Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2015-2016)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από D.Y.K »

Vasss έγραψε:Ευχαριστώ πάρα πολύ! Η 31 ΜΕΕΔ είναι αμετάθετη;

Ναι στην Ελευσίνα και μόνο για όσο θα υπηρετείς στην ΜΕΕΔ (δεκαετία τουλάχιστον υπολόγισε).

Αν αποχαρακτηριστείς τότε υπηρετείς κανονικά σε όλες τις μονάδες της ΠΑ ανάλογα με τις ανάγκες και την ειδικότητα που θα έχεις (αναφέρομαι στους ΕΠΟΠ μόνο)

Άβαταρ μέλους
Vasss
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Vasss »

Ήσουν κατατοπιστικότατος. Ευχαριστώ.
πληγωμενος αετος

Δημοσίευση από πληγωμενος αετος »

Αν βγει προκυρηξη αν λεμε πως μπορει να δηλωσει καποιος Ο. Υ. Κ?
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από Diasostis31 »

πληγωμενος αετος έγραψε:Αν βγει προκυρηξη αν λεμε πως μπορει να δηλωσει καποιος Ο. Υ. Κ?

Ειδικότητα υποβρυχιου καταστροφεα, στο πολεμικο ναυτικό

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

πληγωμενος αετος έγραψε:Αν βγει προκυρηξη αν λεμε πως μπορει να δηλωσει καποιος Ο. Υ. Κ;

Από τον Στρατό Ξηράς θα πρέπει να δηλώσεις ειδικότητα των ειδικών δυνάμεων, να περάσεις τα προβλεπόμενα σχολεία (ΣΠΕΕΠΟΠΕΔ - ΣΧΑΛ [προαιρετικά πλέον]) και εν καιρώ να κάνεις αναφορά για να πας στο ΣΥΚ.

Αν δηλώσεις Πεζικό αναλύω σε προηγούμενο μήνυμα μου τον τρόπο μεταπήδησης.

Από το ΠΝ επιλέγεις μία οποιαδήποτε ειδικότητα και απλά δηλώνεις ότι επιθυμείς ότι επιθυμείς να παρακολουθήσεις το ΣΥΚ στην προκήρυξη και όταν διεξαχθεί το σχολείο και κατά την κατάταξη σου. Εάν το βγάλεις δύναται να σταδιοδρομήσεις και στην ΔΥΚ μόνο ως ΕΠΟΠ στο ΠΝ όμως.

Σου παραθέτω και το σχετικό απόσπασμα από την προκήρυξη του ΠΝ το 2009.

Οι υποψήφιοι ΕΠΟΠ δύνανται να δηλώσουν επιθυμία εκπαιδεύσεως στη ΔΥΚ και εφόσον επιλεγούν και διέλθουν επιτυχώς το Σχολείο Βασικής Εκπαιδεύσεως ΥΚτ (6μηνης διάρκειας) δύνανται να σταδιοδρομίσουν στη ΔΥΚ.

Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 230

Δημοσίευση από george777 »

Θέλει @@ εκεί δεν είναι αστεία απο τα λίγα που ξέρω πληγωμένε αετέ ... Αλλά μακάρι να σου κάτσει στην πορεία και να πετύχεις... Εικόνα εγώ πάντως τους βγάζω το καπέλο αυτούς τους μάχιμους...
pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από pame_pali »

george777 έγραψε:Θέλει @@ εκεί δεν είναι αστεία απο τα λίγα που ξέρω πληγωμένε αετέ ... Αλλά μακάρι να σου κάτσει στην πορεία και να πετύχεις... Εικόνα εγώ πάντως τους βγάζω το καπέλο αυτούς τους μάχιμους...

ακριβως... Καμια σχεση οι φανταροι ουκ/ειδ. Δυναμεις κλπ με τους μονιμους.

πληγωμενος αετος

Δημοσίευση από πληγωμενος αετος »

παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις ξερω δεν ειναι ευκολα εκει που θελω να πω ειμαι 21 χρονων συνηδητοποιημενος για το που παω ας ελπισουμε να βγει στα σιγουρα προκυρηξει και παλι ευχαριστω και καλο σας βραδυ
Άβαταρ μέλους
Tasos2aMAL
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από Tasos2aMAL »

Μια ερώτηση, που μου έχει διαφύγει τη τελευταία βδομάδα. Τα υπουργεία κατέθεσαν τις ελλείψεις που έχουν; Έγιναν ανακοινώσεις; Γιατί το μάτι μου δεν πήρε τίποτα. Αν ήταν σοβαροί, θα παρέθεταν, παράδειγμα, υπ. Παιδείας 3400 άτομα ανάγκη πρόσληψης, υπ. ΠροΠο 2000 άτομα, υπ. Άμυνας 4000 άτομα, κ. Ο. Κ. Να πει το υπ. Οικονομικών τα κονδύλια είναι Χ ευρώ, εκ των οποίων Ψ ευρώ χρηματοδοτούνται απο ε. Ε. εσπα, κτλ, κτλ. Που έχουμε σημαντικά κενά; Εδώ. Πόσα διαθέτουμε για προσλήψεις; Τόσα. Προκήρυξε άμεσα ΧΨ θέσεις. Μάλλον, δεν έχει η κυβέρνηση πλάνο και πάμε κουτουρου (ΚΤΡ). Ο Βαρούφεν είναι έτοιμος για ηρωική έξοδο από το παιχνίδι, έκανε το κομμάτι του,bon viveur νεοέλληνας, θα παραδώσει ήδη προυπάρχουσα καμμένη γη, έχοντας έρθει και σε ρήξη, όπως ο ίδιος χαρακτηρίζει, με τους εταίρους. Οπότε πάμε για προσλήψεις, τύπου βαθύ πασόκ, με κάτι καθαρίστριες, κάτι ερτ, κάτι δημοτικούς αστυνόμους και 5μηνα προγράμματα πλασματικής μείωσης της ανεργίας. Πρώτη φορά αριστερά, πρώτη φορά από κ@λο. Αν έρθει, πιστεύω, θα είναι καθαρά δουλειά ψεκασμένου, συγγνώμη καμμένου εννοούσα, ο οποίος φαίνεται να το ποθεί διακαώς να γίνουν προσλήψεις κατά τη διάρκεια της θητείας του ως υπεθα, για να αφήσει κάπως καλό όνομα, ως καριερίστας πολιτικός και αρχηγός κόμματος, είναι το μόνο που με κάνει να πιστεύω, προσωπικά, σε μια πιθανή προκήρυξη εντός του 15.
ΠΑΝΟΣ

Δημοσίευση από ΠΑΝΟΣ »

Καλησπέρα παιδιά,

Θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος να μου πει τι παίζει με την μοριοδότηση;
Έχω κάνει την θητεία μου στην Π. Α (12μηνη) σαν έφεδρος σμηνίας με την ειδικότητα του αερονόμου, είμαι απόφοιτος ΤΕΙ απο τμήμα πληροφορικής, είμαι απόφοιτος ΤΕΕ Β' κύκλου και έχω δίπλωμα μηχανής. Δεν έχω Πτυχίο σε κάποια ξένη γλώσσα (απο ξένες γλώσσες παίρνεις αρκετά μόρια;). Αν μπορεί να μου πει κάποιος τι μόρια παίρνω και από που θα το εκτιμούσα πολύ. Και τι πιθανότητες έχω με τα μόρια που μαζεύω. Και κάτι τελευταίο μπορώ να κάνω αίτηση μόνο στην Π. Α ή και στο Π. Ν;(προτιμώ Π. Α Μου αρέσει περισσότερο)

Ευχαριστώ πολύ.
Georg2121

Δημοσίευση από Georg2121 »

Μην αγχωνεσαι αν δηλωσεις Π. Ν θα ερθουν τα βατραχια στην προεκπαιδευση για να δηλωσουν ατομα για Σ. Υ. Κ (σχολειο υποβρυχειων καταστροφων) Εικόνα που πλεον ειναι 8 μηνες!
Georg2121

Δημοσίευση από Georg2121 »

Παντως αν βγει Προκ.(μακαρι) θα γινει 'πολεμος' για το ποιος θα μπει!
Σπυρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπυρος1μαλ »

Είναι απλό παιδεία δεν βλέπω και εγώ φως σταμάτησαν το λιμενικό και την αστυνομία θα σταματήσουν τώρα και αυτό μακάρι να βγει και εγώ το θέλω αλλά σταμάτησαν να μιλάνε για αυτο πάλι που σημαίνει η έφαγαν άκυρο η απλά ήθελαν να πουλήσουν εφημερίδες... δικιά μ άποψη.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΠΑΝΟΣ έγραψε:Καλησπέρα παιδιά,

Θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος να μου πει τι παίζει με την μοριοδότηση;
Έχω κάνει την θητεία μου στην Π. Α (12μηνη) σαν έφεδρος σμηνίας με την ειδικότητα του αερονόμου, είμαι απόφοιτος ΤΕΙ απο τμήμα πληροφορικής, είμαι απόφοιτος ΤΕΕ Β' κύκλου και έχω δίπλωμα μηχανής. Δεν έχω Πτυχίο σε κάποια ξένη γλώσσα (απο ξένες γλώσσες παίρνεις αρκετά μόρια;). Αν μπορεί να μου πει κάποιος τι μόρια παίρνω και από που θα το εκτιμούσα πολύ. Και τι πιθανότητες έχω με τα μόρια που μαζεύω. Και κάτι τελευταίο μπορώ να κάνω αίτηση μόνο στην Π. Α ή και στο Π. Ν;(προτιμώ Π. Α Μου αρέσει περισσότερο)

Ευχαριστώ πολύ.

Φίλε μου δεν θα σου πούμε πόσα μόρια συγκεντρώνεις ακριβώς επειδή μπορείς κάλλιστα να το κάνεις μόνος σου διαβάζοντας τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις των προκηρύξεων του 2009. Πιθανολογώ ότι βαριέσαι όμως.

Μπορείς να κάνεις τα χαρτιά σου σε όσες προκηρύξεις θες αρκεί να βγουν πάνω κάτω το ίδιο διάστημα για να συμπίπτουν οι ημερομηνίες διεξαγωγής των εξετάσεων.

Το 2009 βγήκαν σχεδόν ταυτόχρονα προκηρύξεις για Στρατό Ξηράς, Πολεμική Αεροπορία, Πολεμικό Ναυτικό και Στρατολογία οπότε οι υποψήφιοι είχαν δικαίωμα συμμετοχής / επιλογής.

Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από glock »

Καλησπερα κυριοι... Θελω να ρωτησω (αν ποτε βγει) στην ειδικοτητα βρεφονηπιοκομος εποπ με πτυχιο τει, αντβανς στα αγγληκα και υπολογιστες εχει καμια πιθανοτητα;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες