Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
nick521
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από nick521 »

Παιδια ας ελπισουμε να περασουμε ολοι και αυριο μεθαυριο να ειμαστε παρεακι στη σχολη!
TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 277

Δημοσίευση από TITO »

lamdar92 έγραψε:Από εμπειρία και μετά από τις προηγούμενες προκήρυξη και με τα δεδομένα όλα νομίζω ότι θα πάμε στους 1200 από 2350-2450 εάν πέσω έξω από αυτά πχ πάνω από 2500 θα εκπλαγω πραγματικα... Είναι πολύ δύσκολο αλλά και να γίνει θα είναι λόγο των γυναικών αλλά όπως και να έχει άποψη μου η επιλαχον θα περάσουν όλη.. αυτά.. εσυ τι πιστεύεις
θα σου δώσω απλά μια μικρή σε απόσταση βάση και θα μιλήσουμε όταν βγουν.2360-2380 η βάση.
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Kirios »

Δεν ξερω για σας εγω πιστευω μονο τον omadadiaspower κανεναν αλλο Εικόνα
Theophilos
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Theophilos »

Μην εκπλαγείτε αν η βάση είναι και χαμηλότερη από ότι πιστεύει ο γενικός βαθμός ατόμων εδώ.
Dias

Δημοσίευση από Dias »

TITO έγραψε:
lamdar92 έγραψε:Από εμπειρία και μετά από τις προηγούμενες προκήρυξη και με τα δεδομένα όλα νομίζω ότι θα πάμε στους 1200 από 2350-2450 εάν πέσω έξω από αυτά πχ πάνω από 2500 θα εκπλαγω πραγματικα... Είναι πολύ δύσκολο αλλά και να γίνει θα είναι λόγο των γυναικών αλλά όπως και να έχει άποψη μου η επιλαχον θα περάσουν όλη.. αυτά.. εσυ τι πιστεύεις
θα σου δώσω απλά μια μικρή σε απόσταση βάση και θα μιλήσουμε όταν βγουν.2360-2380 η βάση.
εκτίμηση δικιά σου η πληροφοριες?
TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από TITO »

Kirios έγραψε:Δεν ξερω για σας εγω πιστευω μονο τον omadadiaspower κανεναν αλλο Εικόνα
ο κάθε ένας πιστεύει ότι θέλει. Εννοείται είναι σεβαστό.
Άβαταρ μέλους
nick521
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από nick521 »

Πολυ πιθανον και να ειναι, ΜΑΚΑΡΙ
TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από TITO »

Theophilos έγραψε:Μην εκπλαγείτε αν η βάση είναι και χαμηλότερη από ότι πιστεύει ο γενικός βαθμός ατόμων εδώ.
μαζί με επιλαχόντες εννοείς η ο 1200 θέση;
iceman2
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από iceman2 »

Γεια σας παιδακια... Ο iceman2 ειμαι που ΠΑΓΩΝΩ τις βασεις ξερετε σε ποιους αναφερομαι... Σε ενα φιλο εδω μεσα ειχα δωσει βαση για Β 2450 επεσα εξω 50 μορια SORRY shootmann αλλα οπως σου ειπα ηταν δυσκολο ετσι κιαλλιως με τα μορια που εχεις να περασεις. Τα 2500 σα βαση δεν ανεβαινουν αλλο ουτε 10 μορια καθως και 1000 αιτησεις να εχουν μεινει οι 300 θα ειναι για Β... Δεν χρειαζεται να σας αναλυσω κατι παραπανω θα σας κουρασω κιολας, μερικοι ισως δεν το σηκωνετε-υποστηριζετε (θεμα hardware) ... Αλλα καταλαβαινετε πιστευω Κοιτοντας παλαιοτερους πινακες πως βαση Β με βαση Α εχουν καμια 300-350 μορια διαφορα μεσο ορο (με επιλαχοντες μεσα) αρα μερικοι μερικοι που ειρωνευοσασταν περιμενω να μη δεχτειτε τη θεση... Ξερετε εσεις. Για να πεσω εξω 101-2-3-4 ατομα αντι για 100 Εικόνα φιλικα παντα. Ο anastasios123 σας τα λεει ο iceman2 σας τα λεει ενας δυο ακομα κατι ψιλολεγανε αλλα εσεις δεν. Ειστε μαγκες!2-3 θελω να σας συναντησω στα ΠΚΕ να δω αμα ειστε το ιδιο μαγκες και απο κοντα (προς θεου δεν θα γινει κατι. Απλα να σας δω τπτ αλλο, αμα ζητησετε και συγνωμη θα γινουμε και φιλαρακια Εικόνα)

Το μονο που δεν καταλαβαινω εγω απο σενα lamdar92 ειναι πως γινετε προχθες να λες 2180 βαση, με βαση τα μεχρι εκεινης της στιγμης δεδομενα και μετα να λες για 2400φευγα. Τρολ; Ή παρασυρθηκες απο τη βλακεια μερικων (2600+ Βαση για Α);

Για τους καλοθελητες να αναφερω πως με εδιωξαν απο το μοναστήρι γιατι εσπασα τον ορκο σιωπης μου νωριτερα. Αλλα δεν αντεχα επρεπε να μιλησω

Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Kirios »

TITO έγραψε:
Kirios έγραψε:Δεν ξερω για σας εγω πιστευω μονο τον omadadiaspower κανεναν αλλο Εικόνα
ο κάθε ένας πιστεύει ότι θέλει. Εννοείται είναι σεβαστό.
ενοηται οτι κανω πλακα
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Kirios »

iceman2 έγραψε: Γεια σας παιδακια... Ο iceman2 ειμαι που ΠΑΓΩΝΩ τις βασεις ξερετε σε ποιους αναφερομαι... Σε ενα φιλο εδω μεσα ειχα δωσει βαση για Β 2450 επεσα εξω 50 μορια SORRY shootmann αλλα οπως σου ειπα ηταν δυσκολο ετσι κιαλλιως με τα μορια που εχεις να περασεις. Τα 2500 σα βαση δεν ανεβαινουν αλλο ουτε 10 μορια καθως και 1000 αιτησεις να εχουν μεινει οι 300 θα ειναι για Β... Δεν χρειαζεται να σας αναλυσω κατι παραπανω θα σας κουρασω κιολας, μερικοι ισως δεν το σηκωνετε-υποστηριζετε (θεμα hardware) ... Αλλα καταλαβαινετε πιστευω Κοιτοντας παλαιοτερους πινακες πως βαση Β με βαση Α εχουν καμια 300-350 μορια διαφορα μεσο ορο (με επιλαχοντες μεσα) αρα μερικοι μερικοι που ειρωνευοσασταν περιμενω να μη δεχτειτε τη θεση... Ξερετε εσεις. Για να πεσω εξω 101-2-3-4 ατομα αντι για 100 Εικόνα φιλικα παντα. Ο anastasios123 σας τα λεει ο iceman2 σας τα λεει ενας δυο ακομα κατι ψιλολεγανε αλλα εσεις δεν. Ειστε μαγκες!2-3 θελω να σας συναντησω στα ΠΚΕ να δω αμα ειστε το ιδιο μαγκες και απο κοντα (προς θεου δεν θα γινει κατι. Απλα να σας δω τπτ αλλο, αμα ζητησετε και συγνωμη θα γινουμε και φιλαρακια Εικόνα)

Το μονο που δεν καταλαβαινω εγω απο σενα lamdar92 ειναι πως γινετε προχθες να λες 2180 βαση, με βαση τα μεχρι εκεινης της στιγμης δεδομενα και μετα να λες για 2400φευγα. Τρολ; Ή παρασυρθηκες απο τη βλακεια μερικων (2600+ Βαση για Α);

Για τους καλοθελητες να αναφερω πως με εδιωξαν απο το μοναστήρι γιατι εσπασα τον ορκο σιωπης μου νωριτερα. Αλλα δεν αντεχα επρεπε να μιλησω

ΘΕΟΣ
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Παιδια τα πκε δεν παιρνουν καιρο να γινουν σε 1900 ατομα ;
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από Slade7 »

Έσκασε πληροφορία γερή κρατηθείτε Η φίλη της φιλης της θείας μου που είναι ξαδέρφη με την συνυφαδα ρώτησε τον περιπτερά που ξέρει την καθαρίστρια που ξέρει τον κηπουρό ενός από την Επιτροπή του ασεπ μου είπε λοιπόν ότι ο πρώτος είναι από 3000 μέχρι 3500 και η βάση διαμορφώνεται από 1500 έως 3000 κάπου εκεί ανάμεσα ελπίζω να βοήθησα

Johnny94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Johnny94 »

Εκτός Από τα troll θα πει κανείς αν έμαθε τπτα για α;
Dias

Δημοσίευση από Dias »

Iseman. Εγώ έλεγα 2250 και κάτω... συντασεσαι;
Στρατός και θητεία