Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)
Παιδια ας ελπισουμε να περασουμε ολοι και αυριο μεθαυριο να ειμαστε παρεακι στη σχολη!
θα σου δώσω απλά μια μικρή σε απόσταση βάση και θα μιλήσουμε όταν βγουν.2360-2380 η βάση.lamdar92 έγραψε:Από εμπειρία και μετά από τις προηγούμενες προκήρυξη και με τα δεδομένα όλα νομίζω ότι θα πάμε στους 1200 από 2350-2450 εάν πέσω έξω από αυτά πχ πάνω από 2500 θα εκπλαγω πραγματικα... Είναι πολύ δύσκολο αλλά και να γίνει θα είναι λόγο των γυναικών αλλά όπως και να έχει άποψη μου η επιλαχον θα περάσουν όλη.. αυτά.. εσυ τι πιστεύεις
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 38
Δεν ξερω για σας εγω πιστευω μονο τον omadadiaspower κανεναν αλλο 

-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Μην εκπλαγείτε αν η βάση είναι και χαμηλότερη από ότι πιστεύει ο γενικός βαθμός ατόμων εδώ.
εκτίμηση δικιά σου η πληροφοριες?TITO έγραψε:θα σου δώσω απλά μια μικρή σε απόσταση βάση και θα μιλήσουμε όταν βγουν.2360-2380 η βάση.lamdar92 έγραψε:Από εμπειρία και μετά από τις προηγούμενες προκήρυξη και με τα δεδομένα όλα νομίζω ότι θα πάμε στους 1200 από 2350-2450 εάν πέσω έξω από αυτά πχ πάνω από 2500 θα εκπλαγω πραγματικα... Είναι πολύ δύσκολο αλλά και να γίνει θα είναι λόγο των γυναικών αλλά όπως και να έχει άποψη μου η επιλαχον θα περάσουν όλη.. αυτά.. εσυ τι πιστεύεις
ο κάθε ένας πιστεύει ότι θέλει. Εννοείται είναι σεβαστό.Kirios έγραψε:Δεν ξερω για σας εγω πιστευω μονο τον omadadiaspower κανεναν αλλο![]()
Πολυ πιθανον και να ειναι, ΜΑΚΑΡΙ
μαζί με επιλαχόντες εννοείς η ο 1200 θέση;Theophilos έγραψε:Μην εκπλαγείτε αν η βάση είναι και χαμηλότερη από ότι πιστεύει ο γενικός βαθμός ατόμων εδώ.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 25
Γεια σας παιδακια... Ο iceman2 ειμαι που ΠΑΓΩΝΩ τις βασεις ξερετε σε ποιους αναφερομαι... Σε ενα φιλο εδω μεσα ειχα δωσει βαση για Β 2450 επεσα εξω 50 μορια SORRY shootmann αλλα οπως σου ειπα ηταν δυσκολο ετσι κιαλλιως με τα μορια που εχεις να περασεις. Τα 2500 σα βαση δεν ανεβαινουν αλλο ουτε 10 μορια καθως και 1000 αιτησεις να εχουν μεινει οι 300 θα ειναι για Β... Δεν χρειαζεται να σας αναλυσω κατι παραπανω θα σας κουρασω κιολας, μερικοι ισως δεν το σηκωνετε-υποστηριζετε (θεμα hardware) ... Αλλα καταλαβαινετε πιστευω Κοιτοντας παλαιοτερους πινακες πως βαση Β με βαση Α εχουν καμια 300-350 μορια διαφορα μεσο ορο (με επιλαχοντες μεσα) αρα μερικοι μερικοι που ειρωνευοσασταν περιμενω να μη δεχτειτε τη θεση... Ξερετε εσεις. Για να πεσω εξω 101-2-3-4 ατομα αντι για 100
φιλικα παντα. Ο anastasios123 σας τα λεει ο iceman2 σας τα λεει ενας δυο ακομα κατι ψιλολεγανε αλλα εσεις δεν. Ειστε μαγκες!2-3 θελω να σας συναντησω στα ΠΚΕ να δω αμα ειστε το ιδιο μαγκες και απο κοντα (προς θεου δεν θα γινει κατι. Απλα να σας δω τπτ αλλο, αμα ζητησετε και συγνωμη θα γινουμε και φιλαρακια
)
Το μονο που δεν καταλαβαινω εγω απο σενα lamdar92 ειναι πως γινετε προχθες να λες 2180 βαση, με βαση τα μεχρι εκεινης της στιγμης δεδομενα και μετα να λες για 2400φευγα. Τρολ; Ή παρασυρθηκες απο τη βλακεια μερικων (2600+ Βαση για Α);
Για τους καλοθελητες να αναφερω πως με εδιωξαν απο το μοναστήρι γιατι εσπασα τον ορκο σιωπης μου νωριτερα. Αλλα δεν αντεχα επρεπε να μιλησω

Το μονο που δεν καταλαβαινω εγω απο σενα lamdar92 ειναι πως γινετε προχθες να λες 2180 βαση, με βαση τα μεχρι εκεινης της στιγμης δεδομενα και μετα να λες για 2400φευγα. Τρολ; Ή παρασυρθηκες απο τη βλακεια μερικων (2600+ Βαση για Α);
Για τους καλοθελητες να αναφερω πως με εδιωξαν απο το μοναστήρι γιατι εσπασα τον ορκο σιωπης μου νωριτερα. Αλλα δεν αντεχα επρεπε να μιλησω
-
ενοηται οτι κανω πλακαTITO έγραψε:ο κάθε ένας πιστεύει ότι θέλει. Εννοείται είναι σεβαστό.Kirios έγραψε:Δεν ξερω για σας εγω πιστευω μονο τον omadadiaspower κανεναν αλλο![]()
-
ΘΕΟΣiceman2 έγραψε: Γεια σας παιδακια... Ο iceman2 ειμαι που ΠΑΓΩΝΩ τις βασεις ξερετε σε ποιους αναφερομαι... Σε ενα φιλο εδω μεσα ειχα δωσει βαση για Β 2450 επεσα εξω 50 μορια SORRY shootmann αλλα οπως σου ειπα ηταν δυσκολο ετσι κιαλλιως με τα μορια που εχεις να περασεις. Τα 2500 σα βαση δεν ανεβαινουν αλλο ουτε 10 μορια καθως και 1000 αιτησεις να εχουν μεινει οι 300 θα ειναι για Β... Δεν χρειαζεται να σας αναλυσω κατι παραπανω θα σας κουρασω κιολας, μερικοι ισως δεν το σηκωνετε-υποστηριζετε (θεμα hardware) ... Αλλα καταλαβαινετε πιστευω Κοιτοντας παλαιοτερους πινακες πως βαση Β με βαση Α εχουν καμια 300-350 μορια διαφορα μεσο ορο (με επιλαχοντες μεσα) αρα μερικοι μερικοι που ειρωνευοσασταν περιμενω να μη δεχτειτε τη θεση... Ξερετε εσεις. Για να πεσω εξω 101-2-3-4 ατομα αντι για 100φιλικα παντα. Ο anastasios123 σας τα λεει ο iceman2 σας τα λεει ενας δυο ακομα κατι ψιλολεγανε αλλα εσεις δεν. Ειστε μαγκες!2-3 θελω να σας συναντησω στα ΠΚΕ να δω αμα ειστε το ιδιο μαγκες και απο κοντα (προς θεου δεν θα γινει κατι. Απλα να σας δω τπτ αλλο, αμα ζητησετε και συγνωμη θα γινουμε και φιλαρακια
)
Παιδια τα πκε δεν παιρνουν καιρο να γινουν σε 1900 ατομα ;
Έσκασε πληροφορία γερή κρατηθείτε Η φίλη της φιλης της θείας μου που είναι ξαδέρφη με την συνυφαδα ρώτησε τον περιπτερά που ξέρει την καθαρίστρια που ξέρει τον κηπουρό ενός από την Επιτροπή του ασεπ μου είπε λοιπόν ότι ο πρώτος είναι από 3000 μέχρι 3500 και η βάση διαμορφώνεται από 1500 έως 3000 κάπου εκεί ανάμεσα ελπίζω να βοήθησα
Εκτός Από τα troll θα πει κανείς αν έμαθε τπτα για α;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 10 επισκέπτες