Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2021)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 178
+31 επιλαχοντες σήμερα στο Π. Σ πριν ένα μήνα πήραν +70 επιλαχοντες. Τροφή για σκέψη.
mikeangel έγραψε:+31 επιλαχοντες σήμερα στο Π. Σ πριν ένα μήνα πήραν +70 επιλαχοντες. Τροφή για σκέψη.
Με τη πρώτη ευκαιρία παίρνουν άτομα γιατί απλά δεν περισσεύει κανένας ... Ίσα ίσα το πρόβλημα φαίνεται να είναι μεγάλο !
-
- Αντισυνταγματάρχης
τυχεροί επιλαχοντες μπράβο τους, θα μπορούσαν να περιμένουν την προκήρυξη, μήπως τελικά θα αργήσει πολύ αυτή η ριμάδα η προκήρυξη; Κανείς δεν μπορεί να το πει με σιγουριάPyr έγραψε:mikeangel έγραψε:+31 επιλαχοντες σήμερα στο Π. Σ πριν ένα μήνα πήραν +70 επιλαχοντες. Τροφή για σκέψη.
Με τη πρώτη ευκαιρία παίρνουν άτομα γιατί απλά δεν περισσεύει κανένας ... Ίσα ίσα το πρόβλημα φαίνεται να είναι μεγάλο !
mikeangel έγραψε:τυχεροί επιλαχοντες μπράβο τους, θα μπορούσαν να περιμένουν την προκήρυξη, μήπως τελικά θα αργήσει πολύ αυτή η ριμάδα η προκήρυξη; Κανείς δεν μπορεί να το πει με σιγουριάPyr έγραψε:mikeangel έγραψε:+31 επιλαχοντες σήμερα στο Π. Σ πριν ένα μήνα πήραν +70 επιλαχοντες. Τροφή για σκέψη.
Τα παιδιά αυτά δηλαδή οι επιλαχόντες θα πάρουν τα μόρια της αντιπυρικης όπως κ να έχει γιατί προκήρυξη πριν την αντιπυρικη δεν παίζει.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Σενάριο επιστημονικής φαντασίας.ouzo_power έγραψε:Καλησπέρα σε όλους.
Διαβάζω καιρό το θέμα και έχω δει όλες τις απόψεις. Νομίζω ομως οτι το πιο σημαντικό που ειπώθηκε πέρασε λίγο απαρατήρητο. Είμαι συμβασιούχος πυροσβέστης απο αυτους που πολυ πιθανόν να μην έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στην επικείμενη προκύρηξη λόγω ηλικίας. Προβληματίστηκα πολύ όταν αρχισαν να ακούγονται αυτά για το όριο ηλικίας. Έχουν γραφτεί αρκετά οπότε μην επαναλαμβάνομαι. Δεν μου έκαναν εντύπωση όμως γιατι αυτή η κυβέρνηση έχει δείξει ότι έχει την τάση να βολεύει τα δικά της παιδιά άρα λέω θα βαλουν όριο ηλικίας για να εξασφαλίσουν περισσότερες θέσεις για τους δικούς τους. Όμως με προβλημάτιζε το πως θα καταφέρουν να χώσουν τους δικούς τους όταν υπάρχουν τόσα άτομα που θα κάνουν τα χαρτιά τους και πολύ πιθανόν να είναι σε καλυτερη μοίρα;
Μόνο με έναν τρόπο. Αυτο που αναφέρθηκε για την βεβαιωση ότι κάποιος επιχείρησε στο Μάτι! Με μία τέτοια βεβαίωση, που μπορει να μοριοδοτείται πολύ υψηλά, κι οι τελευταιοι μπορούν να βρεθούν πρώτοι!
Κι αντε εσύ να αποδείξεις οτι αυτος που βρέθηκε απο πάνω σου, και έχει την βεβαιωση, ηταν εκεί. Οκ για τους εθελοντές πυροσβέστες φαντάζομαι οτι θα αναφέρονται σε συμβάντα, υπηρεσίες εκεινων των ημερών κτλ κτλ οπότε μπορει να βεβαιωθει. Τον πολίτη όμως; Ποιος μπορει να δώσει βεβαιωση οτι ήταν εκει; Πού έχει καταγραφεί; Εγω σε αναφορές συμβάντων δεν εχω δει ποτέ οτι βοήθησε ο τάδε πολίτης.
Νομίζω οτι αν η προκύρηξη έχει μία τέτοια διάταξη τα πράγματα γίνονται πολύ "φωτογραφικά" γιατί δεν υπάρχει τρόπος επιβεβαιωσης. Αυτά.
Καλή επιτυχία σε όλους!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 40
Αν περιμεναν την προκυρηξη θα επρεπε να διεκδικησουν μια απ τις 500 θεσεις των πολιτων (πραγμα πολυ δυσκολο μιας και με τον ανταγωνισμο π θα υπαρξει θα πρεπει να εχεις 7 αδερφια,8 παιδια, απολυτηριο λυκειου 22, αγγλικα, υπολογιστες, διπλωμα ελικοπτερου, διπλωμα mirage, διπλωμα υποβρυχιου) τωρα επειδη θα ειναι εποχικοι πανω πανω 3 μηνες θα μετρησει κανονικα η αντιπυρικη και θα μπουν σαν εποχικοι.mikeangel έγραψε:τυχεροί επιλαχοντες μπράβο τους, θα μπορούσαν να περιμένουν την προκήρυξη, μήπως τελικά θα αργήσει πολύ αυτή η ριμάδα η προκήρυξη; Κανείς δεν μπορεί να το πει με σιγουριάPyr έγραψε:mikeangel έγραψε:+31 επιλαχοντες σήμερα στο Π. Σ πριν ένα μήνα πήραν +70 επιλαχοντες. Τροφή για σκέψη.
ouzo_power έγραψε:Καλησπέρα σε όλους.
Διαβάζω καιρό το θέμα και έχω δει όλες τις απόψεις. Νομίζω ομως οτι το πιο σημαντικό που ειπώθηκε πέρασε λίγο απαρατήρητο. Είμαι συμβασιούχος πυροσβέστης απο αυτους που πολυ πιθανόν να μην έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στην επικείμενη προκύρηξη λόγω ηλικίας. Προβληματίστηκα πολύ όταν αρχισαν να ακούγονται αυτά για το όριο ηλικίας. Έχουν γραφτεί αρκετά οπότε μην επαναλαμβάνομαι. Δεν μου έκαναν εντύπωση όμως γιατι αυτή η κυβέρνηση έχει δείξει ότι έχει την τάση να βολεύει τα δικά της παιδιά άρα λέω θα βαλουν όριο ηλικίας για να εξασφαλίσουν περισσότερες θέσεις για τους δικούς τους. Όμως με προβλημάτιζε το πως θα καταφέρουν να χώσουν τους δικούς τους όταν υπάρχουν τόσα άτομα που θα κάνουν τα χαρτιά τους και πολύ πιθανόν να είναι σε καλυτερη μοίρα;
Μόνο με έναν τρόπο. Αυτο που αναφέρθηκε για την βεβαιωση ότι κάποιος επιχείρησε στο Μάτι! Με μία τέτοια βεβαίωση, που μπορει να μοριοδοτείται πολύ υψηλά, κι οι τελευταιοι μπορούν να βρεθούν πρώτοι!
Κι αντε εσύ να αποδείξεις οτι αυτος που βρέθηκε απο πάνω σου, και έχει την βεβαιωση, ηταν εκεί. Οκ για τους εθελοντές πυροσβέστες φαντάζομαι οτι θα αναφέρονται σε συμβάντα, υπηρεσίες εκεινων των ημερών κτλ κτλ οπότε μπορει να βεβαιωθει. Τον πολίτη όμως; Ποιος μπορει να δώσει βεβαιωση οτι ήταν εκει; Πού έχει καταγραφεί; Εγω σε αναφορές συμβάντων δεν εχω δει ποτέ οτι βοήθησε ο τάδε πολίτης.
Νομίζω οτι αν η προκύρηξη έχει μία τέτοια διάταξη τα πράγματα γίνονται πολύ "φωτογραφικά" γιατί δεν υπάρχει τρόπος επιβεβαιωσης. Αυτά.
Καλή επιτυχία σε όλους!
Εντάξει πόσοι θα είναι αυτοί οι άνθρωποι ; Επίσης πρέπει με κάποιο έγγραφο με ημερομηνία από τότε και υπογραφή κάποιου (ένστολου) να αποδεικνύεται δε νομίζω κανένας να θέλει να βαλει το κεφάλι του σε κίνδυνο με υπογραφή ψεύτικη ... Όπως ακριβώς έγιναν οι προσλήψεις των εποχικών με αντικειμενικά κριτήρια του 2019 και 2020 που σε κάθε επίπεδο του διαγωνισμού υπήρχε και υπογραφή αξιωματικού για την εγκυρότητα κ στο τέλος ο φάκελος υπάρχει σε κάθε υπηρεσία για την διαφάνεια της υπόθεσης.
Επίσης με αυτή τη λογική θα μπορούσαν να βγαίνουν τέτοια χαρτιά σε όλους τους διαγωνισμούς αλλά στα αποτελέσματα βλέπουμε ή ελάχιστα ή κανένα άτομο να έχει τέτοιου είδους προσαύξησης μοριοδοτισης.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Επισης αυτο π λετε οτι θα βαλει πολιτες για τους ψηφους δεν εχει καμια λογικη μη το ξανα πειτε, γιατι αν βαλει πολιτες θα χασει πολυ περισσοτερους γιατι και εναν απλο πολιτη (οχι απ τα σουργελα που γαβγιζουν γιατι δε καταφεραν να μπουν εποχικοι και θελουν να μπουν τωρα) εναν ασχετο να ρωτησεις που δε τον ενδιαφερει το ποιος θα μπει θα σου πει οτι η λογικη λεει οτι πρεπει να μπουν οι εποχικοι, αρα θα τους δικασει ο κοσμος ο ιδιος. Αν ακουγοταν οτι δε πηρε εποχικους, γιατι οι πολιτες σε επικινδυνες για πυρκαγια περιοχες μας ξερουν τους εποχικους και μας εκτιμανε με το παραπανω γιατι εχουν δει το εργο που προσφερουμε
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 59
Για να πάρεις τέτοιο χαρτί πρέπει να γίνει ΕΔΕ, κανονικά με σφραγίδες δοικα κλπ και μέσα σε 2 χρόνια απ το συμβάν. Όσοι δε το έκαναν τότε, τώρα το έχασαν.
Επίσης όσοι βοήθησαν σε κατάσβεση πυρκαγιάς με κίνδυνο την ζωή τους, βάση νόμου, εισάγονται στην σχολή δοκιμων πυροσβεστων των πανελληνίων χωρίς εξετάσεις. Αν υπήρχαν τέτοια άτομα, έχουν ήδη μπει.
Επίσης όσοι βοήθησαν σε κατάσβεση πυρκαγιάς με κίνδυνο την ζωή τους, βάση νόμου, εισάγονται στην σχολή δοκιμων πυροσβεστων των πανελληνίων χωρίς εξετάσεις. Αν υπήρχαν τέτοια άτομα, έχουν ήδη μπει.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Τοτε οι εποχικοι επρεπε να ειναι ολοι πυρονομοι τωρα, μη λετε αρλουμπεςΔιασωστης31 έγραψε: Για να πάρεις τέτοιο χαρτί πρέπει να γίνει ΕΔΕ, κανονικά με σφραγίδες δοικα κλπ και μέσα σε 2 χρόνια απ το συμβάν.Όσοι δε το έκαναν τότε, τώρα το έχασαν.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 59
Διασωστης31 έγραψε:Για να πάρεις τέτοιο χαρτί πρέπει να γίνει ΕΔΕ, κανονικά με σφραγίδες δοικα κλπ και μέσα σε 2 χρόνια απ το συμβάν.Όσοι δε το έκαναν τότε, τώρα το έχασαν.
Το φόρουμ να δώσει βαθμό στον διασώστη31 παρακαλώ
Τέτοιες πληροφορίες και απαντήσεις ανεβάζουν το κύρος του φόρουμ.

Πεταχτηκε καποιος και ειπε μια Βλακεια καιΤσιμπησατε.
Κανετε υπομονη και οι μεν και οι δε...
Μετα την αντιπυρικη εξελιξεις!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
μιλάει ο Χαρδαλιάς στο όπεν ούτε λόγος για προσλήψεις ενώ ανέφερε αναβαθμίσεις σε ελικόπτερα και εξοπλισμόΚΥΝΗΓΟΣ έγραψε:Πεταχτηκε καποιος και ειπε μια Βλακεια καιΤσιμπησατε.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 45
Ακομα ειναι νωρις μετα το σεπτεμβριο θα ακουσουμε κατι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες