τι εχεις τελειωσει; Ποσο χρονων εισαι; ΣΣΕ καταλαβαινω απολυτα... αλλα δε πρεπι να σε περνει απο κατω. πρεπι να εχει δυναμη κ κ κατι θα βρεθει. ολα να πανε καλα. εχει ο θεος για ολους. ποτε νωρις ποτε αργα για μερικους. ελπιζω σε λιγο χρονο να ειαμστε συναδελφοι...eleftheri@ έγραψε:το κατανοώ απόλυτα αυτό που λες... είναι λίγο δύσκολοι οι καιροι!
σου εύχομαι το καλύτερο και να μας βγάλεις ασπροπρώσοπους "εμάς τους παρολίγον τεχνίτης ηυ"
μπορεί να με έχει πάρει λίγο από κάτω αυτή η ήττα αλλά δεν τα παρατάω! είμαι πολύ πεισματάρα
και που ξέρεις μπορεί να σε προλάβω στην επόμενη προκήρυξη... χιχιχι! βασικά με ενδιαφέρει πολύ η συγκεκριμένη ειδικότητα καθώς και τα δίκτυα!
Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 21
Περίμενε γιατί έπεσαν πολλές ερωτήσεις μαζεμένες!
Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα
24 (έχω ακόμα 3 χρόνια που θα μπορώ να προσπαθώ ε. Που θα πάει κάποια στιγμή θα τα καταφέρω "ελπίζω"...
Όσο γιατο κάτι θα βρεθεί αυτό το κάτι θέλω να είναι ΕΠΟΠ!
Τέλος μακάρι να γίνουμε συνάδελφοι!
Αλλά μην ξεφεύγουμε από το θέμα γιατί θα μας γίνει παρατήρηση!
Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα
24 (έχω ακόμα 3 χρόνια που θα μπορώ να προσπαθώ ε. Που θα πάει κάποια στιγμή θα τα καταφέρω "ελπίζω"...
Όσο γιατο κάτι θα βρεθεί αυτό το κάτι θέλω να είναι ΕΠΟΠ!
Τέλος μακάρι να γίνουμε συνάδελφοι!
Αλλά μην ξεφεύγουμε από το θέμα γιατί θα μας γίνει παρατήρηση!

ΑΑΑΑXXXXXX ρε Αρη δε βαζεις με τιποτα μυαλο
Καλημερα μετα από αυτο εβαλα... Δεν ξαναγχωνομαι... Αλλα οπως ειπα κ πιο πανω η αναγκη για εργασια αυτα που εχειστραβηξει σε δουλειες στο παρελθον σε κανουν ετσι... Ααλλα μετα απο το χθεσινο τελοσ. Δε χρειαζετε ξανα αγχοσ...
-
- Posts in topic: 224
Ετσι μπραβο φιλε μου! Εγω ενεβασα το αρθρο, οχι για να αγχοθουν καποια ατομα αλλα ισα ισα να χαρουν!
-
- Posts in topic: 224
Και σεου τα λεω αυτα εγω που με εχει κυριευσει το αγχος!
-
- Posts in topic: 21
Καλημέρα!
Σχετικά με το άρθρο που ανέβασε ο Αντώνης που αναφέρει πως θα μείνουν κάποιες θέσεις κενές... Πιστεύω πως θα αυξηθούν γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι "τρέχουν" ταυτόχρονα 4 προκηρύξεις και πολλά παιδιά είναι κοινοί υποψήφιοι. Χτες συγκεκριμένα διάβαζα πως ο τελικός αριθμός των επιτυχόντων στο ΠΝ είναι 692 "αν δεν κάνω λάθος" αντί 700 και πόσοι θα φύγουν ακόμα που θα επιλέξουν άλλο σώμα.
Ήθελα να ρωτήσω υπάρχει περίπτωσει να ξανά βγάλουν αν είναι πολλές οι θέσεις που δεν καλύφθηκαν;
Αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει please!
Σχετικά με το άρθρο που ανέβασε ο Αντώνης που αναφέρει πως θα μείνουν κάποιες θέσεις κενές... Πιστεύω πως θα αυξηθούν γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι "τρέχουν" ταυτόχρονα 4 προκηρύξεις και πολλά παιδιά είναι κοινοί υποψήφιοι. Χτες συγκεκριμένα διάβαζα πως ο τελικός αριθμός των επιτυχόντων στο ΠΝ είναι 692 "αν δεν κάνω λάθος" αντί 700 και πόσοι θα φύγουν ακόμα που θα επιλέξουν άλλο σώμα.
Ήθελα να ρωτήσω υπάρχει περίπτωσει να ξανά βγάλουν αν είναι πολλές οι θέσεις που δεν καλύφθηκαν;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 32
eleftheri@ έγραψε:Καλημέρα!
αν παραιτηθεις απο εποπ μετα δεν εχεις το δικαιωμα να ξαναδωσεις σε σωματα ασφαλειας
Γεια σας θα παει καποιος στα ΤΕΦΑ στις 7/4 για τρεξιμο?
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 47
Ηρθα και γω... αντωνη παλικαρε μου τι κανεις; σε εφαγε η αγωνια. μας εχουν ταραξει με τις αναβολες.
Καλησπερα, μηπως ξερετε ποσο καιρο θα κατσουμε τριπολι και ποτε θα παρουμε τον πρωτο μισθο?
Εσυ απο Οτι καταλαβα που εισαι μαγειρας περιπου 2 μηνες και ο μισθος περιπου στους 3
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 40
ΟΑΑΕΕ02 έγραψε:Εσυ απο Οτι καταλαβα που εισαι μαγειρας περιπου 2 μηνες και ο μισθος περιπου στους 3
Γιατί μόνο 2 μήνες; Μερικές ειδικότητες δεν κάνουν σχολείο μαχητή;
Δεν ξερω τι ειναι το σχολειο μαχητη, δεν υπαρχει κατι τετοιο στην αεροπορια.1 μηνα ορκωμοσια και 1 μηνα βαθμοφορο
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 47
Δεν υπαρχει σχολειο μαχητη στην Πολεμικη Αεροπορια. Μονο στο πεζικο. Ειναι ακριβως ετσι οπως τα λεει ο ΟΑΑΕΕ 02. Οι ειδικοτητες που θα παραμεινουν στην Τριπολη μετα τη βασικη ειναι οι ΟΑΑΔ, ΟΑΦμΣ, ΟΑΣΤΥ και εαν υπαρχουν οι ΟΑΑΕΕ. Ολοι αυτοι θα περασουν τη ΜΕΤΑ. Χρηματα θα παρετε αναδρομικα, περιπου τρεις μηνες μετα την καταταξη σας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Velerefontis την Δευ Απρ 05, 2010 11:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες