον έστω και μια αντιπυρική να έχει κάποιος είναι καλύτερος από αυτόν που έχει τελειώσει ΕΠΑΛ με 19 και ΕΔ διότι ούτε αλεξίπτωτα έχει η πυροσβεστική ούτε όπλα ούτε θα κανεις σκοινακια κουπί και ραπέλ!

Εξακολουθώ να διαφωνώ!

Και υπενθυμίζω πως δεν ενδιαφέρομαι απλά γνωρίζω πράγματα!

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 107

Δημοσίευση από D.Y.K »

Predator έγραψε:

Παιδιά σας λέω ότι μου λένε εάν μ λένε παπατζες τότε σας λέω και εγώ αλλά λέω τι στο καλό 2 άτομα από κει μέσα να μ λένε ότι να ναι... Ο Θεός βοηθός παιδιά

Δεν θα σε βοηθήσει ούτε ο Θεός εάν δεν βγάλει προκήρυξη.

Έχεις δεσμευτεί ενώπιον Θεού και των αναγνωστών του νήματος.

Ο σώζων εαυτόν σωθήτω έτσι και δε βγάλει προκήρυξη, να το ξέρεις.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Παρ Μαρ 26, 2021 3:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Rad.
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Rad. »

ETH-EP-PYR έγραψε:
Καταρχήν σε όλες τις προκήρυξης του δημοσίου ισχύει ο πίνακας τον επιλαχόντων μέχρι να βγει καινούργια άρα δεν συμβαίνει μόνο στην πυροσβεστική (ψαξου).

Δείξε μου μια προκήρυξη που έχουν πάρει περισσότερες από μια φουρνιες επιλαχώντες.

ETH-EP-PYR έγραψε:

Δεύτερον έστω και μια αντιπυρική να έχει κάποιος είναι καλύτερος από αυτόν που έχει τελειώσει ΕΠΑΛ με 19 και ΕΔ διότι ούτε αλεξίπτωτα έχει η πυροσβεστική ούτε όπλα ούτε θα κανεις σκοινακια κουπί και ραπέλ!

Εξακολουθώ να διαφωνώ!

Δε θα μπω στη διαδικασία να απαντήσω σε αυτό είναι τέρμα θεωρία, και είναι σαν να μου λες ότι όλοι οι επιλαχώντες έχουν και μια αντιπυρική οπότε ας πάρουμε και τον τελευταίο, επίσης ειναι θεωρία ικανότητας περί αλεξίπτωτα κτλ, τζάμπα συζήτηση επ' αυτού.

Το ποιος είναι πιο ικανός το ορίζει το ΠΣ στην προκήρυξη από τα μόρια, αντικειμενικά πράγματα για να προχωράει και η συζήτηση, αν θεωρείτε ικανό το τελευταίο επιλαχώντα οκ, δικό σας θέμα, εκεί διαφωνούμε.

Kokinos
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Kokinos »

Ή κάποιοι από τη πολιτική προστασία μας δουλεύουν για τα καλά ή μέσα στον Απρίλη θα τρίβετε τα μάτια σας [;) ] ... !
Άβαταρ μέλους
papadopoulos1988
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από papadopoulos1988 »

ETH-EP-PYR έγραψε:
papadopoulos1988 έγραψε:Αν βγάλει για μονίμους ή ΠΠΥ το όριο για ιδιώτες από 29 μπορεί να γίνει 31, λόγω αλλαγής συνταξιοδοτικού.
Τροφη για σκέψη θέλω να δώσω μόνο και όχι να

έρθω σε αντιπαράθεση!

Αν ισχύει αυτό που λες γιατί δεν αλλάζουν τα ηλικιακά όρια στους ΕΦ, Λιμενικό, ΕΠΟΠ κτλ;

Επίσης το ότι βγήκε μια προκήρυξη το 2011 δεν σημαίνει μετά από 10-15 χρόνια η επόμενη θα πατήσει πάνω στα ίδια!

Ένα παράδειγμα... Προκήρυξη Λιμενοφυλάκων 2019 το όριο ηλικίας από 26 μετά από πιέσεις πήγε στα 29 αλλά την είχαν υποσχεθεί από το 2017. Πίεση θέλει παιδιά. Οι περισσότεροι είναι πτυχιούχοι και έχουν ένσημα από κάπου... Στα 40 έτη ή στα 60 αποστρατεύεσαι, εκτός από τους Αξιωματικούς που τους διώχνουν μετά από έναν βαθμό.

ETH-EP-PYR
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

papadopoulos1988 έγραψε:
ETH-EP-PYR έγραψε:
papadopoulos1988 έγραψε:Αν βγάλει για μονίμους ή ΠΠΥ το όριο για ιδιώτες από 29 μπορεί να γίνει 31, λόγω αλλαγής συνταξιοδοτικού.
Τροφη για σκέψη θέλω να δώσω μόνο και όχι να

έρθω σε αντιπαράθεση!

Αν ισχύει αυτό που λες γιατί δεν αλλάζουν τα ηλικιακά όρια στους ΕΦ, Λιμενικό, ΕΠΟΠ κτλ;

Επίσης το ότι βγήκε μια προκήρυξη το 2011 δεν σημαίνει μετά από 10-15 χρόνια η επόμενη θα πατήσει πάνω στα ίδια!

Ένα παράδειγμα... Προκήρυξη Λιμενοφυλάκων 2019 το όριο ηλικίας από 26 μετά από πιέσεις πήγε στα 29 αλλά την είχαν υποσχεθεί από το 2017. Πίεση θέλει παιδιά. Οι περισσότεροι είναι πτυχιούχοι και έχουν ένσημα από κάπου... Στα 40 έτη ή στα 60 αποστρατεύεσαι, εκτός από τους Αξιωματικούς που τους διώχνουν μετά από έναν βαθμό.

Συμφωνώ για το παράδειγμα που αναφέρεις,

Υπάρχουν βέβαια και αλλά παραδείγματα που δεν ανέβηκε το όριο!

Αν με ρωτάς την άποψη μου θα πρέπει να καταργηθεί το όριο εφόσον έχει αθλήματα!

Ο ικανότερος να μπει!

Άβαταρ μέλους
jioseftsavi
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 118

Δημοσίευση από jioseftsavi »

Εφόσον κάποιος μπόρεσε να συμμετάσχει στην εν λόγω προκυρηξη σημαίνει ότι Είχε τα τυπικά προσόντα. Οπότε ναι και ο τελευταίος έχει δικαίωμα να μπει! Και είναι ικανός! Πχ για να συμμετέχει κάποιος σαν οδηγός απαραίτητα ήθελε δίπλωμα Γ. Πρωτος ήταν αυτός που είχε ΕΔ και Γ. Τελευταιος αυτός που δεν είχε ΕΔ αλλά είχε Γ! Σημαίνει ότι δεν είναι ικανός; Ας καναν τα χαρτιά τους μερικοί στην προκυρηξη του 2020! Το λεοφωρειο περνα στις 12 η ώρα. Αν πας 12κ05 καληνυχτα έφυγε δεν ξανά γύρνα! Τι θα πει κάποιοι φέτος έχουν μορια; Ας τα είχαν πέρυσι! Και εγώ φέτος έχω ανεργία 20 μορια και άλλα 20 από το Δ δίπλωμα που δεν είχα πέρυσι!+ τα υπόλοιπα! Δεν κλαιγομαι όμως. Ας ήμουν μάγκας να περνουσα πέρυσι! Μακάρι να βγάλει, αλλά να μην λέμε και ότι βολεύει τον καθέναν μας! Όλοι οι επιλαχοντες έχουν τα τυπικά προσόντα της προκυρηξης!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες