Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2022)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 267

Δημοσίευση από Anemelossss »

BorderRanger, αν ειναι να μας διωξει ας μας διωξει ρε μπρο. Δουλειες εχω και εξω... Και ειμαι και 22 χρονων οποτε εχω χρονια οσπου να ξανα βγει κατι καλο και να μπω αν θελω πχ... Το θεμα ειναι λες οτι δεν γινεται να σε κανουν μονιμο ενω του εβρου δεν ειναι...

1ον του εβρου ειναι μονιμοι απλα για 5 ετη θα ειναι υπο πληρωμη ευρωπης... Το ιδιο δεν μπορουν να κανουν και με εμας; Να πει για 5 ετη να εκμεταλευτουμε τα ευρωπαικα κονδυλια και μετα μονιμοι...

Η να μας κανει μονιμους στα χαρτια και απλα να σε πληρωνει η ευρωπη απλα ειναι τα πραγματα...

Πολυ το σκεφτεσαι και δεν πρεπει, ολα δικαιολογιες ειναι απλα. Στα ελεγα και εγω στα λενε και τα παιδια ο μαυρος94 κλπ, ειδες τελικα που και για τα καθηκοντα μας, και για τους παπατζες προεδρους στα ελεγα σωστα ; Και εκραζες ; Χαιρομαι που βγαινω αληθινος στο τελος και ας χασουμε ολοι.

Άβαταρ μέλους
BorderRanger
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 211

Δημοσίευση από BorderRanger »

Εγώ δε χάνω τίποτα μπαίνω σε άλλη προκήρυξη μόνιμος.
Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Μπραβο σου. Να μπεις εκει.
Άβαταρ μέλους
BorderRanger
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 211

Δημοσίευση από BorderRanger »

Εγώ θα κρίνω που θα μπω!

Dolce
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Dolce »

Προφανώς αποτι καταβαινω από τις συζητήσεις, οι μεγάλοι ξέρουν ότι δεν υπάρχει μονιμοποίηση για του Σφοχ, οπότε δεν τον αναθέτουν καθήκοντα σοβαρά και δεν τους μαθαίνουν τους κανονισμούς. Με λίγα λόγια δεν τους υπολογίζουν σαν συναδέρφους.Επίσης λόγο μεγάλου αριθμού προσλήψεων Σφοχ και πλέον λίγων λαθρομεταναστών οι Σφοχ περισσεύουν και την βγάζουν χωρίς αντικείμενο απλά να περνάει το 8ωρο.

Από εκεί που έβγαιναν οι διάφοροι Αξιωματούχοι πρόεδροι Τλκ και έλεγαν στις αρχές μονιμοποίηση και πάμε γερά, τώρα αγωνίζονται για την 2 ετήσια ανανέωση.

Για εμένα αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα και προφανώς δεν δείχνουν μακρη μέλλον στην συγκεκριμένη εργασία.

Dolce
Dolce
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Dolce »

Στους Συνοριοφύλακες του Έβρου που προσλήφθηκαν σαν 5ετες να συμβαίνει άραγε το ίδιο; Να τους έχουν χωρίς αντικείμενο! Το βλέπω λίγο δύσκολο. Αυτες είναι οι σκέψεις μου παιδιά, ίσως είμαι λίγο υπερβολικός αλλά αυτά βλέπω.

Dolce
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από Player7 »

Οι 400 του Εβρου εχουν προσληφθει με το ιδιο καθεστως που προσλαμβανονται οι ειδικοι φρουροι.Δηλαδη στη 5ετια γινινται αυτιματα μονιμοι αν δεν εχουν σοβαρα παραμπτωματα!

Καμια σχεση με τους σφοχ!

Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Ενδιαφέροντα: ΕΦ

Δημοσίευση από Coyote »

Ολα μεχρι στιγμης ειναι σεναρια. Δεν υπαρχει καποιο απτο στοιχειο για το οποιο θα πρεπει να μας ανησυχει. Ειναι ακομα νωρις, υπαρχει κονδυλι χρηματοδοτησης ως το τελος του 22 υπαρχει ενα προεδρικο διαταγμα για επιπλεον 950 θεσεις ΣΦΟΧ και ειναι ακομα Φεβρουαριος. Τα περι μονιμοποιησης θα μας ανησυχησουν εφοσον περασουμε και προσληφθουμε! Απορω γιατι αυτος ο αρνητισμος ετσι ξαφνικα. Αυτη η προκυρηξη θα βγει και θα εμπεριεχει και τις 950 θεσεις! Δεν εχει χαθει τιποτα.
Άβαταρ μέλους
fnFAL
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από fnFAL »

Στα λογια μ έρχεσαι... Μην τα μηδενιζουμε ολα. Ειναι πολυ νωρίς ακομα... Καλα κανετε και λετε τα πράγματα οπως ειναι ή οπως πιστεύετε πως ειναι... Σε καμία περίπτωσή εγω προσωπικά δεν θελω να μου χαϊδεύει κανεις τα αφτιά... Αλλα μην ειμαστε απαισιόδοξοι ειναι πολυ νωρίς για να λεμε οτι δεν θα βγει και διάφορα τετοια
Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Με τους αχρηστους προεδρους της ποσυφυ ολα να τα περιμενεις. Και εγω φουλ θετικος και αισιοδοξος και τωρα αρχιζω και προβληματιζομαι τι θα γινει και αν θα μας ανανεωσουν σε λιγους μηνες... Θα φανει
Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Προφανως και δεν μας θεωρουν συναδελφους ολοι οι υπολοιποι... Ουτε κοιτανε να μας δειξουν και 2-3 πραγματα, Αν και τι να σου δειξουν και αυτοι με 30 και 50 ατομα στα κυτ...
NLOK10
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 161

Δημοσίευση από NLOK10 »

Anemelossss έγραψε:Με τους αχρηστους προεδρους της ποσυφυ ολα να τα περιμενεις. Και εγω φουλ θετικος και αισιοδοξος και τωρα αρχιζω και προβληματιζομαι τι θα γινει και αν θα μας ανανεωσουν σε λιγους μηνες... Θα φανει
Εσάς θα σας ανανεώσουν φίλε. Όσο υπάρχουν οι δομές θα υπάρχετε και εσείς. Το θέμα είναι τι γίνεται με τις νέες θέσεις.

BORDER POLICE OFFICE
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 111

Δημοσίευση από BORDER POLICE OFFICE »

BorderRanger έγραψε:Εσύ πιστεύεις ότι με 2 χρόνια υπηρεσίας θα σας υπογράψουν μόνιμους, ενώ ακόμα δεν έχουν γίνει μόνιμοι αυτού του Έβρου που μπήκαν με καθεστώς 5ετιας;Πολύ καλο για να είναι αληθινό και πολύ δύσκολο.

Φιλε μου άλλη σύμβαση υπέγραψαν του Έβρου και άλλη εμείς. Μην μπερδεύεσαι. Ανόμοια πράγματα μπερδεύεις.

BORDER POLICE OFFICE
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 111

Δημοσίευση από BORDER POLICE OFFICE »

Παιδιά η μονιμοποίηση θα γίνει και θα το δείτε. Δεν λέω κάτι παραπάνω. Το ότι δεν μας δείχνουν να μάθουμε δεν σημαίνει ότι ξέρουν αλλά δεν μας δείχνουν. Ούτε σημαίνει ότι θα μας διώξουν στο μέλλον και γι αυτό δεν μας δείχνουν. Απλά δεν ασχολούνται γιατί και αυτοί πετάνε αετό.
Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Φιλε nlok τι εννοεις οσο υπάρχουν οι δομές. Φαντάζομαι οι δομες για παντα θα υπάρχουν...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 19 επισκέπτες