Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Χαχα ηρεμήστε παιδιά έμεινε τόσο λίγο... τα άλλα παιδιά strike και Σωτήρης που είναι να μας πουν τπτ
Παιδια εσεις τα χαρτια τα πηγατε επικυρωμενα; Η σας τα εκανε εκεινη τη στιγμη
- Lion$
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 35
Τώρα είδα τα προηγούμενα! Το 11 ξανασυμμετειχα με την βεβαίωση και δεν είχα κανένα πρόβλημα! Ελπίζω να έφυγε το άγχος από μερικούς!
Γειά σας φίλοι μ, έχω απολυτήριο 11.5 ενιαίο λυκείο, έχω υπηρετήσει αλεξίπτωτα, είμαι τριτεκνος κ έχω δίπλωμα για μηχανή κ αμάξι, έχω πιθανότητες να μπω;
Καλησπέρα, έχω βγάλει 11 5 απολυτήριο λυκείου, είμαι τριτεκνος, έχω δίπλωμα μοτοσυκλέτας καυτοκίνητο, έχω υπηρετήσει αλεξίπτωτα, έχω κλοουεραλλά το χω χάσει κ δε τοκυνήγησαν έχω ελπίδες ναμπω; ω
Καλησπέρα! Εγώ πήγα απλα φωτοαντιγραφα (εκτος απο τη μεταφραση των αγγλικών που ήταν επικυρωμένη).Johny311 έγραψε:Παιδια εσεις τα χαρτια τα πηγατε επικυρωμενα; Η σας τα εκανε εκεινη τη στιγμη
Έγραφε καπου να ειναι επικυρωμένα; δεν νομίζω.
Οχι αδερφε δεν μπαινεις ουτε απεξω με αυτα τα μορια δυστυχως...
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 178
Παιδιά, έχουμε κανένα νεότερο από αριθμό αιτήσεων ; Καλησπέρα.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 10
Άλλη μια ερώτηση μου γεννήθηκε.. Όσοι ήταν ΔΕΑ, από την στιγμή που θα μπούνε στην αστυνομία τι κινήσεις πρέπει να κάνουν (αν πρέπει) όσον αφορά τον στρατό.. και ποια η σχέση τους μετά με αυτόν;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 178
Μαυροσκούφης έγραψε:Άλλη μια ερώτηση μου γεννήθηκε.Όσοι ήταν ΔΕΑ, από την στιγμή που θα μπούνε στην αστυνομία τι κινήσεις πρέπει να κάνουν (αν πρέπει) όσον αφορά τον στρατό. Και ποια η σχέση τους μετά με αυτόν;
Από την στιγμή που αποστρατεύτηκες, γιατί να χρειαστεί να κάνεις κάτι σε σχέση με τον στρατό ;
Καμία σχέση στρατός με αστυνομία...
Μήπως θες να ρωτήσεις κάτι άλλο και το διατύπωσες λάθος ;
Καλησπέρα παιδιά... Καλή επιτυχία σε όλους... νομίζω πως έκανα λάθος τελικά που δήλωσε β κατηγορία, Στην Β έχω 2.650, και στην Α είχα 2.520... δεν έχω πολλές ελπίδες με αυτό το λάθος αλλά η ελπίδα πεθαίνει σίγουρα τελευταία...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 18
εσυ λενα λαθος που πας για ειδικος φρουρος για ολυμπιαδα εισαιlena92 έγραψε:Ι Μ. Α. Κ 1000 μέτρα 2:47 ρεκορ 2:57 χωρίς ζορισμα είμαι αθλήτρια εν ενεργεία όμως άσκοπη η ερώτηση σου γιατί το 4:20 δεν είναι επίπεδο πρωταθλητισμού Ούτε γ αστείο..wolver επειδή μάλλον δεν έχεις πάει σε αθλήματα Όταν πχ κάνεις μήκος σου φωνάζει πχ 3.70 πέρασες η 3.40 ξανά περιμένεις στη σειρά ( Γιατί έχεις 3 προσπάθειες ) ... Οπότε αν κάνει ο οποιοσδήποτε 3.50 πρόβλημα του 3.60 λέει η προκυρηξη... Και δεν είναι θέμα ρουφιανιάς όποιοι αξίζουν σε όλα πρέπει να μπουν μόνο έτσι θα πάμε μπροστά.
- Lion$
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 35
Xanthos έγραψε:Είσαι σίγουρος;
Είχα πάει το κανονικό μετά από κάτι μέρες που τηλεφώνησαν αλλά δεν θυμάμαι πόσες μέρες!
Μαγκες καλησπερα και καλη επιτυχια. Παρακολουθω καιρο το φορουμ και απλα θελω να εκφρασω και εγω την γνωμη μου σχετικα με το θεμα που προεκυψε με τα διπλωματα. Θα ηθελα να τονισω, προς αποφυγη παρεξηγησεων, οτι δεν σεβομαι αλλες αποψεις και δεν υπονοω οτι αυτα που ειπε ο Xanthos (σε σεβομαι απολυτα κι ας μν σε ξερω και νιωθω οτι παντα εγραφες σωστα πραγματα εδω μεσα) δεν στεκουν. Τα οσα αναφερω μου τα επιβεβαιωσε και συγγενεις μου που υπηρετει και εχει επαφες με το αντιστοιχο υπουργειο (τωρα τι ακριβως θα συμβει με τα μορια θα φανει στους πινακες)
παραγραφος διπλωματων προκηρυξης 2011
παραγραφος διπλωματων προκηρυξης 2019
θεωρω λοιπον οτι ειναι κατανοητη η διαφορα μεταξυ των προκηρυξεων για το συγκεκριμενο θεμα και αυτο εγινε λογω του προβληματος που υπαρχει στην χωρα μας με τα διπλωματα.
εγω κατεθεσα τα χαρτια μου στο Α. Τ. ΧΑΡΙΛΑΟΥ βεβαιωση για το φορτηγο και ο αξιωματικος δεν μου ειπε απολυτως τπτ και κανενα τηλεφωνο δεν βαρεσε ακομα.
Ευχομαι να καταφερα να βοηθησα καθολου. Οτι ειναι να γινει θα γινει.
Καλη επιτυχια και παλι!
ευχομαι συντομα συναδελφος με οσους περισοτερους γινεται απο εδω μεσα
(μορια:2640 χωρις φορτηγο-2740 με φορτηγο)
παραγραφος διπλωματων προκηρυξης 2011
παραγραφος διπλωματων προκηρυξης 2019
θεωρω λοιπον οτι ειναι κατανοητη η διαφορα μεταξυ των προκηρυξεων για το συγκεκριμενο θεμα και αυτο εγινε λογω του προβληματος που υπαρχει στην χωρα μας με τα διπλωματα.
εγω κατεθεσα τα χαρτια μου στο Α. Τ. ΧΑΡΙΛΑΟΥ βεβαιωση για το φορτηγο και ο αξιωματικος δεν μου ειπε απολυτως τπτ και κανενα τηλεφωνο δεν βαρεσε ακομα.
Ευχομαι να καταφερα να βοηθησα καθολου. Οτι ειναι να γινει θα γινει.
Καλη επιτυχια και παλι!
ευχομαι συντομα συναδελφος με οσους περισοτερους γινεται απο εδω μεσα
(μορια:2640 χωρις φορτηγο-2740 με φορτηγο)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες