Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Για αυτούς πού ρωταγανε για κενά στη Δυτική Αττική τα κενά μέχρι τώρα είναι 3 και είναι στα Μέγαρα.. Ελευσίνα, Μαγούλα, Βίλια είναι πλήρες!
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μάιος 12, 2025 1:31 pm Για αυτούς πού ρωταγανε για κενά στη Δυτική Αττική τα κενά μέχρι τώρα είναι 3 και είναι στα Μέγαρα.. Ελευσίνα, Μαγούλα, Βίλια είναι πλήρες!

εγώ στις λίστες οδηγών είδα ότι είχε 5 λιγότερες προσλήψεις ! 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μάιος 12, 2025 1:31 pm Για αυτούς πού ρωταγανε για κενά στη Δυτική Αττική τα κενά μέχρι τώρα είναι 3 και είναι στα Μέγαρα.. Ελευσίνα, Μαγούλα, Βίλια είναι πλήρες!

Για μάχιμους ή οδηγούς ;

Επισκέπτης

Λάθος μου δεν το διευκρίνισα,τα κενά που αναφέρω είναι μόνο για μάχιμους 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μάιος 12, 2025 3:54 pm Λάθος μου δεν το διευκρίνισα,τα κενά που αναφέρω είναι μόνο για μάχιμους 

Σε ευχαριστούμε συνάδελφε για την ενημέρωση ! 💪 παιδιά εγώ θεωρώ ότι θα προκύψουν κενά ειδικά σε αυτές τις υπηρεσίες ΔΙΠΥ δυτικής αττικής όπως και Αθηνών λόγο υψηλών μορίων με τη ΕΜΟΔΕ οπότε υπομονή 

Tnt

Δημοσίευση από Tnt »

Στην Ελευσινα ειναι καλα.Τους ειπαν οτι θα παιρνουν καποια νυχτερινα χωρις να τα κανουν. Αγραφα δηλαδη.Ειναι ανετος σε αυτα ο διοικητης.Το καθενα ειναι 80€. Γενικα εχει πολλα εξτρα δυτικη
Guest2

Δημοσίευση από Guest2 »

Εσείς που ξεκινήσατε κάντε καμία ερώτηση αν ξέρουν οι διοικητές πότε θα φωνάξουν επιλαχόντες. Δεν νομίζω να περιμένουν δύο μήνες την εμοδε!
Visitor

Δημοσίευση από Visitor »

Καλησπέρα παιδιά και καλή επιτυχία..τώρα που θα βγει  εμοδε το όριο ηλικίας για πολίτες είναι 28; Επίσης άλλη τρίτη προκήρυξη θα βγει μέσα στο 25; Μιλάω για φθινόπωρο.. οποίος έχει την καλοσύνη ας μου απαντήσει.ευχαριστω πολύ.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες