Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2014)
07-01 εως 30-01 88ρηδες εκτος δηλαδη;
- expedition
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 23
Η προκήρυξη αναφέρει "να έχουν γεννηθεί από 01-01-1988 και μετά". Τι δε καταλαβαίνεις από αυτό;310LELE έγραψε:07-01 εως 30-01 88ρηδες εκτος δηλαδη;
expedition έγραψε:Η προκήρυξη αναφέρει "να έχουν γεννηθεί από 01-01-1988 και μετά". Τι δε καταλαβαίνεις από αυτό;310LELE έγραψε:07-01 εως 30-01 88ρηδες εκτος δηλαδη;
Δεν το καταλαβαίνω γιατι δεν το διάβασα... Συγνώμη! Ευχαριστώ
Στη σελ.7 αποδειξη ειδικων προσοντων για την κατηγορια ε. Δ ζητάει πιστοποιητικο τυπου Α' η δεν καταλαβα καλα;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 57
310LELE έγραψε:07-01 εως 30-01 88ρηδες εκτος δηλαδη;
Ασχέτως απο την πρώτη ημέρα υποβολής των δικαιολογητικών, το όριο ηλικίας μετράει την ημέρα της έκδοσης της προκήρυξης. Στην προκειμένη περίπτωση, εφόσον βγήκε φέτος οι 88αρηδες είναι μέσα.

-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
310LELE έγραψε:Στη σελ.7 αποδειξη ειδικων προσοντων για την κατηγορια ε. Δ ζητάει πιστοποιητικο τυπου Α' η δεν καταλαβα καλα;
Επίσης έχω πρόβλημα διότι είμαι πάρα πολύ αδύνατος και πολύ ψηλός δεν βρήκα κάπου να λέει κάτι για αναλογία ύψους βάρους και πάλι συγνώμη αν δεν είμαι παρατηρητικός αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει
-
310LELE έγραψε:310LELE έγραψε:Στη σελ.7 αποδειξη ειδικων προσοντων για την κατηγορια ε. Δ ζητάει πιστοποιητικο τυπου Α' η δεν καταλαβα καλα;
Επίσης έχω πρόβλημα διότι είμαι πάρα πολύ αδύνατος και πολύ ψηλός δεν βρήκα κάπου να λέει κάτι για αναλογία ύψους βάρους και πάλι συγνώμη αν δεν είμαι παρατηρητικός αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει
Ρίξε φαι τώρα στις γιορτές!

-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
Παιδιά Μαζί με το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης βγάζουν και το αποδεικτικό των ειδικοτήτων αυτών από τις ένοπλες δυνάμεις που προκύπτει ότι υπηρετήσαν στις Ε. Δ μέχρι την απόλυση τους με την ειδικότητα αυτή; Ευχαριστώ!
Φίλε vardou το λέει κάπου συγκεκριμένα αυτό στην προκ. Και εγώ αυτό ήξερα απλά δεν το διάβασα κάπου...
-
310LELE έγραψε:Φίλε vardou το λέει κάπου συγκεκριμένα αυτό στην προκ. Και εγώ αυτό ήξερα απλά δεν το διάβασα κάπου...
Γενικά αυτό ισχύει αλλά τώρα δεν έχω κοιτάξει προσεκτικά την προκήρυξη. Κάπου θα λέει για τις διατάξεις της ΣΜΥΝ, σχετικά με τον ΔΜς, που σύμφωνα με αυτές γίνονται οι διαγωνισμοί του Λιμενικού. Πάντως το 19-27 είναι το στάνταρ!
-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
Σε ευχαριστώ πολύ! Καλή επιτυχία σε όλους παιδιά 49 θέσεις είναι ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ και θεωρώ ότι οι αιτήσεις θα είναι λίγες, άλλος ένας μαραθώνιος ξεκινάει!
Νικος έγραψε:Παιδιά Μαζί με το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης βγάζουν και το αποδεικτικό των ειδικοτήτων αυτών από τις ένοπλες δυνάμεις που προκύπτει ότι υπηρετήσαν στις Ε. Δ μέχρι την απόλυση τους με την ειδικότητα αυτή; Ευχαριστώ!
Δεν υπάρχει αποδεικτικό ειδικοτήτων.
Στο πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης αναγράφονται τα πάντα μέσα (ειδικότητα, μεταθέσεις, μεταβολές, το αν σου δόθηκε δεύτερη ειδικότητα κατά την διάρκεια της θητείας σου, αποσπάσεις κλπ).
Μην σε αγχώνει αυτό.
Παιδια καλησπερα οι απλοι καταδρομεις παιρνουν τα μορια των 10 νεων?
- expedition
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 23
Μεγάλε θα μας τρελάνεις; Αν ήσουν απλός καταδρομέας πως θα πάρεις τα μόρια του Δεκανέα; Δε παίρνεις καθόλου.TSIK έγραψε:Παιδια καλησπερα οι απλοι καταδρομεις παιρνουν τα μορια των 10 νεων;
expedition έγραψε:Μεγάλε θα μας τρελάνεις; Αν ήσουν απλός καταδρομέας πως θα πάρεις τα μόρια του Δεκανέα; Δε παίρνεις καθόλου.TSIK έγραψε:Παιδια καλησπερα οι απλοι καταδρομεις παιρνουν τα μορια των 10 νεων;
Και προσπαθούσα να καταλάβω τι στο καλό ήταν το 10 νεων. Πραγματικά ούτε καν πήγε το μυαλό μου!

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης