Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)
Ελλάδα ή χώρα του άγχους χωρίς λόγο.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 54
Ρε Panella... Ρε αγόρι μου καλό με τον πόνο μας παίζεις... Αφού κατά 99% είσαι μέσα... Ας κλαφτουμε οι επιλαχοντες... 🤣🤣
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 133
Πάρτε όλοι τηλ βαράτε τηλέφωνα παντού 😂🤣😂🤣
Εγώ επιμένω ότι για ισοβαθμίες θα πάρουν αφού βγούνε τα αποτελέσματα όπως μου είπε φιλαράκι που πέρασε το 19. Αν είναι να πάρουν πριν βγούνε τα αποτελέσματα, τότε δε θα βγει ούτε αυτή τη βδομάδα.
Εισαστε ετοιμοι?
Αυτό ακριβώς θα γίνει, ποιος είδε που και πότε να ενημερώνουν για ισοβαθμιες πριν βγουν τα αποτελέσματα. Λέει ένας μια πιπ@, την λένε μετά όλοι εδώ μέσα
- Nikoskriti4
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 99
Το 19 100% μέρα Σάββατο πήραν τηλέφωνο για ισοβαθμίες. Τους είπαν ότι την ερχόμενη Τρίτη γίνεται Κλήρωση. Τετάρτη δημοσιεύτηκαν 11 παρά !
Gpap95 έγραψε:Εγώ επιμένω ότι για ισοβαθμίες θα πάρουν αφού βγούνε τα αποτελέσματα όπως μου είπε φιλαράκι που πέρασε το 19. Αν είναι να πάρουν πριν βγούνε τα αποτελέσματα, τότε δε θα βγει ούτε αυτή τη βδομάδα.
Όταν βγούνε τα αποτελέσματα θα έχεις κάποια σειρά. Αρα σε ισοβαθμία με άλλους πρέπει να γίνει κλήρωση για να πάρεις και την αντίστοιχη σειρά. Ετσι νομίζω είναι.
-Bildakoss-
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 18
Gpap95 έγραψε:Εγώ επιμένω ότι για ισοβαθμίες θα πάρουν αφού βγούνε τα αποτελέσματα όπως μου είπε φιλαράκι που πέρασε το 19. Αν είναι να πάρουν πριν βγούνε τα αποτελέσματα, τότε δε θα βγει ούτε αυτή τη βδομάδα.
Και στους πίνακες πως θα είναι η σειρά; Μπορεί να υπάρχει κιόλας ισοβαθμία στην βάση. Η λογική λέει ότι πρέπει να βγουν οι ισοβαθμίες για να μπορούν να βγουν σωστά οι πίνακες.
Εσείς όλοι που ξέρετε ότι δεν πήρανε τηλ για ισοβαθμίες ; Επειδή δεν πήρανε σε εσάς δεν σημαίνει ότι δεν πήρανε.
Κανονικα σε ισοβαθμία, θα έπρεπε να περάσει αυτός που θα κάνει τις καλύτερες επιδοσεις σε αθλήματα. Δυστυχώς ομως μάλλον θα περνάει με τυχαία βυσματική κληρωση.
Εμένα μου είπε ότι πρώτα βγήκαν οι προσωρινοί πίνακες, είδε το όνομα του ότι είναι μέσα και σε δεύτερη φάση τον πήραν τηλέφωνο και του είπαν ότι ισοβαθμεις με 6 άτομα. Τη τελική του θέση την είδε στους τελικούς πίνακες μετά από 1.5 μήνα. Ήταν αν θυμάμαι καλά γύρω στη θέση 1120 και μετά πήγε θέση κάπου 1123 αφού έγινε η κλήρωση. Πάλι μέσα ήταν αφού πήραν 1200 από την Α ομάδα. Αυτό μου είπε και αυτό σας λέω. Αλλιώς όπως σας είπα και πιο πάνω, δε θα βγουν αυτή τη βδομάδα γιατί μέχρι στιγμής δεν έχουν πάρει κανέναν τηλέφωνο.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 13
Μπορεί, να μην υπάρχουν ισοβαθμίες.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 21
Εφ21 δωσε μας λιγο ψωμι! περιμενουμε νεα σου!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 18
Πάντως με μια γρήγορη αναζήτησή στο ιντερνετ βλέπω ότι έχει ανακοίνωση για ισοβαθμίες 4 Σεπτεμβρίου ότι θα διεξαχθούν στις 6 Σεπτεμβρίου το πρωί και αν θυμάμαι καλά τα αποτελέσματα βγήκαν στις 6 Σεπτέμβρη το βράδυ.
Θα έβαζα λινκ αλλά επειδή έχει γκρικλις δε το δέχεται. Μπορείτε να γράψετε ειδικοί φρουροί 2019 ισοβαθμίες στο γκουγκλ.
Θα έβαζα λινκ αλλά επειδή έχει γκρικλις δε το δέχεται. Μπορείτε να γράψετε ειδικοί φρουροί 2019 ισοβαθμίες στο γκουγκλ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες