Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 88

Re: ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό

Δημοσίευση από Eleonora »

Serano έγραψε: Κυρ Σεπ 08, 2024 5:18 pm Καλησπέρα, θα ήθελα μια μικρή βοήθεια σχετικά με την μοριοδότηση. Υπολογίζω 342 μόρια από απολυτήριο ΓΕΛ και πτυχίο ξένης γλώσσας (με βάση τα περσινά δεδομένα), την τριτεκνία δεν την έχω λάβει υπόψη γιατί δεν ξέρω το ποσό που της δίνεται και πτυχίο δεν κατέχω. Πιστεύετε έχω κάποια ελπίδα έστω και για μια ειδικότητα του Π. Ν.; Στους περσινούς επιλαχόντες είδα μέχρι και με 120 μόρια αλλά δεν ξέρω αν επιλέχθηκε με κριτήρια πτυχίου ο συγκεκριμένος.
Θα εκτιμήσω κάθε απάντηση, ευχαριστώ!
Αρχικά, θα ευχαριστήσω τους σχολιαστές, που εκφράσθηκαν με θετικά σχόλια για μένα, και σε ενημερώνω ότι ως τέκνο τρίτεκνης οικογένειας (φαντάζομαι αυτό εννοείς), μοριοδοτείσαι με 50 μόρια.
Αν έχεις δίπλωμα οδήγησης, άλλα 50 μόρια. Αν περάσεις και τα αγωνίσματα, θεωρώ ότι έχεις ελπίδες. Επίσης, μόνο στο ΠΝ, μπορείς να κάνεις αίτηση για δύο ειδικότητες!
Styga
Konkon3

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)

Δημοσίευση από Konkon3 »

Σημαντικη ερωτηση, οταν μας πουν να παμε σε γιατρους για τις εξετασεις, σε ιδιωτικη κλινικη με καποιο χαρτι λογω προκηρυξης μπορεις να τις κανεις δωρεαν οπως στην θητεια; Επισης μπορεις να τις κανεις και δωρεαν στο ΝΝΑ ή καποιο ναυτικο νοσοκομειο του στρατου χωρις ραντεβου;
ευχαριστω
Fepfep
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Fepfep »

Καλησπέρα παιδιά θέλω να μπω στο πν στις ειδικότητες αρμενιστης και φαροφυλακας και εχω 432 μόρια εχω ελπίδες βάσει προηγούμενων μορίων τι πιστεύετε φοβάμαι μην πάει όλος αυτός κόπος χαμένος βοηθήστε με βάσει εμπειρίας σας
Special

Δημοσίευση από Special »

Fepfep έγραψε: Δευ Σεπ 09, 2024 12:40 pm Καλησπέρα παιδιά θέλω να μπω στο πν στις ειδικότητες αρμενιστης και φαροφυλακας και εχω 432 μόρια εχω ελπίδες βάσει προηγούμενων μορίων τι πιστεύετε φοβάμαι μην πάει όλος αυτός κόπος χαμένος βοηθήστε με βάσει εμπειρίας σας
Γενικα στο πολεμικό ναυτικό ζητάνε αρα εχεις πολλές ελπίδες
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Fepfep έγραψε: Δευ Σεπ 09, 2024 12:40 pm Καλησπέρα παιδιά θέλω να μπω στο πν στις ειδικότητες αρμενιστης και φαροφυλακας και εχω 432 μόρια εχω ελπίδες βάσει προηγούμενων μορίων τι πιστεύετε φοβάμαι μην πάει όλος αυτός κόπος χαμένος βοηθήστε με βάσει εμπειρίας σας
Για φαροφύλακας εξαρτάται από το πόσες θέσεις θα δώσει. Εάν δώσει. Δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα προκηρύξει και τώρα θέσεις. Συνήθως όμως είναι λίγες οι θέσεις και συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των υποψηφίων. Καλή επιτυχία.
Άβαταρ μέλους
GreekGod
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από GreekGod »

Εγώ πιστεύω ότι όσοι ενδιαφέρονται για το πολεμικό ναυτικό δεν χρειάζεται να ανησυχούν ιδιαίτερα. Φέτος ο αριθμός των αιτήσεων θα είναι υπερβολικά χαμηλός.
The only easy day was yesterday.
Επισκέπτης

Γενικά φέτος πιστεύω θα είναι σε όλους τους κλάδους χαλαρά τα πράγματα. Και σίγουρα σε αθλήματα κτλ θα υπάρχει μια ελαστικότητα για να μη χάνουν υποψήφιους
Επισκέπτης

Και εγώ για φαροφύλακας ενδιαφέρομαι με ΑΕΝ.
Otinane

Δημοσίευση από Otinane »

Μπείτε εσείς μπείτε να χτυπάτε το κεφάλι σας... Εγώ εκεί στη γωνια θα είμαι και θα γελάω! Μπείτε εποπ καλε μπείτε θα περάσετε πολυ καλα! Δημόσιο!
remineistemalakes

Δημοσίευση από remineistemalakes »

Otinane έγραψε: Δευ Σεπ 09, 2024 10:39 pm Μπείτε εσείς μπείτε να χτυπάτε το κεφάλι σας... Εγώ εκεί στη γωνια θα είμαι και θα γελάω! Μπείτε εποπ καλε μπείτε θα περάσετε πολυ καλα! Δημόσιο!
ολα σκατα ειναι, δεν μπαινουν ολοι για τα λεφτα. Ο στρατος ειναι κατασκηνωση με οπλα. Ο καθενας εχει προσωπικους λογους που θελει να παει και κατσε εσυ γελα στην γωνιτσα σου με το χαλι σου.
Fepfep
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Fepfep »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 09, 2024 5:02 pm Και εγώ για φαροφύλακας ενδιαφέρομαι με ΑΕΝ.
Φιλαράκι από ΑΕΝ είσαι και εγώ από είμαι είναι έχεις πάρει πτυχίο ; Η απλά έτσι ; Ποσα μόρια έχεις ;
Fepfep
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Fepfep »

Εάν κάποιος περάσει επιλαχών στο πολεμικό ναυτικό 8-9 θέση για παράδειγμα έχει πιθανότητες να μπει ή απλά τελείωσε εκεί ; Και γενικά ποσό καιρό κρατάει να είσαι επιλαχών ;
Special

Δημοσίευση από Special »

Fepfep έγραψε: Τρί Σεπ 10, 2024 12:08 pm Εάν κάποιος περάσει επιλαχών στο πολεμικό ναυτικό 8-9 θέση για παράδειγμα έχει πιθανότητες να μπει ή απλά τελείωσε εκεί ; Και γενικά ποσό καιρό κρατάει να είσαι επιλαχών ;
Οριακά θα τους πάρουν όλους το ναυτικό θέλει κόσμο
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Fepfep έγραψε: Τρί Σεπ 10, 2024 12:08 pm Εάν κάποιος περάσει επιλαχών στο πολεμικό ναυτικό 8-9 θέση για παράδειγμα έχει πιθανότητες να μπει ή απλά τελείωσε εκεί ; Και γενικά ποσό καιρό κρατάει να είσαι επιλαχών ;
Παίζει ρόλο και η ειδικότητα. Πχ κάποιος υγειονομικός, ή σε κάποια άλλη στεριανή ειδικότητα, λίγο δύσκολο να παραιτηθούν 8-9 άτομα, ώστε να φθάσουν σε σένα. Παίζει όμως και το σενάριο άτομα που έχουν δηλώσει και στα 3
Σώματα, να περάσουν είτε αεροπορία είτε ΣΞ, και να προτιμήσουν να πάνε εκεί. Σε αυτή τη περίπτωση, συν τα άτομα που θα αποφασίσουν να παραιτηθούν, ανοίγει ο δρόμος για περισσότερους επιλαχόντες. Ο χρόνος αναμονής, είναι είτε άμεσος,(στην περίπτωση που οι επιτυχόντες προτιμήσουν το άλλο Σώμα, ειδοποιούνται οι πρώτοι επιλαχόντες), είτε μέχρι την ορκωμοσία που ενδεχομένως να φύγουν κάποιοι, είτε σε μεταγενέστερο χρόνο που θα μπουν καράβι και θα αντιληφθούν ότι δεν τους ταιριάζει.
Styga
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Παίζει ρόλο και η ειδικότητα. Πχ κάποιος υγειονομικός, ή σε κάποια άλλη στεριανή ειδικότητα, λίγο δύσκολο να παραιτηθούν 8-9 άτομα, ώστε να φθάσουν σε σένα. Παίζει όμως και το σενάριο άτομα που έχουν δηλώσει και στα 3
Σώματα, να περάσουν είτε αεροπορία είτε ΣΞ, και να προτιμήσουν να πάνε εκεί. Σε αυτή τη περίπτωση, συν τα άτομα που θα αποφασίσουν να παραιτηθούν, ανοίγει ο δρόμος για περισσότερους επιλαχόντες. Ο χρόνος αναμονής, είναι είτε άμεσος,(στην περίπτωση που οι επιτυχόντες προτιμήσουν το άλλο Σώμα, ειδοποιούνται οι πρώτοι επιλαχόντες), είτε μέχρι την ορκωμοσία που ενδεχομένως να φύγουν κάποιοι, είτε σε μεταγενέστερο χρόνο που θα μπουν καράβι και θα αντιληφθούν ότι δεν τους ταιριάζει.
Styga
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες