Μοριοδότηση επαγγελματιών οπλιτών (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 23
Επάγγελμα: ανεργη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

Αμα δεν μετραει η βεβαιωση απ'το τει και οι βεβαιωσεις για το κομπιουτερ ουτε τα γαλλικα τοτε τι μαζευω... Εικόνα 152 λυκειο 100 πολυτεκνοι 80 αγγλικα=332
για πληρωμα ερπυστριοφορων πεζικου ειναι καλα;
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μια χαρά είναι ναι. Απαιτητική ειδικότητα επέλεξες. Καλή επιτυχία.
aris

Δημοσίευση από aris »

Τεε β κυκλου210, αγγλικα80, πολυτεκνεια100, θητεια 30. Συνολο μοριων 420... θεσεις ηλεκτρολογων ΠΝ 80. ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑΤΑΞΗ... ΟΕΟ

anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από anna.nikos »

Παιδια τελικα και στο στρατο ξηρας δεν μετρανε οι βεβαιωσεις σπουδων; Η μονο στην αεροπορια που ζητουσε απολυτα απολυτηριο λυκειου και δεν ελεγε τουλαχιστον.
maria

Δημοσίευση από maria »

Παιδια. Καλη επιτυχια σε ολους ευχομαι... Κανενες με ειδικοτητα υλικονομος-αποθηκαριος υπαρχει;
anna

Δημοσίευση από anna »

Εγω κ μαζευω 650 μορια
roula24
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από roula24 »

KAITH έγραψε:Για τα γαλλικα που το lower ειναι το DELF1 και 2 μαζι ενω εγω εχω μονο το Delf1, ποσα παιρνω;

Δεν παίρνεις μόρια άν έχεις μόνο το ένα καθώς το αντίστοιχο lower των γαλλικών απαιτεί και το επίπεδο νο2. Έτσι πληροφοριακά πάντως άν είχες και το 2ο επίπεδο θα έπαιρνες 80 μόρια.
ΔΥΚ εισαι σιγουρος 100% γιαυτο που λες; Γιατι κι εγω το DELF1 εχω και εχω την εντυπωση οτι ειναι αντιστοιχο του lower στα αγγλικα! Γιατι το DELF2 Εχω την εντυπωση οτι ειναι ανωτερο απο το lower. Σαν το advance!

KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

Μακαρι ρουλα μου να ειναι ετσι και να μετρησει! Παρεπιπτωντος το ξερεις οτι εχουμε πολλα κοινα εμεις οι δυο;ΕικόναΕικόνα
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
roula24
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από roula24 »

Δεν ειμαι σιγουρη καιτουλα μου για τα γαλλικα αλλα βαση λογικης το delf2 ειναι ανωτερο! Γιατι μετα ειναι το dalf που ειναι αντιστοιχο του proficiency! Αλλα επειδη δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια ρωταω τον δυκ μηπως ξερει καλυτερα! Εχουμε πολλα κοινα εεε; Τι κοινα;
KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

Λοποιπον Ρουλα. Εχουμε lower στα αγγλικα delf1 στα γαλλικα παντρεμενες 2 χρ κορη αντρα εποπ... Θες κι αλλαΕικόνα
δηλωσαμε και ιδια ειδηκοτητα!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από D.Y.K »

Καλημέρα σε όλους/ες.
Άν θέλετε ρίξτε μια ματιά στην προκύρηξη στο 'Παράρτημα << Γ>> Στην Υπ'αριθμόν.45/2009 ΕΔΥΕΘΑ στην σελίδα Γ-2 για έχετε και εσείς μια ιδέα.
Έχω την εντύπωση πως για να πάρεις τα 80 μόρια σε αντίστοιχο επίπεδο lower για τα Γαλλικά πρέπει να έχεις και το DELF 2 αλλά δεν κόβω και το κεφάλι μου.
Γιατί δεν παίρνετε ένα τηλέφωνο σε κάποιο φροντιστήριο να σας δώσουν τα φώτα τους;
Τις καλημέρες μου.
χρηστος

Δημοσίευση από χρηστος »

Το τεε β κυκλου για να δωσει 210 μορια πρεπει να απαιτει η ειδικοτητα τεε β κυκλου. στις ειδικοτητες που απαιτουν απολυτητριο λυκειου ο τεε β κυκλου δεν παιρνει τα 210 μορια. δεν ξερω αν βγαινει και εγκυρος στη περιπτωση που εκανε χαρτια σε τετοια ειδικοτητα. παντως αν μοριοδοτησουν τους τεε β κυκλου τοτε θα μοριοδοτησουν και τους τει.(για ειδικοτητες που απαιτουν απολυτηριο λυκειου)
ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από ΕΠΟΠ »

Βγενης εγκυρος μεγαλε κ περνης τα 210, τα εχουμε πει αυτα κ στις πιο πισω σελιδες, κ στο αλλο θεμα με τα μορια αν πας κ εκη εχουμε μιληση για αυτο το θεμα... ναι σου λεη ομως η ειδικοτητα απολυτηριο -πτυχιο λυκειου η γενικα ισοτιμου,το τεε. ο οαεδ κ τα τελ, κ τες, ειναι ισοτημα... θα δειξη σε λιγες μερες στους πινακες... στο χερι τους ειναι να τα βγαλουν οπως θελουν, παντως να ξερης κατι σε αυτο, θα πεση πολυ τσεκουρι, πολλοι θα μεινουν εξω
χρηστος

Δημοσίευση από χρηστος »

Το πιστευω οτι θα πεσει τσεκουρι. παιδια εγω ετσι ενημερωθηκα. η λογικη ηταν οτι αν μοριδοτηθει το τεε β κυκλου τοτε θα μοριοδοτηθει οτιδηποτε πιο πανω απο απολυτηριο λυκειου, ειτε αυτο ειναι ιεκ ειτε ειναι τει
χρηστος

Δημοσίευση από χρηστος »

Το τεε β κυκλου δεν το συγκαταλεγει στο απολυτητριο λυκειου. το εχει σε αλλη κλιμακα. ανωτερη. για αυτο και του δινει 210 μορια ατοφια. τους αποφοιτους λυκειου τους μοριοδοτει με βαθμο επι 10.5 αυτο ειναι και το ουσιαστικο κριτηριο.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης