Σε κανένα 5 μηνοthomaskdal έγραψε: Έχουμε τίποτα νεότερο;
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 90
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Πιστεύω ότι νωρίτερα θα έχουμε κάποια ενημέρωση! Λογικά θα ακουστεί κάτι μέσα στον χειμώνα! Τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω!
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Εγώ νομίζω Ιανουαρίο, Φεβρουάριο, Μάρτιο θα τελειώσουν τα παιδιά τη σχολή Απρίλιο Μάιο θα δώσουν πως θα πάει το πράγμα αν μας χρειαστούν Ιούνιο πκε ώστε να μπούμε Ιούλιο, Αυγούστο. Σεπτεμβριο για να μασάτε Οκτωβρίο έτοιμοι που ανοίγουν οι σχολές.Βέβαια αν μας χρειαστούν
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Πιστευω πως θα εχουμε νεα οταν μπουνε τα παιδια στην σχολη, σιγουρα θα υπαρξει κατι νεοτερο τοτε.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Τι έγινε ρε αλάνια ασχολείται κάνεις με το θέμα έχουμε κανένα κουτσομπολιό. Γιατι εγώ να πω την αλήθεια δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα να πω την αλήθεια. Ξερουμε τι έγινε με τα ΑΕΙ ποια θα δεχτούν οππι κτλ
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 142
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
GPAPI έγραψε:Τι έγινε ρε αλάνια ασχολείται κάνεις με το θέμα έχουμε κανένα κουτσομπολιό. Γιατι εγώ να πω την αλήθεια δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα να πω την αλήθεια. Ξερουμε τι έγινε με τα ΑΕΙ ποια θα δεχτούν οππι κτλ
Δεν βλέπω να ασχολείται κανένας φίλε μου... Κρίμα.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 38
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Έχουμε οργανωθεί και αναμένουμε νέα Αφού τελειώσουν τις πκε τα πρώτα παιδιά. ΕΠΙΛΑΧΌΝΤΕΣ ΟΠΠΙ 2021 - 2022 βρείτε μας στο Facebook
- Xrounk
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 65
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Τι λέει παιδιά έχουμε νεοτερα
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Ξέρουμε μέχρι τι σειρά θα μπουν στην α κατηγορία μετά τις πκε
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Στα ψυχοτεχνικα τι σας ρώτησαν;
-
- Αντισυνταγματάρχης
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Οτι και να ρωτησαν το θεμα ειναι τι θα γινει με εμας να μαθουμε κανα νεο απο κανεναν που εχει πληροφοριες...
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Πραγματικά έχει πέσει πολύ ησυχία δυστυχώς. Ας ελπίσουμε μόλις μπουν τα παιδιά στην σχολή να έχουμε κάποιο καλό νέο!
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Εγώ πιστεύω ότι το θέμα έχει ξεχαστεί εντελώς. Μακαρι από Απρίλιο να έχουμε κάποιο νέο δηλαδή τότε που θα μπουν οι 400 στα ΑΕΙ. Αλλα ως τότε είναι πολύ ο καιρός και μάλλον θα θέλουν να το θάψουν το θέμα
-
- Αντισυνταγματάρχης
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
GPAPI έγραψε:Εγώ πιστεύω ότι το θέμα έχει ξεχαστεί εντελώς. Μακαρι από Απρίλιο να έχουμε κάποιο νέο δηλαδή τότε που θα μπουν οι 400 στα ΑΕΙ. Αλλα ως τότε είναι πολύ ο καιρός και μάλλον θα θέλουν να το θάψουν το θέμα
δεν νομιζω να ξεχαστει το θεμα διοτι θα χρειαστουν οι 600
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 3
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Οσοι ειστε κοντα στους πρωτους επιλαχοντες να ετοιμαζεστε γιατι λογικα θα καλεσουν και αλλους καθως δεν νομιζω να συμπληρωνουν με τοσα ατομα που δεν πηγαν
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες