Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
mak
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 10
Ενδιαφέροντα: ποδηλασια,κολυμβηση,τραγουδι
Επάγγελμα: Μηχανολογος

Δημοσίευση από mak »

Μια ελπιδα υπηρχε τωρα πεθανε κι αυτη.Εικόνα

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από D.Y.K »

Όλα καλά θα πάνε δεσποινίδες, μην αποθαρρύνεστε και μην αγχώνεστε.
Κάντε εσείς την προσπάθεια που πρέπει και θα πετύχετε το στόχο σας.
Όσο Γι'αυτό που λές Ελευθερία μου, ότι δηλαδή άν δείς να τα παρατάνε οι υπόλοιποι θα τα παρατήσεις και εσύ θα είναι η μεγαλύτερη χαζομάρα που θα έχεις κάνει.
Εσύ δεν τρέχεις με γνώμονα την απόδοση των άλλων αλλά με γνώμονα την δική σου θέληση και τον αυτοσκοπό.
Καλή επιτυχία σε όλες τις κοπέλες και κατ'επέκταση σε όλα τα υποψήφια παιδιά! Εικόνα

kat
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από kat »

Το οτι χρειαζομαστε την βοηθεια του θεουλη ειναι σιγουρο. εγω προσωπικα την αναζητω συχνα και την εχω. οπως πιστευω θα την εχω και τωρα. τωρα για το "χαθηκατε" ... μην εισαι τοοοσο σιγουρος!Εικόνα

mak
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από mak »

Κατερινα Κατερινακη εισαι της ζωης το αερακι. Οπα ξεφυγαμε...
xristi

Δημοσίευση από xristi »

Το σπιτι μου ολο βρωμαει απο αυτην την απαισια αλοιφη. τριβομαι και ξανατριβομαι. Κυκλοφορω με θερμοφορα, τα κοκκαλα μου κανουν κριτς-κριτς και για να μην τα πολυλογω σαν να εμαι καμια υπερηλικας ενα πραγμα. Και εγω τελειως αγυμναστη χρονια τωρα.

κανω περιπου 6 λεπτα το χιλιαρι στο ζεσταμα ομως (συγκεκριμμενα κανω περιπου 2,5 λεπτα επι 5 γυρους τον καθενα). Οταν πηγα να δοκιμασω πιο γρηγορα εκανα 4 λεπτα τα 800 μετρα και μετα σταματησα.

αστα σου λεω χαλια, και τωρα που φρικαρα Απο πριν ξεκινησω με πιανει κατι σαν ταχυκαρδια.

κοριτσια σας Ευχαριστω για την ενθαρυνση.

εγω εχω και μωρο παιδι, φαντασου ποσο δυσκολο θα ειναι για μενα αν και οταν με το καλο με παρουν. Αλλα οπως ειπες οι αντρουληδες μας, μας στηριζουν. Εκαπιδευση θα ειναι θα περασει.

κοριτσια σας Ευχαριστω για την ενθαρυνση.

θα τα καταφερουμε θελω να πιστευω. Και ας λενε οι αντρες οτι θελουν. Ουτος η αλλως εκει στα αθληματα στηριζονται για να μας πεταξουν απέξω, διοτι στα μορια ωχριουν.

kat

Δημοσίευση από kat »

ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΑΣΜΑΤΑΚΙ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ!ΕικόναΕικόναΕικόνα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Σχετικά με τις αλοιφές παιδιά να προσέχετε την δοσολογία και φυσικά να ρωτάτε τον/ην φαρμακοποιό σας σχετικα με το ποιές θα πρέπει να βάζετε καθως συνέβη το εξής περιστατικό πρόσφατα και σας παραθέτω παρακάτω το άρθρο :

Έχασε την ζωή της από θερμαντική αλοιφή
Νεκρή από υπερδοσολογία 17χρονη αθλήτρια ανωμάλου δρόμου
Έξι φορές πάνω από το ανώτατο όριο βρέθηκε στον οργανισμό της η δραστική ουσία της κρέμας για τους μύες
Η απορρόφηση από το δέρμα έφερε την τοξικότητα που δηλητηρίασε όλο της το κορμί κι έτσι κατέρρευσαν ζωτικά όργανα
Απίστευτο δράμα στην Αμερική, άναυδοι οι γιατροί, για σοκ και μυστήριο μιλάνε τα ΜΜΕ.
Ελευθερία

Δημοσίευση από Ελευθερία »

D.Y.K να σαι καλα και πάντα επιτυχίες στην ζωή σου σου εύχομαι!
Δεν μου αρέσει να κάνω διαχωρισμό σε άντρα και γυναίκα! Πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι για εμένα αυτό που μετράει είναι η ψυχή. Όσο για τον Θεό όπως προ είπε και η κατ Είναι πάντα δίπλα μας και θα μας βοηθήσει αν είναι το θέλημα Του. Τεσπα ας κλείσουμε το θέμα ποιος είναι καλήτερος ή όχι, εδώ γιατί δεν έχει ουσία. Ο καθένας μπορεί να εκφράζει την γνώμη του ελέυθερα και να λέει ότι θέλει και να ισχυρίζεται ότι οι γυναίκες είναι μόνο για να πλένουν πιάτα... Τα καθημερινά γενογότα βέβαια άλλα δείχνουν! Αλλά όπως είπα ο καθένας πιστεύει ότι θέλει! Επομένως δεκτές όλες οι απόψεις!

mak
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από mak »

Τετοια να λες να τις εμψυψωνεις!

kat

Δημοσίευση από kat »

Χριστι μην το βαζεις κατω. θελει πισμα η ζωη και εμεις οι γυναικες εχουμε πολυ απο αυτο.Εικόνα και εγω τωρα βαζω παγο στα ποδια αλλα την προπονηση δεν θα την χασω! ετσι για να μην λεει ο μακ... Εικόνα ΕικόναΕικόνα

μακ εσυ ποτε ξεκινας ;

xristi

Δημοσίευση από xristi »

Σ΄έυχαριστουμε DYK για την επισημανση.

Eγω ειμαι μεσα στα πλαισια του επιτρεπτου,2-3 φορες την ημερα.

Παντως δεν το φανταζομουνα κατι τετοιο, οτι μπορει να πεθανει κανεις απο θερμαντικη αλοιφη

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Τα αθλήματα έτσι κι αλλιώς είναι απαιτητικά για τις γυναίκες και η προσπάθεια που θα πρέπει να καταβάλλουν είναι αυτονόητα μεγαλύτερη σε σχέση με έναν άντρα, οπότε φίλε μου έχουν ανάγκη απο εμψύχωση και αυτές.
Με πείσμα, θέληση, προσπάθεια και προπονησούλες θα πάτε για τα Αθλήματα και θα κάνετε την πλάκα σας!

mak
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από mak »

Δε σου λεω

kat

Δημοσίευση από kat »

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ Δ. Υ. Κ ! Εικόνα

Ελευθερία

Δημοσίευση από Ελευθερία »

Βρε συ χριστι εγω που κανω προπόνηση με την γυμνάστρια κάνουμε για το 100αρι 4 στροφές το γήπεδο του στοίβου και 2 1/2 σε γήπεδο ποδοσφαίρου δεν είναι 5 οι στροφές! Πάντως μια χαρά εισαι στον χρόνο! Δες καλήτερα αυτό που σου λέω για την απόσταση! Όσο για την ενθάρυνση πιστεύω ότι βοηθάει! Γιαυτό κορίτσια ενωμένα ποτέ νικημένα! Χιχιχιχιχι... Σαν να είμαι στο δημοτικό αισθάνομαι με αυτά τα συνθηματάκια! Σκοπός μας ανεξαρτήτος αποτελεσμάτων είναι να το διασκεδάσουμε και να το δούμε σαν μία εμπειρία (Καλό είναι να αποφεύγουμε ο άνχος και ότι είναι να γίνει ας γίνει για καλό).
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες